- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz plan yapın eşinle canım ve ona göre hareket edin, ikiniz de mutlu olun, ailelere asılan surat eşlerin arasındaki muhabbeti de azaltıyor bazen. dikkatli olmak lazım. mesela her iki aileye de haftada bir gün gidilsin, böyle karar aldık deyin. ve birbiriniz ailelerine birbiriniz hakkında asla laf söyletmeyin. eşler birbirini kollamalı. evlilik kitaplarından okuyup uyguladıklarımbiz bunları nişanlılık sürecinden itibaren uyguladık ve inan hiçbir sorun yaşamadık. nişanlılıkta her zaman büyük kavgalar edilir derler, hiç olmadı. zira bir şey sçeiminde eşim ailesinin fikrinin aldıktan sonra "krize de soralım, sonuçta o yaşayacak bu evde, o kullanacak bunları, onun fikirleri önemli, sizi dinledi ve kararı birlikte vereceğiz" gibi cümleler söyledi hep. ve hakikaten ailelerin nerdeyse sıfır müdahalesi oldu
![]()
eylül ne zamandır soracaktım, bak sırası geldi hatırladım.
nasıl tanıştınız sizinternetti yanlış hatırlamıyorsam. bana çok ilginç ve romantik gelir, tabi gidişatı güzel olanlar
![]()
bende öyleydim hatta senden daha fena![]()
ilk zamanlar balık göndermişti eşimle bende o gün yemek yapmıştım. o kadar sinirlendimkiii. en son gördüğümde balıklar havada uçuşuyodu düşün
![]()
ama insan biraz da bozuluyor ya yemeğin üstüne yemek göndermesine.. bir gün biz akşam yemeğine oturmuşken kayınvalidem geldi.. soylemesi ayıp tavuklu mantar yapmış ben mantar yemiyorum ayrıca yemek çorba salata herşey hazır.. soframıza baktı ben mantarlı tavuk yaptıydım getireyimmi diye sordu eşime oda kırmamak adına olabilir dedi.. getirdi mantarlı tavugu gitti sonra ben sofradan kalktım bu nedemek şimdi diye o kadar hazırlamışım begenmemiş gibi bide eşimde olabilir deyince.. bu sebeple tartışmıştık eşimle mantarlı tavuk çöpe gitti bende akşam yemeği falan yemedim.. kayınvalidemede surat yaptım yemeği getirdiğinde.. ama hiç trip yapmadı o laf falanda soylemedi ertesi gün o zaman hiç yaşanmamış gibi çok sevecen di.. ama onun düşünmesi gerek bu durumu ayıp mı olcak alıncak mı diye...
olabilir tabi ki![]()
kdv+sgk+muhtasar son günü..ben de ilkay gibi diyorum iiiisssyeeeeannnnnnnnn
sistemlerin kilittt S.O.S:92::92::92::92:
mesaim kaçta bitti diye sorma kader
sorma ne haldeyim sorma söyleyemem
günaydın hatunlarrr
evet zor bir kdv dönemini daha ardımızda bıraktık, biz muhasebeciler olarak..ama çok zorlu maçlar bizi bekliyor.
olay yeni başlıyor..dün eve 23.00 gibi geldim bizimkiler yarım gibi ofisten çıkabildiler.sabahın köründe buradayım ama
insan üzülüyo bi demadem altından kalkamıcaktım niye evlendim diyorum bazen kendime
![]()
bizde internetten tanıştıklise arkadaşımın yakın arkadaşıymış. tabi o zamanlar face yeni çıkmış herkesi ekliyoruz
o arkadaşımıda eklemiştim kabul etti. meğer onun facesinde benimki geziyomuş bunlar yakın arkadaş ya.. sonradan düşünüyoruz o gün internete grmesek yada o arkadaşımı o gün eklemesem nasıl tanışcaktık diye
Aallaha şükrediyorum bu güzelltesadüfler zinciri için
![]()
ama insan biraz da bozuluyor ya yemeğin üstüne yemek göndermesine.. bir gün biz akşam yemeğine oturmuşken kayınvalidem geldi.. soylemesi ayıp tavuklu mantar yapmış ben mantar yemiyorum ayrıca yemek çorba salata herşey hazır.. soframıza baktı ben mantarlı tavuk yaptıydım getireyimmi diye sordu eşime oda kırmamak adına olabilir dedi.. getirdi mantarlı tavugu gitti sonra ben sofradan kalktım bu nedemek şimdi diye o kadar hazırlamışım begenmemiş gibi bide eşimde olabilir deyince.. bu sebeple tartışmıştık eşimle mantarlı tavuk çöpe gitti bende akşam yemeği falan yemedim.. kayınvalidemede surat yaptım yemeği getirdiğinde.. ama hiç trip yapmadı o laf falanda soylemedi ertesi gün o zaman hiç yaşanmamış gibi çok sevecen di.. ama onun düşünmesi gerek bu durumu ayıp mı olcak alıncak mı diye...
yazık kadıncağıza, paylaşmak istemiştir belki, sofrayı zenginleştirmek...Allah bilir korka korka sormuştur
![]()
yine tanışırdınız canım ya,üzülme![]()
haydi anlatın kızlar bende anlatsam mı bende severim bu hikayeleri![]()
eylül ne zamandır soracaktım, bak sırası geldi hatırladım.
nasıl tanıştınız sizinternetti yanlış hatırlamıyorsam. bana çok ilginç ve romantik gelir, tabi gidişatı güzel olanlar
![]()
Bugün çok hızlısınız![]()
Günaydın güzellikler. Hala hastayım :2::2::2: