2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bende geldim yine bayağı oldu bakamıyordum bu topiğe sadece tanışmıştım sizlerle sonra dahada girememiştim kızlar hepimizde aynı sorunlar var ev işi birde işten gelip yemek yapmak bulaşık gelen giden derken bir koşuşturma içindeyiz Allah hepimizin yardımcısı olsun

siz plan yapın eşinle canım ve ona göre hareket edin, ikiniz de mutlu olun, ailelere asılan surat eşlerin arasındaki muhabbeti de azaltıyor bazen. dikkatli olmak lazım. mesela her iki aileye de haftada bir gün gidilsin, böyle karar aldık deyin. ve birbiriniz ailelerine birbiriniz hakkında asla laf söyletmeyin. eşler birbirini kollamalı. evlilik kitaplarından okuyup uyguladıklarım :9: biz bunları nişanlılık sürecinden itibaren uyguladık ve inan hiçbir sorun yaşamadık. nişanlılıkta her zaman büyük kavgalar edilir derler, hiç olmadı. zira bir şey sçeiminde eşim ailesinin fikrinin aldıktan sonra "krize de soralım, sonuçta o yaşayacak bu evde, o kullanacak bunları, onun fikirleri önemli, sizi dinledi ve kararı birlikte vereceğiz" gibi cümleler söyledi hep. ve hakikaten ailelerin nerdeyse sıfır müdahalesi oldu :31:

evet canım o hataya çok düşüyoruz biz. aileler yüzünden çok birbirimize grdik. bizim evlenme sürecimizde biraz sıkıntılı olduğu için eşim hala babama kızgın. babam çok zorluk çıkarmıştı. o da unutamadı hala o günleri:14::14::14:

eylül ne zamandır soracaktım, bak sırası geldi hatırladım.
nasıl tanıştınız siz :31: internetti yanlış hatırlamıyorsam. bana çok ilginç ve romantik gelir, tabi gidişatı güzel olanlar :52:

bende öyleydim hatta senden daha fena:1: :17: ilk zamanlar balık göndermişti eşimle bende o gün yemek yapmıştım. o kadar sinirlendimkiii. en son gördüğümde balıklar havada uçuşuyodu düşün:10::10::1::1::1:

ama insan biraz da bozuluyor ya yemeğin üstüne yemek göndermesine.. bir gün biz akşam yemeğine oturmuşken kayınvalidem geldi.. soylemesi ayıp tavuklu mantar yapmış ben mantar yemiyorum ayrıca yemek çorba salata herşey hazır.. soframıza baktı ben mantarlı tavuk yaptıydım getireyimmi diye sordu eşime oda kırmamak adına olabilir dedi.. getirdi mantarlı tavugu gitti sonra ben sofradan kalktım bu nedemek şimdi diye o kadar hazırlamışım begenmemiş gibi bide eşimde olabilir deyince.. bu sebeple tartışmıştık eşimle mantarlı tavuk çöpe gitti bende akşam yemeği falan yemedim.. kayınvalidemede surat yaptım yemeği getirdiğinde.. ama hiç trip yapmadı o laf falanda soylemedi ertesi gün o zaman hiç yaşanmamış gibi çok sevecen di.. ama onun düşünmesi gerek bu durumu ayıp mı olcak alıncak mı diye...

anumm geride kalmışım ben.. hadi bende anlatayımmı nasıl tanıştığımızıııı :D çok severimmm :D

ama insan biraz da bozuluyor ya yemeğin üstüne yemek göndermesine.. bir gün biz akşam yemeğine oturmuşken kayınvalidem geldi.. soylemesi ayıp tavuklu mantar yapmış ben mantar yemiyorum ayrıca yemek çorba salata herşey hazır.. soframıza baktı ben mantarlı tavuk yaptıydım getireyimmi diye sordu eşime oda kırmamak adına olabilir dedi.. getirdi mantarlı tavugu gitti sonra ben sofradan kalktım bu nedemek şimdi diye o kadar hazırlamışım begenmemiş gibi bide eşimde olabilir deyince.. bu sebeple tartışmıştık eşimle mantarlı tavuk çöpe gitti bende akşam yemeği falan yemedim.. kayınvalidemede surat yaptım yemeği getirdiğinde.. ama hiç trip yapmadı o laf falanda soylemedi ertesi gün o zaman hiç yaşanmamış gibi çok sevecen di.. ama onun düşünmesi gerek bu durumu ayıp mı olcak alıncak mı diye...

yazık kadıncağıza, paylaşmak istemiştir belki, sofrayı zenginleştirmek... :25: Allah bilir korka korka sormuştur :25:

olabilir tabi ki :16:

bizde internetten tanıştık:1::1: lise arkadaşımın yakın arkadaşıymış. tabi o zamanlar face yeni çıkmış herkesi ekliyoruz:1: o arkadaşımıda eklemiştim kabul etti. meğer onun facesinde benimki geziyomuş bunlar yakın arkadaş ya.. sonradan düşünüyoruz o gün internete grmesek yada o arkadaşımı o gün eklemesem nasıl tanışcaktık diye:14: Aallaha şükrediyorum bu güzelltesadüfler zinciri için:16::16::16:

