İlk zamanlar bende öyleydim ama eşim kilo aldı
Onun annesi de çalıştığından hiç öyle düzenli yemezlermiş, düzenli yiyince kilo aldı ve artık yapma dedi
Arada sırada kaçıyo yine ama genelde eşim göbek yaptığı için çorba ve salata dışında birşey istemiyor
Ben canım çok çekerse yapıyorum o da kıyısından köşesinden yiyor
Benimde işime geldi tabiyoksa cidden yemek te ayrı bir telaş olur dört dörtlük bir sofra hazırlamaya çalışırsam..
Böyle birgün bulaşık makinemei, ikinci gün çamaşır makinemi çalıştırıyorum..
Ben kansızım çok üşüdüğümden çamaşırları eşim asıyor bahçedeki kapalı alana..
Sonrasında istesem aslında bakım içinde vaktim olur diğer birkaç akşam boşum mesela ama yemekten sonra bombili olup uzanmak yanyana tv izlemek ağır basıyor
ay bende düğün fotolarımı koymuştum ama kimse yoktu bi ara yine koyim , siz tabe paylaştınız düğün fotolarını ev resimlerine geçtiniz dimi :)
Kuzum çok beğendim evini çok sıcacık bide ferah gözüküyor , huzurlu sağlıklı günlerde oturun inşallahh
Berjerlerdeki Paris Eyfel kulesinide görmedim sanma bende de buna benzer şeyler var bende çekimde paylaşim madem heveslendim bak şincik
paylaş hadi
ay bende düğün fotolarımı koymuştum ama kimse yoktu bi ara yine koyim , siz tabe paylaştınız düğün fotolarını ev resimlerine geçtiniz dimi :)
Kuzum çok beğendim evini çok sıcacık bide ferah gözüküyor , huzurlu sağlıklı günlerde oturun inşallahh
Berjerlerdeki Paris Eyfel kulesinide görmedim sanma bende de buna benzer şeyler var bende çekimde paylaşim madem heveslendim bak şincik
tamam canlarım çeker çekmez koyacağım bende
düğün fotolarını görmedik ama onları koysan şimdilik
Kızlar bana müsade, sizlere iyi sohbetler...
Kısmetse birazdan yollara revan olup, eve gideceğim...
Öpüyorum sizleri, yarın görüşmek üzere...
kuzum yarın sabah koyim herkesler varken olmaz mı ???
Hoşgeldin arthea
hoşbulduk teşekkürler nasılsınız
İyi şükür seni sormalı
allah iyilik versin bende iyiyim teşekkürler
kdv+sgk+muhtasar son günü..ben de ilkay gibi diyorum iiiisssyeeeeannnnnnnnn
sistemlerin kilittt S.O.S:92::92::92::92:
Amin cümlemize inşallah rica ederim
Eylül sallama şunları ne kadar ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?