- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
-
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/KPSS1/KPSS 2013-1 TERCIH KILAVUZ.pdf
arkadaşlar
3249 bilgisayar kadrolarının şuan : 1100 oldugu tespit edilmiş.
adalet 3003 : 500-600 olduğu
sayanlar böyle yazmış...
inş herkes emeğinin karşığını alırr
ben sitede niye göremiyorum :26:
herkesin hakkında hayırlısı... bizim ailede de bu sezon tercih rüzgarı esecek
berfo hayırlı olsun canım seneye ben ve nişanlımda bu rüzgara dahil olucaz çalışmalar başlıcak özel sektörn bir cacık olmadığını o 4 ayda anladı ben ise 5 yılda anlaıdm biraz geç kaldım keşke çalışsaydım yaaa şu sıralar çalışıyoruz ders kışında inşallah devam edicek
inşallah taanma olur canım
ay canım yoksa sen de linklere bakıp duyuru gelmeden duyuruyu görebilenlerden misintus'ta bu olayı yeni öğrenmiştim ve çok heyecanlıydı, sürekli ösym sayfasında yenile yapıyordum. çıktı almam lazım
Osym sitesinde var kılavuz ben oradan gördüm ilk
İnşallah bu atama dönemi hepimiz için olumlu geçer
berfin ahh ahh o kitaplar konusunda az maileşmedik ne oldu yapmadım etmedem bakmadım ama artık bakıcam ki bildiğim şeyler unutmayayı matematiktede nişanlım yardım eder bende ona tarih çalştırcam kışın aylak aylak gezeceğimize ders çalışcaz
sen matematikten kaç net yapmıştın canım
amin amin inş. senin bölüm neydi
3001dn mi terch yapacaksın.
hakkımızda hayırlısı canım
canım ben meslek lisesi çıkışlıyım. onun için malesef mat temelim yoktu hiç..
yinede denemelerde 20-25 e ulaştım..
ama sınavda 14 doğru 1 yanlış:) diğerleri boştu
bu 20 25 e çıktımıda sana yapalamıcak bişey demek için yazdım. çalışınca oluyor. bide bana kimse anlatmadı. kendim çözümlülerden videolardan falan yapmaya çalıştım
evet canım doğru diyorsun vallla bende oturup çalışmalıyuım kendime temel tutmalıyım hatta herşeyi bırkaıp buna adapte olmalıyım sırf geleceğmiz için çünkü çok stresli bir işim vr benimde ve onla ikimizden birinin memur olması laızm başka çaremiz yok garanti meslek lazım
arkadaşlar kadrolar açıklanmış..İNŞALLAH herkesin gönlüne göre olur ..benim bir sorum olacak ben evliyim eşim dhmi de arff memuru ben tercih yaparken şehir dışını yazsam eş durumundan tekrar memleketime dönmem olur mu ? yoksa 2 yıl yada 3 yıl çalışma mecburiyeti var mı ? bu konuda hiç bir fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz ?
evet sorun olur zaten aday memurların 1 yada 2 yıl çalışma mecburiyeti varmıştahin olayında en rahat kurum meb diyorlar..
Bu meb bile 1 2 yıl çalışma zorunlugu var diyorlar..
Bence sorun olur. Tabi bnm fikrim. Prosedür nasıldır bilmiyorum
burası türkiye. Bence bulunduğunuz şehri veya gidiş geliş yapabileceğiniz yerleri yazın. Ben ne çile çekenler gördüm, hamileliğini eşinden ayrı bitirenler... çoğu kurumda tayin sıkıntılı, hele yeni memurken arkanın çok çok sağlam olması lazım ki tayininizi yapsınlar. Maceraya girmeyin derim...
amin amin inş. senin bölüm neydi
3001dn mi terch yapacaksın.
hakkımızda hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?