2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

aaa tam film gbiii harika yaaaa:16::16::16:

ya o günlere gidiyorum da sanki aptallaşmış gibiydim oda farklı değildi hani :D elini uzatırken gözlerinin içi gülüyordu bende öyle mutluydum ki.. ankara çok özel bir yere sahiptir bu açıdan benim gözümde.. Aşkımızın Başkenti :D

ay uzak olunca sabretmek daha zor, ben bazen resmen özlem krizi geçiriyordum, biz hiç aynı şehirde yaşamadık.
çilekcim bir gün boyunca nasıl besleniyorsun anlat bakalım bize? niye geçmedi ki senin hastalığın :44:? işyeri izin veremez mi, bu kadar uzun sürmesi tuhaf:50:
souvvenircim karar aldım, akşam eve gidince eşime haftalık plan yapma teklifinde bulunacağım, o da tabi ki kabul edecek plansever olarak :9: ve hayatımızı düzenleme adına bir adım atmış olacağız :16: tabi ki kağıda yazarak yapacağız bunları. eskiden ne çok yapardık, çizelgeler hazırlardık ne okucaz ne yapıcaz ne yicez diye :9: benim taş devri diyeti zamanlarımdan :9:

ya o günlere gidiyorum da sanki aptallaşmış gibiydim oda farklı değildi hani :D elini uzatırken gözlerinin içi gülüyordu bende öyle mutluydum ki.. ankara çok özel bir yere sahiptir bu açıdan benim gözümde.. Aşkımızın Başkenti :D

bizim ilk buluşmamız aydında olmuştu:1: o denizlide okuyodu ben aydında . yanıma gelmişti:1: ne kadar uzun boylu bu çocuk demişitim ilk gördüğümde o zaman 18 yaşındaydım bende ona ulaştım valla boy konusunda hatta dalga geçer benle boy attın ilk gördüğümde kara kuru bişeydin diyor:1::1:

bizde ilk üniversite sınavına hazırlanırken 2003 yılında dershanede tanışmıştık aynı sınıftaydık bu bana hayranmışta haberim yokmuş:9: ben ise ona arkadaş gözüyle bakıyodum bir grup arkadaşımız vardı onlarla hep beraber takılırdık ama hiç bilmezdim bana aşık olduğunu bir yıl içinde tutmuş benden bir ışık göremeyince :9: sonra ki yıl bir cesaret söyledi işte bende zaten kendisi beğeniyorum her yönden kişilik falan sonra evet dedim oldu işte 9 yılı devirdik herkes biliyodu artık ama okul iş askerlik derken bir türlü evlenemedik bu yıl haziran ayında evlendik çok şükür gelin arabasının arkasına sonunda evleniyoruz yazdıracaktık da yanlış anlaşılır diye yazdırmadık hahha :9::9::9:

bizim ilk buluşmamız aydında olmuştu:1: o denizlide okuyodu ben aydında . yanıma gelmişti:1: ne kadar uzun boylu bu çocuk demişitim ilk gördüğümde o zaman 18 yaşındaydım bende ona ulaştım valla boy konusunda hatta dalga geçer benle boy attın ilk gördüğümde kara kuru bişeydin diyor:1::1:

ben şimdi biraz kilo aldım.. o zamanlar tam formumdaydım :( eşim hep aynı.. Allahım ya gözümden bile kıskanıyorum ben onu..

ay uzak olunca sabretmek daha zor, ben bazen resmen özlem krizi geçiriyordum, biz hiç aynı şehirde yaşamadık.
çilekcim bir gün boyunca nasıl besleniyorsun anlat bakalım bize? niye geçmedi ki senin hastalığın :44:? işyeri izin veremez mi, bu kadar uzun sürmesi tuhaf:50:
souvvenircim karar aldım, akşam eve gidince eşime haftalık plan yapma teklifinde bulunacağım, o da tabi ki kabul edecek plansever olarak :9: ve hayatımızı düzenleme adına bir adım atmış olacağız :16: tabi ki kağıda yazarak yapacağız bunları. eskiden ne çok yapardık, çizelgeler hazırlardık ne okucaz ne yapıcaz ne yicez diye :9: benim taş devri diyeti zamanlarımdan :9:

