2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hazırlayın canım, birlikte yapın. haftalık menü, alışveriş günü, temizlik günü, her gün yapılacaklar vs vs... bizim cumartesi alışveriş, pazar temizlk günü. ailelere karşı davranışlarınızı da konuşup karar almak için güzel bir fırsat :31:

hakkaten güzel fikir.. :)

hazırlayın canım, birlikte yapın. haftalık menü, alışveriş günü, temizlik günü, her gün yapılacaklar vs vs... bizim cumartesi alışveriş, pazar temizlk günü. ailelere karşı davranışlarınızı da konuşup karar almak için güzel bir fırsat :31:

aileler için benimde bişeyler yapmam lazım kriz yaa:50: kırmadan bişeyler yapmak istiyorum baksana hala bi düzenim yok:18::18:

krizcim mayıs güzel isimmiş..ama erkek olursa adı belli :34:
kayınpederimin ismi ( anaaaa ne diyom ben:17: ) ve benim istediğim bir isim..:31:

çileğim kan testi sonuçlarım var alamadım..

kızlar size güzel muhabbetler az işim var :) görüşürüz tekrar

aileler için benimde bişeyler yapmam lazım kriz yaa:50: kırmadan bişeyler yapmak istiyorum baksana hala bi düzenim yok:18::18:

canım diyeceğin şu: anne biz şöyle şöyle karar aldık, artık şöyle yapacağız. yeni bir yuva kurduk ve uyum sağlama aşamasındayız. bu konuda bize yardımcı olacağınızdan eminim. gibi şeyler... ben böyle söylüyorum, bir şey olmuyor tatlım :44: sonuçta anne baba çocuklarının iyiliğini ister. kırılmazlar merak etme. üslup önemli. annişkom de mesela söylerken :9:
mesela normalde yapmak istediğin ne, ne söylemek isterdin iki tarafa?

Onu bende içiyorum
Ama senin çayına bişey katmış olabilirler :6:

Hem hepiniz aynı çaydan içtiniz herhalde bugün :27:

:9::9::9: valla bilemedim ki kaderim...dün ağzımı açamıyordum yorgunluktan..
bugünde bir paspalım ki sorma..öğleden sonra tam bakım-onarıma giricem..:21:
o zaman ne olur bilmem:1:

hala kırmadan diyorsun yasemincim..:26: önce kendi isteklerin gelmeli..tabi ki her şey güzellikle olsun.
ama kendin için bir şeyler yap önce..

ben önce aileden uzaktaydım yakınına gideyim diye can atıyodum ama bazen oluyo ki keşke gelmesemiydim diyorum yani kendi ailem için değil ama eşimin ailesi biraz kalabalık ve ben hiç alışkın değilim kalabalığa

hala kırmadan diyorsun yasemincim..:26: önce kendi isteklerin gelmeli..tabi ki her şey güzellikle olsun.
ama kendin için bir şeyler yap önce..

canım ben zaten oldum olası böyleyim. hep başkalarını düşünmekten kendime sormadım bile ne istiyosun diye. inan düğünümden bile tat almadım çünkü benim zevkime göre değildi. babamı kırmayayım onun istediği olsun diye düşündüm hep yeterki bana kırılmasın. eşimin aileside zar zor uydu babama. öyle işte sanırım babama karşı zaafım var benim:14::14:

canım diyeceğin şu: anne biz şöyle şöyle karar aldık, artık şöyle yapacağız. yeni bir yuva kurduk ve uyum sağlama aşamasındayız. bu konuda bize yardımcı olacağınızdan eminim. gibi şeyler... ben böyle söylüyorum, bir şey olmuyor tatlım :44: sonuçta anne baba çocuklarının iyiliğini ister. kırılmazlar merak etme. üslup önemli. annişkom de mesela söylerken :9:
mesela normalde yapmak istediğin ne, ne söylemek isterdin iki tarafa?

kendi aileme şöyle demek isterdim. anne veya baba ben her fırsatta size gelmek istiyorum ama hayat şartları bazen izin vermiyor. gelemediğim zaman üzülmeyin. sizi unuttum diye düşünmeyin. demek isterdim.. eşimin ailesinede eşimin her izin gününde onlarla olmak istemediğimi söylemek isterdim

yasemincim sana ödev veriyorum, lütfen atılganlık becerisi/eğitimi diye geçen makaleleri yazıları ve kitapları araştırıp, bu konuda bilgilendikten sonra uygulamaya geç olur mu :31: ben de pek yapamam ama bu kadarı fazla gibi? kendin ve başkalarının mutluluğu için umarım önerime şans vermeyi düşünürsün. senin mutluluğunu isterim. bocalamak, belirsizlikler, bir yerlere sürüklenmek istemdışı.... insanı yorar...

yasemincim sana ödev veriyorum, lütfen atılganlık becerisi/eğitimi diye geçen makaleleri yazıları ve kitapları araştırıp, bu konuda bilgilendikten sonra uygulamaya geç olur mu :31: ben de pek yapamam ama bu kadarı fazla gibi? kendin ve başkalarının mutluluğu için umarım önerime şans vermeyi düşünürsün. senin mutluluğunu isterim. bocalamak, belirsizlikler, bir yerlere sürüklenmek istemdışı.... insanı yorar...

hemde nasıl yorucu anlatamam. aslında uysal olmak hiç bana göre değil çok asi bi tarafımda var. hatta eşim bana der dişin bana geçiyo, cadısın, diye. ama başkalarına gelince olmuyo.. sanırım ödevi uygulıcam teşekkürller canım. artık evlendim değişmem lazım diyorum sen vesile olcan galiba:1::1::1:

kendi aileme şöyle demek isterdim. anne veya baba ben her fırsatta size gelmek istiyorum ama hayat şartları bazen izin vermiyor. gelemediğim zaman üzülmeyin. sizi unuttum diye düşünmeyin. demek isterdim.. eşimin ailesinede eşimin her izin gününde onlarla olmak istemediğimi söylemek isterdim

bende eşimin ailesine her pazar size gelmek istemediğimi lütfen bizi arayıp da gelmiyo musunuz demeyin demek isterdim benim ailem zaten benimle aynı sitede oturuyo kızlar ama onlar anlayışlı ben zorla gelin diyorum yok yeni evlisiniz diyolar biz gidiyoruz artık ama eşimin ailesi her ctesi arar hadi gelin diye ya bir bırakın da bir pazarı başbaşa geçirelim artık yok ütü var işim var diye geçiştiriyorum arada

Back