2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Mesaim bitti kızlar
Herkese iyi akşamlar :3:

mesaim kaçta bitti diye sorma kader:37:
sorma ne haldeyim sorma söyleyemem:52:

günaydın hatunlarrr:16::16:

evet zor bir kdv dönemini daha ardımızda bıraktık, biz muhasebeciler olarak..ama çok zorlu maçlar bizi bekliyor.:27:
olay yeni başlıyor..dün eve 23.00 gibi geldim bizimkiler yarım gibi ofisten çıkabildiler.sabahın köründe buradayım ama:10:

benim evlilik cetveli de kafayı yemiş, yanlış süre gösteriyor:44:
sıkkın ya... ev işlerine yetişemiyorum, işimle evimle ilgilenemiyorum, çoğu şeyi erteliyorum... sçalarım ıslak yatmayı sevmiyorum, iki gecedir uyku uyuyamıyorum :25:

benim evlilik cetveli de kafayı yemiş, yanlış süre gösteriyor:44:
sıkkın ya... ev işlerine yetişemiyorum, işimle evimle ilgilenemiyorum, çoğu şeyi erteliyorum... sçalarım ıslak yatmayı sevmiyorum, iki gecedir uyku uyuyamıyorum :25:

kıyamam yaa.. ben çalışmamama rağmen genede bazen zor yetişiyorum ev işlerine.. hele bende bide unutkanlıkta başladı bu aralar.. koyduğum şeyi bulamıyorum.. sinir bozucuu:50::50:

selam kızlarr.. yarın tam 4 aylık evli olucam :) bende geldim aranıza..

son zamanlarda ilkay ın canını sıkan nedenlerden biriydi bu sanırım..

zor valla..şu bekar halimle yetişemiyorum kendime..tüm görüşme isteklerini erteliyorum.eve gidince hiç bir şey yapamıyorum..
bu durum beni de korkutuyor..günde 3-4 saatim yolda geçyor ve geçecek de istanbul da olduğum müddetçe..

ama şu var ki henüz yeni evlisiniz..bir alışma süreci bu .yeni bir işe bile insan neredeyse 6 ay da adapte olabiliyorsa , yeni bir eve, yeni bir
yaşama bu kadar kısa sürelerde alışmaya çalışması ve bunun için zorlanması beklenmemeli..

zamanla taşlar yerine oturdukça göreceksin ne kadar zaman da evi topluyorsun, temizliyorsun.hani günler yapman daha iyi senin için..
eşine, kendine ne zaman ayıracaksın..hele ki yol sorunun yoksa c.tesileri çalışmıyorsan daha büyük bir avantaj senin için..bir tek pazardan emin ol tek başıma
yani bekarken de bir şey anlamıyorum ben..

o yüzden sıkıntının genel geçer olduğunu düşünüyorum..üzülecek çok şey bulabiliriz de ya mutlu olacak kaç şeyimiz var ?

crystallife , hoşgeldin..:31:

ben konunun en bekarıyım..:1: ama karşılayan ben olayım dedim..:17:

hayırlı ,uğurlu,mutlu, mesut olursunuz inşallah bir ömür,sağlıkla..:16:

çokkk teşekkür ederim EYluL_BAsaK :) darısı başına.. memleketimden uzaklardayım arkadaş sıkıntısı çekiyordum çok sevindim bu forumu görünce :) hakkaten sıcak kanlı insanlarla dolu..

selam kızlarr.. yarın tam 4 aylık evli olucam :) bende geldim aranıza..

hoşgeldiniz :)

zor valla..şu bekar halimle yetişemiyorum kendime..tüm görüşme isteklerini erteliyorum.eve gidince hiç bir şey yapamıyorum..
bu durum beni de korkutuyor..günde 3-4 saatim yolda geçyor ve geçecek de istanbul da olduğum müddetçe..

