- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
-
millet başka şehirleri de yazıyor..demekki tutarsa gidecekler. vay arkadaş
bende doğluyum. ama marmarada yaşıyorum..
terchlerime doğumu yazsam diye düşünüyorum bende
kararsızlık kötü
hakkımıda hayırlısı
rabbim inş mutlu huzurlu olabileceğimiz yerler nasip etsin
nitelik kodlarından bahsediyorsun dımı canım?
birden fazla bölümün başvurcağı anlamına geliyor o.
evet canım, teşekkür ederim, an itibariyle sevdiceğin tercihlerini yapmış bulunmaktayım. umut yok ama hayırlısı
ah bide ben yapabilsem
Benim tercih yerlerimde hakkari bile var. Olursa nasip kısmet böyleymiş diyip gidicem.
Gitmeyeceğiniz yerleri yazmayın lütfen birinin hakkını yemeyin.
canım merhaba .ben zaten su an yaptığım tercihlerde 2 tane bulunduğum şehir var.ben 25 tane tercih yaptım..ben milli eğitimi sgk ve üniversite terch edebiliyorum.
sgk da puanı iyi olanlar terch edecektir sıra bana gelmez.
üniversitelerde tayin olayı yok bu yüzden yazmayı düşünmüyorum:S
kaldı meb inş gelir
bu atamada kaça iner acaba. benm 3001 hakkıda çok blgim yok.
1400 kadr verilmiş sanırım.
sen 3. atamada olsa bulundugun şehrin dışına çıkmayı düşünüyomusun
arkadaşlar milli eğitim bakanlığı 3001 den alım yapmış kaçtan kapatır acaba fikri olan var mı?
canım merhaba .ben zaten su an yaptığım tercihlerde 2 tane bulunduğum şehir var.ben 25 tane tercih yaptım..
bölümümden aldığı için şanlıurfa ,nevşehir,çorum ve kilisi de yazdım.güneydoğu anadolu.mecburum yazmaya..bilemiyorum.ne olur.bölüm sıralamasında 6.yım.5 kişilik kadro açıldı bize bu alımda..daha önce kadro verilmemişti.hepsi bölümden yazarsa bana sıra gelmez.o zaman 3. atamaya kalırım..hayırlısı olsun..meb de yazdım ama iyi değil diyenler oldu.zor diyenler oldu..
genelde tercihim ege bölgesi hep..
1 trabzon,1 samsun ,1 antalya var bir de..hayırlısı olsun demekten başka bir çare yok canım..
hayırlı değilse 3 . atamaya kalayım inşallah..daha iyi kadro gelir belki..belki puanım da biraz daha önlere çıkar..önümdekilerden bayağı bir azalma olur..ne bileyim..hayırlısı
kilis için pek iyi şeyler okumadım şu göçmenler epey yakınmış oraya hayırlısı ne ise o olsun. samsun antalya ben de yazdım havalalanı nerde baktım bazı yerlerde var bazı yerlerde yok. sen bu atamada gidersin gibime geliyor. bitirilen bölüm ne kadar önemliymiş eskiden bilinmiyordu bunlar. bilgisayar mezunu olsaydın gidersin geçen atamada. mebden umudum olmadığını anladım ama yinede iki tane yazdım.canım merhaba .ben zaten su an yaptığım tercihlerde 2 tane bulunduğum şehir var.ben 25 tane tercih yaptım..
bölümümden aldığı için şanlıurfa ,nevşehir,çorum ve kilisi de yazdım.güneydoğu anadolu.mecburum yazmaya..bilemiyorum.ne olur.bölüm sıralamasında 6.yım.5 kişilik kadro açıldı bize bu alımda..daha önce kadro verilmemişti.hepsi bölümden yazarsa bana sıra gelmez.o zaman 3. atamaya kalırım..hayırlısı olsun..meb de yazdım ama iyi değil diyenler oldu.zor diyenler oldu..
genelde tercihim ege bölgesi hep..
1 trabzon,1 samsun ,1 antalya var bir de..hayırlısı olsun demekten başka bir çare yok canım..
hayırlı değilse 3 . atamaya kalayım inşallah..daha iyi kadro gelir belki..belki puanım da biraz daha önlere çıkar..önümdekilerden bayağı bir azalma olur..ne bileyim..hayırlısı
canım meb için memurlar nette 85 le kapatır diye yazanlar oldu..kimisi 83 lere kadar gelir diyor iken kimisi 85 de kalır diyor..ben de 84.870 aldım ..sıralamam 6116.
ama 3001 den ümitli değilim açıkcası..
3001 de de hep meb kadroları var benim..yani meb de kapış kapış gidiyor ...bilemiyorum..bekleyelim görelim arkadaşım..
arkadaslarrrrrrrrrrrrrr
arkadslar
haberlerım varrrr
atandım
atandım
atandım
düzce unıversıtesı.
teknıker olarak
allah ım sana şükürler olsun
ılk tercıhıme yerleştım kızlar
allah sızlere de nasıp etsın ınşallah
çok mutluyum
gece uyuyamadım hiç
ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmm ablammmmmmm yemin ediyorum okadar sevindimmiii
tüylerim diken diken oldu...
çok şükür çok yaşa sen emiiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
çok şükür abla mutlulugum daim ve sonsuz olsunn:)
bende atandım.birinci tercihim sakaryaya :) meb :)
sana mutluluk yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?