2013-1. Tercih klavuzu yayımlandı

puan kaçtı. 1400 kasro verilmiş sanırım 3001e.
hakkında hayırlısı olsun canım

bende yapsam mı ki tercih kim alır ki beni 60 puanla
şansımı denim mi berfoşumm
siboşum yap terchini ama hiç sanmıyorum

Puanim düşük ama yine de yaptim bende tercihimi, hemde tek sehir tek tercih :44: aklimda kalmasin ama dimi

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar ben size bişey sorucam
tercih yaparken mesela bana uyumlu olan kod 2011 ve ben 2011 şartı isteyen yerleri yazdım
fakat bazı yerlerin istediği şartlarda mesela hem 2011 var, hem 2075. benimki 2075 e uymamasına rağmen gene de orayı tercih edebiliyo muyum?
mesela 2011 bilgisayar mezunu, bi de yanında muhasebe mezunu şartı aranmış. mantıken zaten aynı anda ikisinden mezun olunamaz

kılavuz açıklamasında da şöyle bir şey buldum.

Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan
birinin karşılanması yeterlidir

ama yine de emin olamadım, kızlar yardımcı olursanız sevinirim

inşallah emeklerimiziin karşılığını alırız.
ben tercihlerimi yaptım.
1 tane tekniker kadrosu var bende..

diğerleri 3001 malesef

memurlar net te hep sıra gelmez diye yorumlar okuyorum.benim puanıma yakın kişiler için yazılmış.

hayırlısı olsun.

puanım 84.870

sıralama 6116

olmazsa 3. atamadan ümitliyim ..:2:

onlar ortak kadro hem bilgisayarın hem muhasebenin seçebileceği anlamına gelir

Tercih yapıcak olan arkadaşlarım umarım hepiniz güzel yerlere gelirsiniz atanırsınız ama bir memur olarak size tavsiyem tapu ve kadastro genel müdürlüğünü sakın tercih etmeyin çok riskli bir kurum işleri ağır en küçük hatanız memurluğunuza mal olabilir gerektiği yerde oyüzden dost tavsiyesi kızlar size uzak durun

nitelik kodlarından bahsediyorsun dımı canım?
birden fazla bölümün başvurcağı anlamına geliyor o.

ben milli eğitimi sgk ve üniversite terch edebiliyorum.
sgk da puanı iyi olanlar terch edecektir sıra bana gelmez.
üniversitelerde tayin olayı yok bu yüzden yazmayı düşünmüyorum:S
kaldı meb inş gelir

bu atamada kaça iner acaba. benm 3001 hakkıda çok blgim yok.
1400 kadr verilmiş sanırım.
sen 3. atamada olsa bulundugun şehrin dışına çıkmayı düşünüyomusun

Aynı kurumun iki çeşit kadrosuna başvurabiliyorum: bilgisayar işletmeni ve Memur...
Sizce hangisini öne yazayım. Biri birinden daha iyi olabilir mi hiç bilgim yok. Bilg. işletmeni kontenjanı memur kontenjanının 5 katı nerdeyse...Mantıklı olan nedir?

Bana yardımcı olur musunuz kızlar?

30 terch hakkın var
bence istediğin şehre göre hem pc işletmeni hemde memur yaz..

yada bi araştır hangisidne yükselme var şartları daha iyi..
bölüm neydi. yani nitelik kodun nedir? puanın kaçtır. ona göre bişeyler söylemem daha rahat olur belki

Son düzenleme:
asmunikal senin bölümün neydi canım?
ben de kağıdı önüme koydum yavaş yavaş çıkaracağım yazacağım yerlerdi. üniversitelerde tayin yok şansıma aydın adnan menderes üni. alım yok karabükte bile 22 kişi alınıyor.
üniversite çok yazamıyorum. meb muhasebe almamış gördüğüm kadarıyla sgk kalıyor geriye daha inceleyeceğim tabi
stres içindeyim gerginim evli ve çocuklu olunca iş çok daha zor yoksa bu atamada gitme şansım vardı seçim yapmasaydım puan 83,5

cnm ikisini de yazıcağımda acaba üni. tercihi gibi biri birinden daha mı iyi yanlış tercih yapmayım diye bir pinpiriğe kapıldım:)

önlisans muhasebe nitelik kodum 3173
puan 76.5
6225 nitelik kodu da bana uyuyor

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı inş olur..
üniversitelerde tayin yok evet..
sgk olur belki. yani senini çin öyle ümit ediyorum

cnm ikisini de yazıcağımda acaba üni. tercihi gibi biri birinden daha mı iyi yanlış tercih yapmayım diye bir pinpiriğe kapıldım:)

puan 76.5

muhabeyle ilgili nt bilgim yok ama puanlar okdar düşmez die düşünüyorum. sadece bir tahmin
kaç kadro geldi saydınmı? 1.atamada kaç kadro gelmişti. bunları biliyosan senin tahmn şansın daha doğru olur.
ben kabaca fikrimi söyledim. ama inş atanırsın sende

3001 olarak zatek gelmesi çok zor..

puan 76.5

canım seni yanlış yönlendirmek istemiyorum.
ben sana bildiğim kadarıyla yorum yaptım
hakkına falan girmim diye bidaha belirtmek istedim

puan 76.5
canım kardeşim aynı bölümden mezunuz 3173 memurlar nette muhasebe başlığı var önlisans. istersen oraya gir yorumları oku önceki atamada puanların kaça düştüğünü ösym nin sitesinden bakabilirsin benim 83,5 bu atamada az bir umudum var

canım seni yanlış yönlendirmek istemiyorum.
ben sana bildiğim kadarıyla yorum yaptım
hakkına falan girmim diye bidaha belirtmek istedim

yok canım zaten benim kuş kadar puanımla ne olacağım belli de ben gereksiz bir şeye kafayı taktım.
Hani "hukuğa puanım yetiyordu da öğretmenliği öne yazmışım" durumları olurdu ya öss'de. onun gibi.
memur olacağım varsa bilg.işletmeni yazmayımmı acaba dedim. Sanki çok seçme hakkım varmış gibi.

ben muhasebe olmadıgım için pek ilgilenmedim aslında:)
kendi bölümümle ilgili herşeyi A dan Z ye biliyorum:) kaş kadro verildiğini kaç kişinin gittiği puanlarn kaça düştüğünü:)
ama muhasebeyleyle işim olmadıgı için pek bilmiyorum:)

atama öyle bieşy olmuşki herkes neresi olsa giderim durumlarına düşmüş... onun için pc hukukta olsa öğretmenlik olsa malesef herkes yazıyor
inş bizlere atanmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…