2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sanırım herkes o duyguyu yaşıyor ve boşluğu. Bir koşturmaca içinden sakin bir hayat ve bütün düzenin değişmiş bir şekilde. Sürekli bunu düşünerek ne zaman alışıcam diye beklersek olmuyor bir türlü haytı kabul etmek lazım hepimizin eşleri hiç yadırgamamıştır yeni hayatlarını çünkü onlar kabul ediyorlar. Bende artık yaşadığım anın ve eşimin yanımda olmasının keyfini çıkartıyorum. Ve şimdi evli olmak daha bir güzel:)))

Kesinlikle , birde taraftan duyduklarım burada okuduklarım 3 günlük, bir haftalık evliler, çok mutluyuz, ayaklarımız yerden kesildi falan deyince herhalde bizde sorun var diyordum, ama gerçekten zamanla insan alışıyormuş, ben zamanla daha da güzel olacağını düşünüyorum.. Bu arada ben çalışıyorum, yoğun bir işim var, ev işlerinin hepsini yetiştirmekte biraz zorlanıyorum, siz çalışıyor musunuz evde misiniz? yemekte pratik bilgileriniz varsa paylaşın benimle(

buzluğunu doldur eve geldiğinde pişirme süresi ile uğraş sadece
tahmini 7 gibi evde oluyorum 30*35 dk içinde yemeklerim hazır oluyor. böyle yetiştiremem dersende.
akşamdan yap

buzluğunu doldur eve geldiğinde pişirme süresi ile uğraş sadece
tahmini 7 gibi evde oluyorum 30*35 dk içinde yemeklerim hazır oluyor. böyle yetiştiremem dersende.
akşamdan yap

7 ,20 de evde oluyorum bende.. pratik olarak buzluğu kullanmaya başlamadım, ama işi çok kolaylaştırdığını söylüyorlar,, benim eve geldiğimde 1 saatim mutfakta geçiyor(

Bizim de 5 yıllık geçmişimi var canım. evlilik bambaşka

7 ,20 de evde oluyorum bende.. pratik olarak buzluğu kullanmaya başlamadım, ama işi çok kolaylaştırdığını söylüyorlar,, benim eve geldiğimde 1 saatim mutfakta geçiyor(

ilk zamanlar istersen 1 gün önceden yemeğinin tek çeşitini yap
sonra zaten zamanla elin hızlanıyor. daha çabuk yapıyorsun 2 çeşit yemeği ocağa koyup hemen salata geçebiliyorsun

Kasım'da evleniyorum inşallah ve sizleri okudukça bocalayacak mıyım yoksa çok mu normal gelecek acaip merak ediyorum:44:
mutluluklar hepinize :)

ilk zamanlar istersen 1 gün önceden yemeğinin tek çeşitini yap
sonra zaten zamanla elin hızlanıyor. daha çabuk yapıyorsun 2 çeşit yemeği ocağa koyup hemen salata geçebiliyorsun

Ben bekarken mutfağa çok fazla girmezdim, sağolsun her işi annem hallederdi.. o yüzden biraz bocaladım, yeni yeni yemekler yaptıkça kendime daha çok güvenim geliyor, tecrübe ede ede pratikleşicem heralde:))

Kasım'da evleniyorum inşallah ve sizleri okudukça bocalayacak mıyım yoksa çok mu normal gelecek acaip merak ediyorum:44:
mutluluklar hepinize :)

Zaten öyle bir ruh hali içinde evleniyorsunki, aylardır düğün stresi yaşıyorsun, sonra bir anda hoppp herşey bitiyor, normal sıradan bir hayat... ama herşeye rağmen güzel gerçekten... tadını almak için azıcık çabalamak lazım:)

Ben bekarken mutfağa çok fazla girmezdim, sağolsun her işi annem hallederdi.. o yüzden biraz bocaladım, yeni yeni yemekler yaptıkça kendime daha çok güvenim geliyor, tecrübe ede ede pratikleşicem heralde:))

benim de öyleydi.
annemin çalışmasına rağmen eve gelir yan gelip yatardım
dediğin gibi artık kendi evine alışıyorsun ve bi anda sihirli değnek değiyor.

benim de öyleydi.
annemin çalışmasına rağmen eve gelir yan gelip yatardım
dediğin gibi artık kendi evine alışıyorsun ve bi anda sihirli değnek değiyor.