bende hazırlıcam o plandan valla. hatta haftalık yemek çizelgeside yapıcam olmuyo böyle. benim bi temizlik günüm bile yok ya bak şimdi geldi aklıma:1::1::1:

bizde ilk üniversite sınavına hazırlanırken 2003 yılında dershanede tanışmıştık aynı sınıftaydık bu bana hayranmışta haberim yokmuş:9: ben ise ona arkadaş gözüyle bakıyodum bir grup arkadaşımız vardı onlarla hep beraber takılırdık ama hiç bilmezdim bana aşık olduğunu bir yıl içinde tutmuş benden bir ışık göremeyince :9: sonra ki yıl bir cesaret söyledi işte bende zaten kendisi beğeniyorum her yönden kişilik falan sonra evet dedim oldu işte 9 yılı devirdik herkes biliyodu artık ama okul iş askerlik derken bir türlü evlenemedik bu yıl haziran ayında evlendik çok şükür gelin arabasının arkasına sonunda evleniyoruz yazdıracaktık da yanlış anlaşılır diye yazdırmadık hahha :9::9::9:

çok güzelll :) Allah mutlulugunuzu daim etsin canım..

canım valla sorma..bizim dışımızda gelişen olaylar..dışarda muhsebesebelerini tuttuklarımız tam akşam çıkış vakti gönderiyor bilgilerini..
hani biz sıramzıı savdık misali..yoksa diğer işler tamdı..öğleden sonra çıkmayı planladığım için erken geldim ben..:34:
izin alacağım, zira ölüyorum yorgunluktan..önce bir dr.a oradan da kuaför işlerim var..biraz bakım yapacağım kendime..:21:

Hayırdır beybi doktor niye

evet internette tanıştık:31: her şey bir mayısla başladı:69: epeyce süre arkadaş gibi takıldık yani ben tarafından öyle..
sonra idrak ettim ,şans verdim, belkide o beni bekleyerek şans verdi bilemiyorum..hala sabrına, hoşgörüsüne hayranım:16:
ben de sabrettim çok o da ısrarla...o yeşil gözlerine bakmaya doyamadığımı fark ettim.:17: mayısta ilk tanıştık, ekimde sevgili olmaya karar verdik.
diğer sene geldi çattı nisanında anca buluştuk.2012 nisan..sonra tayini bekledik..mersin di oraydı buraydı derken istanbul a geldi.dibime hem de..:31:
nerden nereyeee:31:

mutlu ol hep inşallah:16::16::16: bu arada benim eşimde yeşil gözlüüüü:16::16:
Mutluluklar canım aynı gün evlenmişiz sanırım

Son düzenleme:
Grip ve farenjiti bir arada yaşıyorum canım üstüne bi de bugün regl oldum çifte kavrulmuşum ötesinde bişey oldum

zaten regl öncesi bi hafta bağışıklık sistemimizin çöktüğü dönem . ben hep reglden önce grip olurum. şimdi yeni regl oldum hafif griptim yeni kurtuldum

bende hazırlıcam o plandan valla. hatta haftalık yemek çizelgeside yapıcam olmuyo böyle. benim bi temizlik günüm bile yok ya bak şimdi geldi aklıma:1::1::1:

canım valla banada en zor geleni yemek bende dün hazırlamayı düşünüyodum sanki bütün yemekleri yaptım ve yemekler tükendi aklıma artık bişey gelmiyo artık liste şart düşünmek yapmaktan daha zor:9:

Son düzenleme:

hazırlayın canım, birlikte yapın. haftalık menü, alışveriş günü, temizlik günü, her gün yapılacaklar vs vs... bizim cumartesi alışveriş, pazar temizlk günü. ailelere karşı davranışlarınızı da konuşup karar almak için güzel bir fırsat :31:

yemek çizelgem benimde yok canım ya.. ama temizlik günüm var perşembe günü :)

Back