2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben geldimmmmmmmmm :16::16::16:
Günaydın sevgili dostlar nasılsınız bu sabah?
Eylülcüm hediyende hazır bu arada :32::32::32::32::32:

Dünden istekelr vardı düğün fotoları için ekleme zamanı geldi sanırım :9::9::9:

benim de öfke kontrolüyle ilgili kitaplar araştırıp birkaç tane almam lazım. bilgilerim yetersiz ama başvurular arasında görünen başlıklardan :44: aslında öfke kontrolünün atılganlıkla iletişim becerisiyle alakası olduğunu düşünüyorum ama danışanlar bunu yaptıklarını söylüyor :44:

işte hala onu kabul edemiyolar. çocuk gözüyle bakıyolar. oysa bilselerki kendi halimize bıraksalarda aile olsak , o bilinci kazansak bi an önce

Aslında onlara da hak vermek lazım..empati kuruyorum mesela..Hata yapmamızdan korkuyorlar..Belki çok sevdiklerinden belki de içgüdüleriyle..Anne baba olunca daha iyi anlarız sanırım..

Aslında onlara da hak vermek lazım..empati kuruyorum mesela..Hata yapmamızdan korkuyorlar..Belki çok sevdiklerinden belki de içgüdüleriyle..Anne baba olunca daha iyi anlarız sanırım..

bence bu tamamen duygusal ve çocuklarının mutluluğu için biraz gerçekçi ve mantıklı olmaları gerekiyor. anne baba olmak zor, ona diyecek bir şey yok tabi...

Kızlar boyutu çok fazla diyor ekleyemiyorum geçen gün eklediğimde sorun çıkmamıştı halbukisi :43::43::43:

Back