Merhaba,
Senin bu yaşadıklarının aynını hatta çok daha fazlasını ben de yaşadım ve yaşıyorum, ben evleneli de bir ay oldu. Dediğin gibi balayı dönüşünden itibaren içimde inanılmaz bir boşluk, mutsuzluk, garip bir güvensizlik oldu. Ben de eşimi çok seviyorum ve isteyerek evlendim, zaten 3,5 yıldır da beraberdik. Ben sandım ki düğünün ertesi gününden itibaren gayet mutlu mesut devam edecğiz hayatımıza ama bende öyle olmadı. Sürekli bir ağlama krizi, garip bir boşluk, hiçbir şeyden keyif almama, evi garipseme nasıl yani ben artık burada mı yaşayacağım gibi garip sorular, hatta kıyafetlerim bile bana yabancı geliyordu. Başta çok korktum çünkü sadece ben yaşıyorum bunları sandım, hemen yeni evlenen yakın arkadaşlarımla paylaştım ve öğrendim ki hepsi yaşamış, sanırım yeni düzene alışmaya çalışmakla ilgili bir şey, bir de evlenmeden önceki hayatımızda da çok mutluyduk ondan sanırım. Ama hepsi zamanla geçeceğini söyledi. Ben hatta onunla yetinmeyip bu konuyu internette de araştırdım ve kendimi bu sitede buldum. Belki diğer forumlarda yazdıklarımı okumuşsundur. Hatta sana buraya yazdığım ilk yazıyı aşağıya kopyalıyorum. Gördüğün gibi aynı hisler, keşke kimse yaşamasa ama insan yalnız olmadığını bilince yük hafifliyor bir nebze de olsa. Bak dün ne güzel karar almışsın, ben de öyle yapmalıyım.Umarım en kısa sürede atlatırız bu süreci.
BU konuda ilk yazdığım yazı aşağıda:
Merhaba herkese :))
Ben yeni katıldım bu siteye, evleneli 3 hafta oldu ve ben galiba evlilik sonrası bunalımı yaşıyorum, hiç alışamadım. Oysa 3,5 yıldır beraberiz hiç de sorun yok onu seviyorum isteyerek evlendim ve bu süreçte çok şükür hiç sorunumuz da olmadı. Ama düğünün ertesi gününden beri garip bir ruh halindeyim, boşluktayım sanki. Ev ve her şey istediğimiz gibi oldu, taşınmadan önce bile oturacağımız evi daha çok benimsemiştim, şimdi nasıl yani burası benim evim mi burada mı yaşayacağım diye düşünüyorum. eski düzeni ve ailemi arıyorum. Eşim çok anlayışlı allahtan. ama ben niye böyle oldum bilmiorum, sürekli bir ağlama krizi... bu siteye girip bir bakayım dedim ve gördüğüm kadarı ile ilk zamanlar tüm bayanlar böyle şeyler yaşıyor, sanırım eski düzenden kopuşun etkisi. Çoğu kişinin böyle şeyler yaşadığını bilmek ve yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor, o nedenle katıldım bu siteye, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.