aaa tam film gbiii harika yaaaa
Bende anlatıcam tanışma hikayemizi ama işler giriyor araya, birazdan anlatıcam canlar...
ya o günlere gidiyorum da sanki aptallaşmış gibiydim oda farklı değildi hanielini uzatırken gözlerinin içi gülüyordu bende öyle mutluydum ki.. ankara çok özel bir yere sahiptir bu açıdan benim gözümde.. Aşkımızın Başkenti
sorma sormaaa geç bitti dünüm ama maşallahım var demii:122:
geçmiş olsun canım gripmisin çok salgın var bu ara yaaa:2::2::2:
bizim ilk buluşmamız aydında olmuştuo denizlide okuyodu ben aydında . yanıma gelmişti ne kadar uzun boylu bu çocuk demişitim ilk gördüğümde o zaman 18 yaşındaydım bende ona ulaştım valla boy konusunda hatta dalga geçer benle boy attın ilk gördüğümde kara kuru bişeydin diyor
ay uzak olunca sabretmek daha zor, ben bazen resmen özlem krizi geçiriyordum, biz hiç aynı şehirde yaşamadık.
çilekcim bir gün boyunca nasıl besleniyorsun anlat bakalım bize? niye geçmedi ki senin hastalığın :44:? işyeri izin veremez mi, bu kadar uzun sürmesi tuhaf
souvvenircim karar aldım, akşam eve gidince eşime haftalık plan yapma teklifinde bulunacağım, o da tabi ki kabul edecek plansever olarakve hayatımızı düzenleme adına bir adım atmış olacağız tabi ki kağıda yazarak yapacağız bunları. eskiden ne çok yapardık, çizelgeler hazırlardık ne okucaz ne yapıcaz ne yicez diye benim taş devri diyeti zamanlarımdan
bizde ilk üniversite sınavına hazırlanırken 2003 yılında dershanede tanışmıştık aynı sınıftaydık bu bana hayranmışta haberim yokmuşben ise ona arkadaş gözüyle bakıyodum bir grup arkadaşımız vardı onlarla hep beraber takılırdık ama hiç bilmezdim bana aşık olduğunu bir yıl içinde tutmuş benden bir ışık göremeyince sonra ki yıl bir cesaret söyledi işte bende zaten kendisi beğeniyorum her yönden kişilik falan sonra evet dedim oldu işte 9 yılı devirdik herkes biliyodu artık ama okul iş askerlik derken bir türlü evlenemedik bu yıl haziran ayında evlendik çok şükür gelin arabasının arkasına sonunda evleniyoruz yazdıracaktık da yanlış anlaşılır diye yazdırmadık hahha
canım valla sorma..bizim dışımızda gelişen olaylar..dışarda muhsebesebelerini tuttuklarımız tam akşam çıkış vakti gönderiyor bilgilerini..
hani biz sıramzıı savdık misali..yoksa diğer işler tamdı..öğleden sonra çıkmayı planladığım için erken geldim ben..
izin alacağım, zira ölüyorum yorgunluktan..önce bir dr.a oradan da kuaför işlerim var..biraz bakım yapacağım kendime..
Mutluluklar canım aynı gün evlenmişiz sanırım
evet internette tanıştıkher şey bir mayısla başladı epeyce süre arkadaş gibi takıldık yani ben tarafından öyle..
sonra idrak ettim ,şans verdim, belkide o beni bekleyerek şans verdi bilemiyorum..hala sabrına, hoşgörüsüne hayranım
ben de sabrettim çok o da ısrarla...o yeşil gözlerine bakmaya doyamadığımı fark ettim.mayısta ilk tanıştık, ekimde sevgili olmaya karar verdik.
diğer sene geldi çattı nisanında anca buluştuk.2012 nisan..sonra tayini bekledik..mersin di oraydı buraydı derken istanbul a geldi.dibime hem de..
nerden nereyeee
mutlu ol hep inşallahbu arada benim eşimde yeşil gözlüüüü
Grip ve farenjiti bir arada yaşıyorum canım üstüne bi de bugün regl oldum çifte kavrulmuşum ötesinde bişey oldum
bende hazırlıcam o plandan valla. hatta haftalık yemek çizelgeside yapıcam olmuyo böyle. benim bi temizlik günüm bile yok ya bak şimdi geldi aklıma
bende hazırlıcam o plandan valla. hatta haftalık yemek çizelgeside yapıcam olmuyo böyle. benim bi temizlik günüm bile yok ya bak şimdi geldi aklıma
Mutluluklar canım aynı gün evlenmişiz sanırım
aaa evet 29 eylüldü benimsanada mutluluklaaaarrrr
çok güzelll :) Allah mutlulugunuzu daim etsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?