Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oysaki biz saf ve temiz duygularımızı yazmıştık neden beğenmesinlergerçekten ne olmuş yani beyenmediler herhalde yazdıklarımızı![]()
Canım allah tamamına erdirsin. Bende görümcem ve kayınvaldemele aynı binada oturuyoruz anlaşırsan bi sıkıntı çıkmaz. gerçi bende yeniyim şimdilik bi sıkıntı yok. Benim eşimde kimseyi karıştırmaz ve banada der anneme iyi gelin olmak için her dediğine tamam demeki karışamasın.![]()
Bence de diğer evi seçseydin daha iyi olurdu ama, aynı binada oturunca da illa problem yaşayacaksın diye bir şey yok.. Hayırlısı buymuş demek ki.. Allah yardımcın olsun düğün hazırlıklarında..
evet mutLuyuz huzurLuyuz :)
EvLi mutLu çocuksuz :)
çok beğendim bunu süper :))))
Günaydın kızlar bugün kimliğimi değiştirmek için nüfus müdürlüğüne gittim , hallettim çok şükür, soyadım kütüğüm herşeyim değişti... Ama adres değişikliğini yapamadım maalesef eşiminde gelmesi gerekiyormuş, aynı anda izin alıp oraya tekrar gitmemiz zor olacak pufff. birde geç bildirimde cezası varmış, hem işimizi zorlaştırıyorlar birde cezası var diyorlar
Bende değiştiricem ama süre oLarak ne kadardır biLgin var mı?
kızlar kızlık soyadlarınız duruyor mu durmuyor mu, ben kararsızım bu konuda :44: dursun istiyorum çok uzun, durmasın istiyorum bu sefer de bir markayı yok etmek gibi! kendini bildin bileli bu isim ve soyadla hemhâlsin, onu terk etmek zor geliyor :26:
Nüfus cüzdanı ile ilgili herhangi bir süre yokmuş, eşim değiştirmedi çünkü, onun için sordum ceza falan var mı diye hayır yok dedi,, Ama adres değişikliği 20 gün içerisinde yapılmazsa cezası varmış , ne zaman taşındığımı nereden biliceklerse
kızlar kızlık soyadlarınız duruyor mu durmuyor mu, ben kararsızım bu konuda :44: dursun istiyorum çok uzun, durmasın istiyorum bu sefer de bir markayı yok etmek gibi! kendini bildin bileli bu isim ve soyadla hemhâlsin, onu terk etmek zor geliyor :26: