Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldimmmmmmmmm
Günaydın sevgili dostlar nasılsınız bu sabah?
Eylülcüm hediyende hazır bu arada
Dünden istekelr vardı düğün fotoları için ekleme zamanı geldi sanırım![]()
Ben geldimmmmmmmmm
Ben geldimmmmmmmmm
işte hala onu kabul edemiyolar. çocuk gözüyle bakıyolar. oysa bilselerki kendi halimize bıraksalarda aile olsak , o bilinci kazansak bi an önce
Aslında onlara da hak vermek lazım..empati kuruyorum mesela..Hata yapmamızdan korkuyorlar..Belki çok sevdiklerinden belki de içgüdüleriyle..Anne baba olunca daha iyi anlarız sanırım..
merhaba best, ben bekliyorum![]()
Bende sabırla bekliyorum...merhaba best, ben bekliyorum![]()
Bende sabırla bekliyorum...![]()
Bekliyoruuuzzzzzz
İlkay naber bebişim..
oyyy yavrum ben iyiyim sen nasılsın asıliyileşemedi kuzucuk
![]()
Valla yaa müptela oldu hastalık bana..Babacığım diyo kii "Sanırım biz seni yaparken malzemeden çaldık" :)))
Valla yaa müptela oldu hastalık bana..Babacığım diyo kii "Sanırım biz seni yaparken malzemeden çaldık" :)))
geçer inşallah tatlım .. evde olmadığından atlatamıyorsun .. yatarak geçiyor bu hastalıklar![]()
Kızlar boyutu çok fazla diyor ekleyemiyorum geçen gün eklediğimde sorun çıkmamıştı halbukisi![]()
Kızlar boyutu çok fazla diyor ekleyemiyorum geçen gün eklediğimde sorun çıkmamıştı halbukisi![]()