2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

İlk zamanlar bende öyleydim ama eşim kilo aldı
Onun annesi de çalıştığından hiç öyle düzenli yemezlermiş, düzenli yiyince kilo aldı ve artık yapma dedi :27:
Arada sırada kaçıyo yine ama genelde eşim göbek yaptığı için çorba ve salata dışında birşey istemiyor
Ben canım çok çekerse yapıyorum o da kıyısından köşesinden yiyor :56:

Benimde işime geldi tabi :27: yoksa cidden yemek te ayrı bir telaş olur dört dörtlük bir sofra hazırlamaya çalışırsam..
Böyle birgün bulaşık makinemei, ikinci gün çamaşır makinemi çalıştırıyorum..
Ben kansızım çok üşüdüğümden çamaşırları eşim asıyor bahçedeki kapalı alana..
Sonrasında istesem aslında bakım içinde vaktim olur diğer birkaç akşam boşum mesela ama yemekten sonra bombili olup uzanmak yanyana tv izlemek ağır basıyor :17:

Anlıyorum canım, ben çok aşırı düzenli yemek yemezdim, yani genelde akşam yemeklerini atlardım.
Sanıyorum o yüzden ve d.kontrol yüzünden baya bi kilo aldım.
Kilo vermem şart.

Fakat eşim hep bir düzene alışkındı, şimdi onun düzenini bozmak istemedim.
Ayrıca böyle düzeni oturtmakta hoşuma gitti, en azından bir sıcak çorbam, bir sıcak yemeğimin olması benim için önemli.
Çorba kolay zaten, asıl iş yemekte bitiyor bence de... :31:

ay bende düğün fotolarımı koymuştum ama kimse yoktu bi ara yine koyim , siz tabe paylaştınız düğün fotolarını ev resimlerine geçtiniz dimi :)

Kuzum çok beğendim evini çok sıcacık bide ferah gözüküyor , huzurlu sağlıklı günlerde oturun inşallahh:16::16::16:
Berjerlerdeki Paris Eyfel kulesinide görmedim sanma bende de buna benzer şeyler var bende çekimde paylaşim madem heveslendim bak şincik :10::10::10:

paylaş hadi :46:

ay bende düğün fotolarımı koymuştum ama kimse yoktu bi ara yine koyim , siz tabe paylaştınız düğün fotolarını ev resimlerine geçtiniz dimi :)

Kuzum çok beğendim evini çok sıcacık bide ferah gözüküyor , huzurlu sağlıklı günlerde oturun inşallahh:16::16::16:
Berjerlerdeki Paris Eyfel kulesinide görmedim sanma bende de buna benzer şeyler var bende çekimde paylaşim madem heveslendim bak şincik :10::10::10:

Aslında evimin çekmediğim bir çok noktası var, bir ara onları da çekerim...
Hatta eğer akşam fırsat bulursam çekeyim bari...
Kanvas saat aldım duvarıma, onlar falan konuldu, yatak odamda duvara fotoğraf koyduk vs.
Perdelerimi bir değiştirebilsem, çok mutlu olacağım da, şu kış aylarını bir atlatayım diyorum... :31: :31:

Kızlar bana müsade, sizlere iyi sohbetler...
Kısmetse birazdan yollara revan olup, eve gideceğim... :10:
Öpüyorum sizleri, yarın görüşmek üzere... :54::3:

bende kaçıyorum kızlar , daha yemek yapmadım, kociş gelir birazdan .
Öpüyorum hepinizi kendinize dikkat edin yarın görüşürüz :3::3::3:

kdv+sgk+muhtasar son günü..ben de ilkay gibi diyorum iiiisssyeeeeannnnnnnnn:52:
sistemlerin kilittt S.O.S:92::92::92::92:

Back