2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

demek herkes yaşıyo böyle sorunları:1::1: bende tek sorunlu benmiyim diye düşünüyodum:18:

evet canım.. bizdede oldu bole şeyler ama takma yaa yemekin varsa getirdiği yemeği saklama kabına koyup ertesi gün ısıtıp servis yap ;) yorulmazsın böylelikle.. :D yeni tecrübe ediyorum ben ..

Kızlar maşallah bugün yine elleriniz boş durmamış...
Sabahtan koyu bir muhabbete dalmışsınız...
Herkese selamlar, hayırlı sabahlar... :16: :16:

Ya sorma benim eşimde akşam geç geldi malesef ve senin gibi sabah erkenden yine gitti.
Bu muhasebecilerin işleri hakikaten zor, Allah güç kuvvet versin bir de vicdanlı patronlar!!
Gecenin bir vaktine kadar çalışan elamanın sabah erken gitmesine karşıyım... İnsan biraz anlayışlı olur demi ya... :50:

Öyle demeyin kızlar ya, hayatta herşeyi karamsar düşünmeyin...
Zamanla oturuyor herşey... Benim bir arkadaşım böyle düşünerek bunalıma girmişti.
Silkinin bir, sevdiğiniz adamla birlikte olduğunuzu hatırlayın...
İnsanların iyi yanları ile birlikte kusurları da olacak elbette.
Eşinize bir bakın, herşeyi o dört dörtlük yapabiliyor mu???
Böyle düşünün...

Krizsavar'cım biz kahvaltı sorununa bir çözüm bulduk, sana da anlatayım istedim.
Akşamdan sandwichlerimizi yapıyoruz, bazen tost ekmeğine bazen sandwich ekmeğine...
Ekmeklerin arasına genelde salam, kaşar, zeytin ezmesi (bazen salça, mevsiminde domates veya biber) koyuyoruz.
Tost makinası genelde tezgahta hazır vaziyette duruyor, bir tek eşim fişini takıyor ve ekmekleri yerleştiriyor.
Meyve suyumuzda her daim mevcut, onlar ısınırken biz giyiniyoruz.
Sonra oturup bir güzel yiyoruz, ben tabakları makinaya koyuyorum ve evden çıkıyoruz.
Çok pratik oluyor... :34:

canım valla sorma..bizim dışımızda gelişen olaylar..dışarda muhsebesebelerini tuttuklarımız tam akşam çıkış vakti gönderiyor bilgilerini..
hani biz sıramzıı savdık misali..yoksa diğer işler tamdı..öğleden sonra çıkmayı planladığım için erken geldim ben..:34:
izin alacağım, zira ölüyorum yorgunluktan..önce bir dr.a oradan da kuaför işlerim var..biraz bakım yapacağım kendime..:21:

eylül çocuğunuzun adını mayıs koymaya ne dersin :52:
ben inşallah ayşe masal koyacağım :52: diğer çocuk isimleri de hazır :9: tabi tüm bunları heves, Rabbim verirse hayata geçirebileceğimiz şeyler :31:

bu arada kızlar şu kk gezmekten işte artık doğru düzgün iş yapamaz oldum bağımlılık yapıyo bu kk eve gidince de açıp bakıyom eşim diyo yine kulübe mi takılıyon :9:

evet internette tanıştık:31: her şey bir mayısla başladı:69: epeyce süre arkadaş gibi takıldık yani ben tarafından öyle..
sonra idrak ettim ,şans verdim, belkide o beni bekleyerek şans verdi bilemiyorum..hala sabrına, hoşgörüsüne hayranım:16:
ben de sabrettim çok o da ısrarla...o yeşil gözlerine bakmaya doyamadığımı fark ettim.:17: mayısta ilk tanıştık, ekimde sevgili olmaya karar verdik.
diğer sene geldi çattı nisanında anca buluştuk.2012 nisan..sonra tayini bekledik..mersin di oraydı buraydı derken istanbul a geldi.dibime hem de..:31:
nerden nereyeee:31:

sorma sormaaa geç bitti dünüm ama maşallahım var demii:122:

canım yaaa ne oldu sana..:26: ilaç falan almadın mı, dr a bir görünseydin keşke ne iyi olurdu:50:

Aldım canım almaz mıyım hiçç..Antibiyotik alıyorum hem de iğne vuruldum..Biraz benim bağışıklık sistemimle alakalı sanırım canımcımm..

