2013-1. Tercih klavuzu yayımlandı

berfo hayırlı olsun canım seneye ben ve nişanlımda bu rüzgara dahil olucaz çalışmalar başlıcak özel sektörn bir cacık olmadığını o 4 ayda anladı ben ise 5 yılda anlaıdm biraz geç kaldım keşke çalışsaydım yaaa şu sıralar çalışıyoruz ders kışında inşallah devam edicek

inşallah taanma olur canım

ay canım yoksa sen de linklere bakıp duyuru gelmeden duyuruyu görebilenlerden misin tus'ta bu olayı yeni öğrenmiştim ve çok heyecanlıydı, sürekli ösym sayfasında yenile yapıyordum. çıktı almam lazım

inş hayırlı olur giz.. inş atanabilirimm
bu konuda herzaman yanınızdayım bunu bil emi. nede olsa çok tecrübeli oldum tercihler dersler falan filan. ben sana hocasına kadar tavsiyelerde bulunabilirim

ben değilde arkadaşlar yapmış onu

Osym sitesinde var kılavuz ben oradan gördüm ilk
İnşallah bu atama dönemi hepimiz için olumlu geçer

berfin ahh ahh o kitaplar konusunda az maileşmedik ne oldu yapmadım etmedem bakmadım ama artık bakıcam ki bildiğim şeyler unutmayayı matematiktede nişanlım yardım eder bende ona tarih çalştırcam kışın aylak aylak gezeceğimize ders çalışcaz

sen matematikten kaç net yapmıştın canım

Osym sitesinde var kılavuz ben oradan gördüm ilk
İnşallah bu atama dönemi hepimiz için olumlu geçer

amin amin inş. senin bölüm neydi
3001dn mi terch yapacaksın.
hakkımızda hayırlısı canım

canım ben meslek lisesi çıkışlıyım. onun için malesef mat temelim yoktu hiç..
yinede denemelerde 20-25 e ulaştım..
ama sınavda 14 doğru 1 yanlış:) diğerleri boştu

bu 20 25 e çıktımıda sana yapalamıcak bişey demek için yazdım. çalışınca oluyor. bide bana kimse anlatmadı. kendim çözümlülerden videolardan falan yapmaya çalıştım

evet canım doğru diyorsun vallla bende oturup çalışmalıyuım kendime temel tutmalıyım hatta herşeyi bırkaıp buna adapte olmalıyım sırf geleceğmiz için çünkü çok stresli bir işim vr benimde ve onla ikimizden birinin memur olması laızm başka çaremiz yok garanti meslek lazım

yani öyle gizem..
benmde çok güzel bi işim var.. web tasarım işini yapıyorum.. tamamen kafamdakilerini orataya koyup bişeyler üretiyorum.. buda hoşuma gidiyor..
ama özel sektör sömürdü öldürdü beni.. 2 gün önce müdürümle tartıştım cidden çekilmiyor artık..
inş sen yada enuştecuğum bir yerlere yerleşirsiniz. sen hırslısın aslında bi başlasan sonunuda getirirsin..

arkadaşlar kadrolar açıklanmış..İNŞALLAH herkesin gönlüne göre olur ..benim bir sorum olacak ben evliyim eşim dhmi de arff memuru ben tercih yaparken şehir dışını yazsam eş durumundan tekrar memleketime dönmem olur mu ? yoksa 2 yıl yada 3 yıl çalışma mecburiyeti var mı ? bu konuda hiç bir fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz ?

tahin olayında en rahat kurum meb diyorlar..
bu meb bile 1 2 yıl çalışma zorunlugu var diyorlar..
bence sorun olur. tabi bnm fikrim. prosedür nasıldır bilmiyorum

burası Türkiye. bence bulunduğunuz şehri veya gidiş geliş yapabileceğiniz yerleri yazın. ben ne çile çekenler gördüm, hamileliğini eşinden ayrı bitirenler... çoğu kurumda tayin sıkıntılı, hele yeni memurken arkanın çok çok sağlam olması lazım ki tayininizi yapsınlar. maceraya girmeyin derim...

