- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
hazırlayın canım, birlikte yapın. haftalık menü, alışveriş günü, temizlik günü, her gün yapılacaklar vs vs... bizim cumartesi alışveriş, pazar temizlk günü. ailelere karşı davranışlarınızı da konuşup karar almak için güzel bir fırsat
çay içtim olar mıı
hazırlayın canım, birlikte yapın. haftalık menü, alışveriş günü, temizlik günü, her gün yapılacaklar vs vs... bizim cumartesi alışveriş, pazar temizlk günü. ailelere karşı davranışlarınızı da konuşup karar almak için güzel bir fırsat
aileler için benimde bişeyler yapmam lazım kriz yaakırmadan bişeyler yapmak istiyorum baksana hala bi düzenim yok:18::18:
aileler için benimde bişeyler yapmam lazım kriz yaakırmadan bişeyler yapmak istiyorum baksana hala bi düzenim yok:18::18:
Onu bende içiyorum
Ama senin çayına bişey katmış olabilirler
Hem hepiniz aynı çaydan içtiniz herhalde bugün
hala kırmadan diyorsun yasemincim..:26: önce kendi isteklerin gelmeli..tabi ki her şey güzellikle olsun.
ama kendin için bir şeyler yap önce..
hala kırmadan diyorsun yasemincim..:26: önce kendi isteklerin gelmeli..tabi ki her şey güzellikle olsun.
ama kendin için bir şeyler yap önce..
krizcim mayıs güzel isimmiş..ama erkek olursa adı belli
kayınpederimin ismi ( anaaaa ne diyom ben) ve benim istediğim bir isim..
çileğim kan testi sonuçlarım var alamadım..
valla bilemedim ki kaderim...dün ağzımı açamıyordum yorgunluktan..
bugünde bir paspalım ki sorma..öğleden sonra tam bakım-onarıma giricem..
o zaman ne olur bilmem
canım diyeceğin şu: anne biz şöyle şöyle karar aldık, artık şöyle yapacağız. yeni bir yuva kurduk ve uyum sağlama aşamasındayız. bu konuda bize yardımcı olacağınızdan eminim. gibi şeyler... ben böyle söylüyorum, bir şey olmuyor tatlım :44: sonuçta anne baba çocuklarının iyiliğini ister. kırılmazlar merak etme. üslup önemli. annişkom de mesela söylerken
mesela normalde yapmak istediğin ne, ne söylemek isterdin iki tarafa?
yasemincim sana ödev veriyorum, lütfen atılganlık becerisi/eğitimi diye geçen makaleleri yazıları ve kitapları araştırıp, bu konuda bilgilendikten sonra uygulamaya geç olur muben de pek yapamam ama bu kadarı fazla gibi? kendin ve başkalarının mutluluğu için umarım önerime şans vermeyi düşünürsün. senin mutluluğunu isterim. bocalamak, belirsizlikler, bir yerlere sürüklenmek istemdışı.... insanı yorar...
eylül, nisan, mayıs bana çok romantik geliyor isim olarak
Al benden de o kadar aynaya bakınca böyykk yapıp dil çıkarıyorum kendime
maşallah kızlar, bir saattir bu son sayfaya gelmeye çalışıyorum yahu
maşallah kızlar, bir saattir bu son sayfaya gelmeye çalışıyorum yahu
kendi aileme şöyle demek isterdim. anne veya baba ben her fırsatta size gelmek istiyorum ama hayat şartları bazen izin vermiyor. gelemediğim zaman üzülmeyin. sizi unuttum diye düşünmeyin. demek isterdim.. eşimin ailesinede eşimin her izin gününde onlarla olmak istemediğimi söylemek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?