Kızlar maşallah bugün yine elleriniz boş durmamış...
Sabahtan koyu bir muhabbete dalmışsınız...
Herkese selamlar, hayırlı sabahlar... :16: :16:

kdv+sgk+muhtasar son günü..ben de ilkay gibi diyorum iiiisssyeeeeannnnnnnnn:52:
sistemlerin kilittt S.O.S:92::92::92::92:

mesaim kaçta bitti diye sorma kader:37:
sorma ne haldeyim sorma söyleyemem:52:

günaydın hatunlarrr:16::16:

evet zor bir kdv dönemini daha ardımızda bıraktık, biz muhasebeciler olarak..ama çok zorlu maçlar bizi bekliyor.:27:
olay yeni başlıyor..dün eve 23.00 gibi geldim bizimkiler yarım gibi ofisten çıkabildiler.sabahın köründe buradayım ama:10:

Ya sorma benim eşimde akşam geç geldi malesef ve senin gibi sabah erkenden yine gitti.
Bu muhasebecilerin işleri hakikaten zor, Allah güç kuvvet versin bir de vicdanlı patronlar!!
Gecenin bir vaktine kadar çalışan elamanın sabah erken gitmesine karşıyım... İnsan biraz anlayışlı olur demi ya... :50:

insan üzülüyo bi de:50: madem altından kalkamıcaktım niye evlendim diyorum bazen kendime:5::5:

Öyle demeyin kızlar ya, hayatta herşeyi karamsar düşünmeyin...
Zamanla oturuyor herşey... Benim bir arkadaşım böyle düşünerek bunalıma girmişti.
Silkinin bir, sevdiğiniz adamla birlikte olduğunuzu hatırlayın...
İnsanların iyi yanları ile birlikte kusurları da olacak elbette.
Eşinize bir bakın, herşeyi o dört dörtlük yapabiliyor mu???
Böyle düşünün...

Krizsavar'cım biz kahvaltı sorununa bir çözüm bulduk, sana da anlatayım istedim.
Akşamdan sandwichlerimizi yapıyoruz, bazen tost ekmeğine bazen sandwich ekmeğine...
Ekmeklerin arasına genelde salam, kaşar, zeytin ezmesi (bazen salça, mevsiminde domates veya biber) koyuyoruz.
Tost makinası genelde tezgahta hazır vaziyette duruyor, bir tek eşim fişini takıyor ve ekmekleri yerleştiriyor.
Meyve suyumuzda her daim mevcut, onlar ısınırken biz giyiniyoruz.
Sonra oturup bir güzel yiyoruz, ben tabakları makinaya koyuyorum ve evden çıkıyoruz.
Çok pratik oluyor... :34:

bizde internetten tanıştık:1::1: lise arkadaşımın yakın arkadaşıymış. tabi o zamanlar face yeni çıkmış herkesi ekliyoruz:1: o arkadaşımıda eklemiştim kabul etti. meğer onun facesinde benimki geziyomuş bunlar yakın arkadaş ya.. sonradan düşünüyoruz o gün internete grmesek yada o arkadaşımı o gün eklemesem nasıl tanışcaktık diye:14: Aallaha şükrediyorum bu güzelltesadüfler zinciri için:16::16::16:

yine tanışırdınız canım ya,üzülme :16:

demek herkes yaşıyo böyle sorunları:1::1: bende tek sorunlu benmiyim diye düşünüyodum:18:

yazık kadıncağıza, paylaşmak istemiştir belki, sofrayı zenginleştirmek... :25: Allah bilir korka korka sormuştur :25:

yok canım yaaa :D çekinmez kayınvaldem öyle şeylerden.. ben çok severim kendisini yanlış anlaşılmasın oda sever beni.. bazen bole ufak sürtüşmeler olur oda 4 aylık evliliğimizde 2 yada 3 defa..

eylül ne zamandır soracaktım, bak sırası geldi hatırladım.
nasıl tanıştınız siz :31: internetti yanlış hatırlamıyorsam. bana çok ilginç ve romantik gelir, tabi gidişatı güzel olanlar :52:

evet internette tanıştık:31: her şey bir mayısla başladı:69: epeyce süre arkadaş gibi takıldık yani ben tarafından öyle..
sonra idrak ettim ,şans verdim, belkide o beni bekleyerek şans verdi bilemiyorum..hala sabrına, hoşgörüsüne hayranım:16:
ben de sabrettim çok o da ısrarla...o yeşil gözlerine bakmaya doyamadığımı fark ettim.:17: mayısta ilk tanıştık, ekimde sevgili olmaya karar verdik.
diğer sene geldi çattı nisanında anca buluştuk.2012 nisan..sonra tayini bekledik..mersin di oraydı buraydı derken istanbul a geldi.dibime hem de..:31:
nerden nereyeee:31:

Bugün çok hızlısınız :6:

sorma sormaaa geç bitti dünüm ama maşallahım var demii:122:

Günaydın güzellikler. Hala hastayım :2::2::2:

canım yaaa ne oldu sana..:26: ilaç falan almadın mı, dr a bir görünseydin keşke ne iyi olurdu:50:

souvvenir benim sorunum tembel olmam. bazen acaip tembel davranıyorum, bazen de aman Allah'ım ne çalışkan olmuşum! bir gece önceden kim hazırlayacak ki onları :50: eve bilgisayarı götürmeyi bırakmalıyım, sürekli film izleyip yatıyoruz :53:

Back