ama şu var ki henüz yeni evlisiniz..bir alışma süreci bu .yeni bir işe bile insan neredeyse 6 ay da adapte olabiliyorsa , yeni bir eve, yeni bir
yaşama bu kadar kısa sürelerde alışmaya çalışması ve bunun için zorlanması beklenmemeli..

zamanla taşlar yerine oturdukça göreceksin ne kadar zaman da evi topluyorsun, temizliyorsun.hani günler yapman daha iyi senin için..
eşine, kendine ne zaman ayıracaksın..hele ki yol sorunun yoksa c.tesileri çalışmıyorsan daha büyük bir avantaj senin için..bir tek pazardan emin ol tek başıma

o yüzden sıkıntının genel geçer olduğunu düşünüyorum..üzülecek çok şey bulabiliriz de ya mutlu olacak kaç şeyimiz var ?

canım ilkay elinden geleni yapıyor, evde koşturuyor, ben bu eve gidince sadece yemek yapıyorum. yani dün öyle oldu. eşim arkamdan topluyo dağınıklıklarımı. ama evin o dağınık hali sinirlerimi bozuyor... bir de sabah kahvaltı yapamazsam gergin oluyorum şu an olduğu gibi. evim üç dk mesafede, cumartesi de çalışmıyorum; ama bu haftasnu şehirdışındaydım ve şu an evin bütün işi duruyor :50: sanırım benim sorunum eşime kendime çok zaman ayırmam, evi boşlamam. yine de öğle araları son 15 dkda yemek yiyorum nerdeyse her gün. onun dışında sürekli koşturuyorum evde. işyerindeki işleri de aksatıyorum. cuma gelsin istiyorum :50:

çokkk teşekkür ederim EYluL_BAsaK :) darısı başına.. memleketimden uzaklardayım arkadaş sıkıntısı çekiyordum çok sevindim bu forumu görünce :) hakkaten sıcak kanlı insanlarla dolu..

teşekkürler, hayırlısı olsun inşallah..:34:

uzak olmak zordur..tanıtır mısın kendini biraz? neler yaparsın? neredesin,yaş ..vs?:31:

insan üzülüyo bi de:50: madem altından kalkamıcaktım niye evlendim diyorum bazen kendime:5::5:

teşekkürler, hayırlısı olsun inşallah..:34:

uzak olmak zordur..tanıtır mısın kendini biraz? neler yaparsın? neredesin,yaş ..vs?:31:

aslen eskişehirliyim eşimle üniv.de tanıştık 5.yılımızda evlendik.. şu aralar evdeyim can sıkıcı oluyor biraz e birde aile özlemi var tabi.. şimdi konyada yaşıyoruz eşimin işi sebebiyle bu şekilde benim.. siz neler yaparsınız ? :)

aslen eskişehirliyim eşimle üniv.de tanıştık 5.yılımızda evlendik.. şu aralar evdeyim can sıkıcı oluyor biraz e birde aile özlemi var tabi.. şimdi konyada yaşıyoruz eşimin işi sebebiyle bu şekilde benim.. siz neler yaparsınız ? :)

bende evdeyim valla düğünden sonra iş baktım ama bulamadım:50: evde oturmakta sıkıcı.. çalışsan evine vakit ayırmanda bi dert.. biz bayanlar çok çabuk yoruluyoruz:1:

insan üzülüyo bi de:50: madem altından kalkamıcaktım niye evlendim diyorum bazen kendime:5::5:

üzülme canım ya.. umarım atlatılabilir sorunlardır.. bende o kadar sıkılıyorum ki bazen bizde tartışıyoruz ama inan ufak bir atınca tüm kederim yok oluveriyor akşama kadar öyle çok özlüyorum ki ufak tartışmalar renk katıyor.. Allah büyük dert ve kederlerden göstermesin.. bazen annemi özlüyorum telefonda saatlerce konuşsan bile göz görmeyince gönül katlanmıyor ..

Back