tahin olayında en rahat kurum meb diyorlar..
Bu meb bile 1 2 yıl çalışma zorunlugu var diyorlar..
Bence sorun olur. Tabi bnm fikrim. Prosedür nasıldır bilmiyorum
evet sorun olur zaten aday memurların 1 yada 2 yıl çalışma mecburiyeti varmış
Hakkımda hayırlısı artık ne olur bilemem

evet canımm haklısın yardımlarınız için çok saolun bende memleketten tercih yapacağım
busene atanamam bu durumda

[FONT=&amp]Adaylığa kabul edilme:[/FONT]
[FONT=&amp] Madde 54 – (Değişik: 12/5/1982 - 2670/19 md.)[/FONT] [FONT=&amp] Sınavlarda başarılı olanlardan Devlet memurluğuna girmek isteyenler başarı listesindeki sıraya ve 47 nci maddeye göre ilan edilen kadro sayısı kadar, kurumlarınca memur adayı olarak atanırlar.[/FONT] [FONT=&amp] Aday olarak atanmış Devlet memurunun adaylık süresi bir yıldan az iki yıldan çok olamaz ve bu süre içinde aday memurun başka kurumlara nakli yapılamaz.[/FONT] [FONT=&amp] Adayların yetiştirilmesi:[/FONT]
[FONT=&amp] Madde 55 – (Değişik: 12/5/1982 - 2670/20 md.)[/FONT] [FONT=&amp] Aday olarak atanan memurların önce bütün memurların ortak vasıfları ile ilgili temel eğitime, bilahara sınıfları ile ilgili hazırlayıcı eğitime ve staja tabi tutulmaları ve Devlet memuru olarak atanabilmeleri için başarılı olmaları şarttır.[/FONT] [FONT=&amp]_____________________[/FONT] [FONT=&amp](1) Bu madde başlığı "[/FONT][FONT=&amp] Özürlülerin devlet memurluğuna alınmaları:” iken, 13/2/2011 tarihli ve 6111 sayılı Kanunun 99 uncu maddesiyle metne işlendiği şekilde değiştirilmiştir.[/FONT] [FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp]4200-1[/FONT]​

[FONT=&amp] Temel eğitim ile hazırlayıcı eğitim aynı kurumda yapılır.[/FONT] [FONT=&amp] Eğitim süreleri, programları, değerlendirme esasları ve hangi kurumların sorumluluğunda yapılacağı ve diğer hususlar Başbakanlıkça hazırlanacak bir yönetmelikle düzenlenir.[/FONT] [FONT=&amp] Adaylık devresi içinde göreve son verme: [SUP](1)[/SUP][/FONT]
[FONT=&amp] Madde 56 – (Değişik: 12/5/1982 - 2670/21 md.)[/FONT] [FONT=&amp] Adaylık süresi içinde temel ve hazırlayıcı eğitim ve staj devrelerinin her birinde başarısız olanlarla adaylık süresi içinde hal ve hareketlerinde memuriyetle bağdaşmıyacak durumları, göreve devamsızlıkları tespit edilenlerin disiplin amirlerinin teklifi ve atamaya yetkili amirin onayı ile ilişkileri kesilir.[/FONT] [FONT=&amp] İlişkileri kesilenler ilgili kurumlarca derhal Devlet Personel Başkanlığına bildirilir.[/FONT] [FONT=&amp] Adaylık süresi sonunda başarısızlık: [SUP](2)[/SUP][/FONT]
[FONT=&amp] Madde 57 – (Değişik: 12/5/1982 - 2670/22 md.)[/FONT] [FONT=&amp]Adaylık süresi içinde disiplin cezası almış olanların disiplin amirlerinin teklifi[/FONT][FONT=&amp] ve atamaya yetkili amirin onayı ile ilişikleri kesilir. İlişkileri kesilenler ilgili kurumlarca derhal Devlet Personel Başkanlığına bildirilir.[/FONT]

amin amin inş. senin bölüm neydi
3001dn mi terch yapacaksın.
hakkımızda hayırlısı canım

Genellikle 3001 tercih edeceğim
Bir tane kendi bölümümden yer var onu da yazacağım bölüm sıralamasında 8.yim
Benim bölümden çok az alım oluyor su ürünleri bitirdim ön lisans.
O yüzden işim 3001 e kaldı
Ama umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…