2013-1. Tercih klavuzu yayımlandı

millet başka şehirleri de yazıyor..demekki tutarsa gidecekler. vay arkadaş

bende doğluyum. ama marmarada yaşıyorum..
terchlerime doğumu yazsam diye düşünüyorum bende
kararsızlık kötü
hakkımıda hayırlısı
rabbim inş mutlu huzurlu olabileceğimiz yerler nasip etsin

bende doğluyum. ama marmarada yaşıyorum..
terchlerime doğumu yazsam diye düşünüyorum bende
kararsızlık kötü
hakkımıda hayırlısı
rabbim inş mutlu huzurlu olabileceğimiz yerler nasip etsin

cnm ben zaten 35 yaşındayım. eşim çocuklarım çalışmamı istemiyor.
sırf fantezi olarak kazanmak için listenin sonlarına çemişgezek falan yazsam mı
son şans. "ne de olsa memurluğu hakettim" derim en azından.
O bile çok zor

Benim 11-12 yer ediyor tercihlerim iç anadolu ve doğuyu yazamam çünkü bilmediğim şehirler
Bi tek batı tercih ediyorum

Benim tercih yerlerimde hakkari bile var. Olursa nasip kısmet böyleymiş diyip gidicem.

Gitmeyeceğiniz yerleri yazmayın lütfen birinin hakkını yemeyin.

Benim tercih yerlerimde hakkari bile var. Olursa nasip kısmet böyleymiş diyip gidicem.

Gitmeyeceğiniz yerleri yazmayın lütfen birinin hakkını yemeyin.

ozamans adece başkasının deil kendi hakkınıda yemiş olur.. çünkü bir daha terch şansı olmuyor..

canım merhaba .ben zaten su an yaptığım tercihlerde 2 tane bulunduğum şehir var.ben 25 tane tercih yaptım..
bölümümden aldığı için şanlıurfa ,nevşehir,çorum ve kilisi de yazdım.güneydoğu anadolu.mecburum yazmaya..bilemiyorum.ne olur.bölüm sıralamasında 6.yım.5 kişilik kadro açıldı bize bu alımda..daha önce kadro verilmemişti.hepsi bölümden yazarsa bana sıra gelmez.o zaman 3. atamaya kalırım..hayırlısı olsun..meb de yazdım ama iyi değil diyenler oldu.zor diyenler oldu..
genelde tercihim ege bölgesi hep..
1 trabzon,1 samsun ,1 antalya var bir de..hayırlısı olsun demekten başka bir çare yok canım..

hayırlı değilse 3 . atamaya kalayım inşallah..daha iyi kadro gelir belki..belki puanım da biraz daha önlere çıkar..önümdekilerden bayağı bir azalma olur..ne bileyim..hayırlısı

arkadaşlar milli eğitim bakanlığı 3001 den alım yapmış kaçtan kapatır acaba fikri olan var mı?

canım meb için memurlar nette 85 le kapatır diye yazanlar oldu..kimisi 83 lere kadar gelir diyor iken kimisi 85 de kalır diyor..ben de 84.870 aldım ..sıralamam 6116.

ama 3001 den ümitli değilim açıkcası..
3001 de de hep meb kadroları var benim..yani meb de kapış kapış gidiyor ...bilemiyorum..bekleyelim görelim arkadaşım..

hayırlı olsun terchlerin..
bende 27tane yaptım. bir arkadaşımda edirne kırklareli ve tekirdğıda benm için yaz dedi. onlarıda yazdım
hakkımızda hayırlısı
benimde marmara.. sonrada doğuyu yazdım

kilis için pek iyi şeyler okumadım şu göçmenler epey yakınmış oraya hayırlısı ne ise o olsun. samsun antalya ben de yazdım havalalanı nerde baktım bazı yerlerde var bazı yerlerde yok. sen bu atamada gidersin gibime geliyor. bitirilen bölüm ne kadar önemliymiş eskiden bilinmiyordu bunlar. bilgisayar mezunu olsaydın gidersin geçen atamada. mebden umudum olmadığını anladım ama yinede iki tane yazdım.
seksen üçlere kadar gitmez diye düşünüyorum ikinci atamada seksen üçe giderse dörtte seksene mi düşecek yani. bu süreç zordu gerçekten tercih süreci. stresten boynum falan çok ağrıdı cts günü.

tercihlerimi yaptım...

memurlara girip araştırdım ve de sordum.fikir aldım.

3.atamada atanırsın diyorlar.

ama Allah bilir.puanlar kaça düşecek ne olacak

3.de ne kadar kadro olacak falan kısmet...

ama umarım hayırlısıyla atanırım.

Bende az önce tamamladım tercihlerimi bölüm alımım olmadığı için 3001 yazdım Rabbim hayırlısı uğurlu etsin. Umarım yüz güldürücü sonuçlar alırız. Ben inanıyorum

ya arkadaşlar bu sene A Grubu kadrolar için ayrıca YDS ye girmek gerekiyor mu başvururken öyle demişlerdi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin

arkadaslarrrrrrrrrrrrrr

arkadslar

haberlerım varrrr

atandım

atandım
atandım

düzce unıversıtesı.

teknıker olarak

allah ım sana şükürler olsun

ılk tercıhıme yerleştım kızlar

allah sızlere de nasıp etsın ınşallah

çok mutluyum

gece uyuyamadım hiç

ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmm ablammmmmmm yemin ediyorum okadar sevindimmiii
tüylerim diken diken oldu...
çok şükür çok yaşa sen emiiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
çok şükür abla mutlulugum daim ve sonsuz olsunn:)
bende atandım.birinci tercihim sakaryaya :) meb :)
sana mutluluk yakışır

canım benıummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen de atanmışsın.
hemde yakın yere
allah'ım şükürler olsun

allah emeklerımizi karşılıksız bırakmadı...
dualarımız kabul oldu

bundan sonra allah yolumuzzu açık etsin.
allah utandırmasın canım

çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…