Evet aynen öyle, geçen hafta annemleri yemeğe çağırdım, annem masayı görünce şaşkınlık geçirdi, inanmadı benim o sofrayı hazırladığıma:))

Evet aynen öyle, geçen hafta annemleri yemeğe çağırdım, annem masayı görünce şaşkınlık geçirdi, inanmadı benim o sofrayı hazırladığıma:))

zamanla daha hızlı ve daha güzel yemekler yapıyorsun tariflere baktıkça öğreniyorsun merak etme.
bende aileyi balayı dönüşü çağırdım. tatlı yapamadım diye oturdum ağladım 2 defterde de farklı tarif yazıyor diye.
ve harika yemekler çıktı ortaya sanırım içgüdüsel bişey

Ben de 2 Temmuzda evlendim.Balayına gittik geldik iyi güzel döndükten sonra içimde çok derin bir boşluk oluştu.Kocamı çok seviyorum ama yeni bir hayat.Ailenin yanındaki o güvenli hayattan kopmak yepyeni bir düzen...Hiç tahmin ettiğim gibi olmadı,ağlama krizleri,hiç yoktan kavga çıkartmak,uyuyamamak gibi şaçma sapan şeyler yaşadım.
Ama bir süredir daha iyiym özellikle dün akşam bir karar aldım.Bu ev benim, bu hayat benim,nasıl başlarsa öyle gider.düzeni nasıl oturtursam öyle gidecek.İş hayatıyla birlikte tabiki de çok zor ama her daim bakımlı marifetli elinden her iş gelen hemde iş hayatı başarılı hep kıskanılan kadınlar vardır ya ...Tatlı dilli ,güler yüzlü olup bu işi kıvırmaktır niyetim bakalımneler olucak.

İlk iftar akşamı da yemeği yetiştiremeyeceğim diye resmen mideme ağrılar girdi, yetişmese eşim birşey demez sorun yapmaz ama... ister istemez insan panik yapıyor... Ama çok şükür hepsi yetişti, üstünde dumanı tüten mis gibi bir sofra hazırladım kocama:)

Hem çalışıp hemde dört dörtlük ev hanımı olmak çok mzor zaten işte fena halde yoruluyoruz. Birde yemeke derdi ama zamanla onuda başarızcaz sanırım pratik işler yapmayı öğrenicez ve öğrendiklerimizi hemen paylaşıcaz:)))

afiyet olsun.
böyle böyle bi bakmışşsın iş çıkışı bile rahatlıkla yemek hazırlayabiliyorsun.
hatta haftaiçi akşam yemekli misafir bile alabiliyorsun

Ben yaptığım yemekleri tam 2 kişilik yapmıyorum mesela taze fasulye yaptım geçen gün 2 kilodan kalan kısmını buz dolabu poşetine porsiyon şeklinde koydum.Yemeğim olmadığında çıkartıyotum.Nohut,fasulye,karnıyarık hepsini öyle yaptım.Ve inanılmaz rahat oldu.Hiç yemeksiz kalmıyorum ve ekstra zaman harcamıyorum.Tavsiye ederim.

afiyet olsun.
böyle böyle bi bakmışşsın iş çıkışı bile rahatlıkla yemek hazırlayabiliyorsun.
hatta haftaiçi akşam yemekli misafir bile alabiliyorsun

hafta içi misafir mi hayal gibi geliyor bana... ya kızlar ben yemek yaparken illa tarife bakmak zorunda hissediyorum kendi mi? Daha önce iki üç kez yaptığım yemeği bile yine tarife bakıp yapıyorum, bişey unuturum diye korkuyorum, basit bir yemeği bile... mutfağımda heryer tarif kağıtlarıyla doldu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…