2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Canım allah tamamına erdirsin. Bende görümcem ve kayınvaldemele aynı binada oturuyoruz anlaşırsan bi sıkıntı çıkmaz. gerçi bende yeniyim şimdilik bi sıkıntı yok. Benim eşimde kimseyi karıştırmaz ve banada der anneme iyi gelin olmak için her dediğine tamam demeki karışamasın. :1:

Bakalım inşallah kimse bir sorun yaşamaz ev huzursuzluğu çok kötü bir şey..
Ya zaten eşimin yanında çalışacağım yani pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum ...
Ben hep evlenirsem kayınvalidem ve kaynatam ile beraber otururum diyordum o yüzden bu evi seçtim. çünkü onlarında tek çocukları bende gelinim benimle aynı binada olsun isterim sağa sola giderken birbirimize arkadaş olalım isterim bakalım kayınvalidem gelin değilsin dedi kızımsın dedi inşallah hep böyle devam eder.hepimiz mutlu olmak için yuva kuruyoruz inşallah rabbim herkesin hakkında herşeyin en güzelini ve en hayırlısını yazar..

Son düzenleme:
Bence de diğer evi seçseydin daha iyi olurdu ama, aynı binada oturunca da illa problem yaşayacaksın diye bir şey yok.. Hayırlısı buymuş demek ki.. Allah yardımcın olsun düğün hazırlıklarında..

Sağol canım farklı illerde olunca düğün hazırlıkları da zor oluyor :)

Amin.. Ben böyle istedim inşallah güzel olur her şey

KızLar yazdıklarınızı yeni okuma fırsatım oldu..Bende 25 günLük evLiyim ve yaşadıkLarınız düşündükLeriniz endişeLerinizin aynıLarını yaşıyorum..hatta düğün ertesi annem memlekete gitmişti yeni geldi..bana daha da ağır geldi..bir anda tek başına kalmak..sanki annem gelince bende geri eve dönücekmişim gibi geliyordu..ama son günlerde iftara bir yere gittiğimizde eve gitsek demeye başladığımı farkettim..yavaş yavaş herkes gibi aLışıcaz sanırım..bu süreçte hep tadını çıkarmalıyım diye düşünmek Lazım diye düşünüyorum..çünkü bugünLer bir daha geri geLmeyecek..zorLaştırmadan aşmak Lazım..eşLere de bence inatLaşarak değiL de bizim de çok yoruLduğumuzu onunda katkı sağLaması gerektiğini aLttan aLttan hissettirmek Lazım..

alışma konusunda kendinizi çok yıpratmayın derim 2 aylık evli olaraktan benzeri hisleri yaşadım hala zaman zaman annemlere gittiğimizde kapıdan çıktıktan sonra ağladığım oluyor ..

ama evime gelince yatağım mutfağım oh iiki evimdeyim diyorum... geçici bir süreç olduğunun farkındayım .. sizde zaman içerisinde evimde evim diceksiniz :)

alışacaksınız alışacağız inş .. bu güzel günlerin tadını çıkarmaya bakalım :)

Artık bende akşamları evime giderken mutlu mutlu gidiyorum:) yeni bir düzen yeni bir hayat oluşturduk orada artık...

Günaydın kızlar bugün kimliğimi değiştirmek için nüfus müdürlüğüne gittim , hallettim çok şükür, soyadım kütüğüm herşeyim değişti... Ama adres değişikliğini yapamadım maalesef eşiminde gelmesi gerekiyormuş, aynı anda izin alıp oraya tekrar gitmemiz zor olacak pufff. birde geç bildirimde cezası varmış, hem işimizi zorlaştırıyorlar birde cezası var diyorlar

Günaydın kızlar bugün kimliğimi değiştirmek için nüfus müdürlüğüne gittim , hallettim çok şükür, soyadım kütüğüm herşeyim değişti... Ama adres değişikliğini yapamadım maalesef eşiminde gelmesi gerekiyormuş, aynı anda izin alıp oraya tekrar gitmemiz zor olacak pufff. birde geç bildirimde cezası varmış, hem işimizi zorlaştırıyorlar birde cezası var diyorlar

Bende değiştiricem ama süre oLarak ne kadardır biLgin var mı?

kızlar kızlık soyadlarınız duruyor mu durmuyor mu, ben kararsızım bu konuda :44: dursun istiyorum çok uzun, durmasın istiyorum bu sefer de bir markayı yok etmek gibi! kendini bildin bileli bu isim ve soyadla hemhâlsin, onu terk etmek zor geliyor :26:

Bende değiştiricem ama süre oLarak ne kadardır biLgin var mı?

Nüfus cüzdanı ile ilgili herhangi bir süre yokmuş, eşim değiştirmedi çünkü, onun için sordum ceza falan var mı diye hayır yok dedi,, Ama adres değişikliği 20 gün içerisinde yapılmazsa cezası varmış , ne zaman taşındığımı nereden biliceklerse

kızlar kızlık soyadlarınız duruyor mu durmuyor mu, ben kararsızım bu konuda :44: dursun istiyorum çok uzun, durmasın istiyorum bu sefer de bir markayı yok etmek gibi! kendini bildin bileli bu isim ve soyadla hemhâlsin, onu terk etmek zor geliyor :26:

Kızlık soyadım durmuyor, buna imkan da yoktu zaten çünkü iki ismim var kızlık soyadım da oldukça uzun, birde eşimin soyadını alsaydım ne olurdu bilemicem:40: zaten nikah başvurunda belirtiyorsun kızlık soyadını kullanıp kullanmama isteğini ben öyle hatırlıyorum sanki, :44:

Nüfus cüzdanı ile ilgili herhangi bir süre yokmuş, eşim değiştirmedi çünkü, onun için sordum ceza falan var mı diye hayır yok dedi,, Ama adres değişikliği 20 gün içerisinde yapılmazsa cezası varmış , ne zaman taşındığımı nereden biliceklerse

Aman iyi sevindim nüfus cüzdanı için olmamasına..Ama dediğin gibi adres değişikliğini nerden bilicekler çok çok sapma ama cidden bir şekiLde ceza yazıLdığını duydum bende..hemen adres değişikLiği yapmak Lazım..

Benimki duruyor, ardarda ikisi çok yakıştı. Sanki tek soyadı gibi :)

merhabalar kıslarrrr

bende bu topiği yeni gördüm
yorumları birazını okudum birazını okuyamadım bende tam dört ay 2 günlük evliyim :)
walla bu ay ramazan ayı olduğu için bayağı bir yoğun...
zaten evlendik evleneli oh evim diye bir akşamımız hafta sonumuz olmadı maalesef
çalıştığım için sadece pazar günümüz var dinlenememek haricinde çok şükür bir sorunumuz yok...
eşimi çok seviyorum Rabbim hepimize mutluluk versin ve sevgimizi daim etsin inş...:nazar:

Back