aynen öyle canımmm şükürler olsun Allahım herkesin karşısına iyileri çıkarsın:16::16::16:

amin canım bende eşimle 9 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik 6 aylık evliyim çok şükür çook mutluyuz Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin

evet internette tanıştık:31: her şey bir mayısla başladı:69: epeyce süre arkadaş gibi takıldık yani ben tarafından öyle..
sonra idrak ettim ,şans verdim, belkide o beni bekleyerek şans verdi bilemiyorum..hala sabrına, hoşgörüsüne hayranım:16:
ben de sabrettim çok o da ısrarla...o yeşil gözlerine bakmaya doyamadığımı fark ettim.:17: mayısta ilk tanıştık, ekimde sevgili olmaya karar verdik.
diğer sene geldi çattı nisanında anca buluştuk.2012 nisan..sonra tayini bekledik..mersin di oraydı buraydı derken istanbul a geldi.dibime hem de..:31:
nerden nereyeee:31:

mutlu ol hep inşallah:16::16::16: bu arada benim eşimde yeşil gözlüüüü:16::16:

biz eşimle 2007de ankarada tanıştık kızılay meydanında karşılaştık benim üstüme meyvesuyu döküldü onu görünce krem rrengi kazagım vardı hala saklarım onu :) o gülümsedi lacivert converse vardı kot pantlon ve salaş gömlek haziranın başıydı..sonra gazi üniv.de ben ilk senemin bitirme ödevini arastırırken karşılaştık çok güzeldi tanıştık bu şekilde ayyyyyy o günler canlandı gözlerimde :D offff heyecanlandım yaaa :D

amin canım bende eşimle 9 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik 6 aylık evliyim çok şükür çook mutluyuz Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin

vav, istikrarlı insanlara bayılıyorum, daha doğrusu sabırlı. ben dayanamazdım galiba, bir şey çok uzayınca geriliyorum :44: bizimki üç sene mi ne olmuştu nişanla birlikte, bir evlenseydik deyip duruyordum :44:

biz eşimle 2007de ankarada tanıştık kızılay meydanında karşılaştık benim üstüme meyvesuyu döküldü onu görünce krem rrengi kazagım vardı hala saklarım onu :) o gülümsedi lacivert converse vardı kot pantlon ve salaş gömlek haziranın başıydı..sonra gazi üniv.de ben ilk senemin bitirme ödevini arastırırken karşılaştık çok güzeldi tanıştık bu şekilde ayyyyyy o günler canlandı gözlerimde :D offff heyecanlandım yaaa :D

hım film gibiymiş :52: mutluluklar :16:

aaa tam film gbiii harika yaaaa:16::16::16:

Çileklipasta'cım çok çok geçmiş olsun tekrardan.
Dikkat et canım kendine, ilaçlarını falan kullanıyorsun değil mi?

souvvenir benim sorunum tembel olmam. bazen acaip tembel davranıyorum, bazen de aman Allah'ım ne çalışkan olmuşum! bir gece önceden kim hazırlayacak ki onları :50: eve bilgisayarı götürmeyi bırakmalıyım, sürekli film izleyip yatıyoruz :53:

Bazen tembellik bazen miskinlik olur canım, ben haftasonu öyleydim mesela.
Kolumu kaldıracak halim yoktu, hep yatayım, uyuyayım, kimse bana dokunmasın, biri gelsin yemekleri servis etsin falan... O haldeydim.
Ama bunu her gün yaparsan senin işlerin zorlaşır tabii ki, biraz daha birşeyleri düzene koymaya çalış bence.
Kendi mutluluğun için bunu yapmalısın sanırım, çünkü işler olmayınca da sen mutsuz oluyorsun... :34:

canım valla sorma..bizim dışımızda gelişen olaylar..dışarda muhsebesebelerini tuttuklarımız tam akşam çıkış vakti gönderiyor bilgilerini..
hani biz sıramzıı savdık misali..yoksa diğer işler tamdı..öğleden sonra çıkmayı planladığım için erken geldim ben..:34:
izin alacağım, zira ölüyorum yorgunluktan..önce bir dr.a oradan da kuaför işlerim var..biraz bakım yapacağım kendime..:21:

Canım benim ya kıyamam, Allah kolaylık versin.
Eşimi görüyorum da, biliyorum böyle son dakika işlerin nasıl sıkıcı olduğunu.
Onun da müdürden yana şansı yok, adam herşeyi yumurta kapıya gelinceye bırakıyor.
Maaşları bile düşün... :19:

eylül çocuğunuzun adını mayıs koymaya ne dersin :52:
ben inşallah ayşe masal koyacağım :52: diğer çocuk isimleri de hazır :9: tabi tüm bunları heves, Rabbim verirse hayata geçirebileceğimiz şeyler :31:

Maşallahhh... :nazar: :nazar: :nazar:
Benimde çocuklarımın ismi belli, eğer Allah nasib ederse tabii ki... :17: :17:
Biz nişanlıyken belirlemiştik... :9:

vav, istikrarlı insanlara bayılıyorum, daha doğrusu sabırlı. ben dayanamazdım galiba, bir şey çok uzayınca geriliyorum :44: bizimki üç sene mi ne olmuştu nişanla birlikte, bir evlenseydik deyip duruyordum :44:

valla canım geçti işte biz bile nasıl geçti bilemedik aslında sürekli yanyana değildik hep uzak şehirlerdeydik belkide bu kadar uzun sürmesinin sebebi buydu yanyana olunca belki daha çok yıpratırdık birbirimzi uzak olunca tabi ki zor oldu ama benden çok eşim sabırlıydı ben ona çok çektirdim ama o hiçbir zaman vazgeçmedi iyiki de geçmemiş :9: çok şükür bu günlere geldik

Back