2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Selam hatunlar ben de temmuz 15 geliniydim tam 31 günlük tazecik olarak burdayım...

Allah'ıma binlerce şükürler olsun herşey çok güzel gidiyor,ama ramazan öncesi evlenmek çok da iyi fikir değilmiş baya bir zorlandık mesela bugün yine sahursuz(sadce su içebildik ezana 2 dakika vardı) oruca talimiz:)))Şu sıralar araba arayışımız var nasipse araba alacağız,ömümüzdeki ay da İstanbula balayına gideceğiz kültür turu yapmak istedik:21::34:ve evliliğimin ilk ev kazasını yaptım blendır parmağımı kesti ve 9 dikiş atıldı:(( yarın dikişlerim alınıcak:14:
İftara eşimin 12 kişilik bir arkadaş grubu geldi,eşleriyle birlikte çok güzel ağırladım:32: Evimi seviyorum ve çok alıştım:9::ssz:1 ay da ön planda olan şeyler bunlardı:1:
Mutluyum,Rabbim herkesi mutlu kılsın inşallah....:46::32::34::9:

Son düzenleme:
Selam kızlarr bende geldim haziran 24 geliniydim herşey çok ama çok güzeldi .. Ve hala güzel :16: :nazar: Herkese tavsiye edebilirim evlilik çok kutsal ve bi okadar güzel bi duygu :16:

selam kızlar
nasıl gidiyor yeni hayat, yavaş yavaş adapte olmaya başladım ben, kısa bir memleket ziyareti yaptık.. Eşimin ailesi yaşadığım şehirde yaşamıyor çünkü.. Onun dışında ramazanı atlattık sayılır, hiç iftara misafir almadan ramazanı geçirdim, çalıştığım için sadece haftasonları müsaitim, onlarda başkalarına iftara gitmekle geçti zaten,, Artık ramazanda sonra misafirleri çağırmaya başlayacağım inşallah.

Kızlar bu alttaki ticerı nasıl yapıcaz, yani evlilik ticerını dasipath e giriyorum ama evlilik için olanı bir türlü bulamadım:50:

Ben yaptım sonunda:23: daisypath.com a gir canım, daha sonra anniversay ve friendship seçeneğini seç, daha sonraki aşamalarda istediğini seçerek ilerle, en sonunda altta for web site denilen yerde image url yi tıkla ve alt kutucuktakini kontrol panelindeki çizelge boşluğuna yapıştır ve kaydet

Yeni gelin olarak ilk bayramımız olacak :34: benim eşimin ailesi burada olmadığı için kendi ailemle takılıcaz bu bayram, ilk iki gün akraba ziyareti, 3. günüde kendimize ayırırız diye düşünüyoruz, kurban bayramına da kayınvalideciğimin yanında olucaz:1:

Günaydın taze gelinler, bayram temizliğine başladınız mı? Ben yarın öğlene kadar çalışıyorum, akşama kadar ne yapabilirsem artık, camlarım çok pislendi silmem lazım:25: Artık eşimin elinede vericem bi bez, o da işin ucundan tutsun ama di mi:34:

Selam kızlar ramazandı bayramdı derken bir koşturmaca bitti.
Rmazan nasıl zor geçti bu sene misaifr ağırlamaktan yoruldum hem çalışıp hemde eve yetmeye çalışıyor insan.
Ama olsun herşeye rağmen güzel günlerimiz var.:)))

yeni evli hanımlar nerlerdesniz yahu :) bu topic öksüz kalmış buralarda :)

merhaba kızlar :3:

düğünden önce topiği görmüştüm düğün bitsin bende 2012 gelinleri arasına katılırım demiştim ama sonra göremedim topiği tekrar:26: kimseler yazmadığı içinmiş :29:

merhaba kızlar, ben de temmuzda evlendim. ilişkimiz çok güzel devam ediyor maşallah. ama onun dışında sanki ütüydü, çamaşır yemekle uğraşıyorum hep sanki:)) aslında kitap okumak vs. istiyorum ama pek lmuyor. hala tam bir düzen otrutamadık.

benm daha 2 hafta olmadı. zaten ilk haftası balayı ile geçti. bu hafta evimdeym. ee h. içi iş güç mesai derken akşamda evde yemek bulaşık ile geçiyor. temizlik ve çamaşır için h. sonunu bekliyorum. evimde yapmak istediğim bir süür şey var, kitap okumak ya da bazı eşyaların yerini değiştirmek ufak tefek dekorasyon gibi. bakalım zamanla olucak, zamanla daha iyi yerleşicez.

bende artık evde kitap okumak istiyorum :26:

bu ev işlerini yapmaya alışmak zaman alacak sanırım .. çalışmasam sıkıntı olmazdı diye düşünüyorum :6:

Kitap okumak mı... Öyle özledim ki, kitap okumayı, kafamda hiç bir düşünce olmadan sayfalara dalıp gitmeyi ama malesef... Vakit yok, iş , güç, ev işi, yemek, kocayla ilgilen derken bir bakıyorum sızıp kalmışım.... Evlilik malesef bazı eski alışkanlıklardan vazgeçirmek zorunda bırakıyor insanı..

Back