Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sensin o
Benim aynı ya
Eskiden de tek rimel sürer çıkardım şimdi de öyle
Ama saçlarım düğünde boyaya bulaştı diye sertleşti ve dökülüyor
O yüzden ilk kez turplu su yaptım , bakalım inşallah işe yarar
Ama ben saçımı evde bile toplamam ( mutfakta toplar içerde hemen açarım ), baş ağrısı yapıyor bende çünkü
Kendimi bildim bileli saçlarım salık, bu yüzden okuldan içeri sokmuyordu bazı hocalar beni sıradan çekiyolardı
Bende küt kestirirdim
Hala daha aynı hergün salık işe geliyorum, belki bazen yandan bi tel toka takarım okadar
Düz olduğundan sorunda olmuyor, taramasam bile aynıbazen ıslak yatarsam yamuluyor uçları ona da 2 dk. sadece o bölgeye düzleştirici kullanıyorum hemencik hazırım
Ama öyle çok ayak bakımı cilt bakımı ne bekarken yapardım ne de şimdi![]()
Ben cildime ve ayaklarıma vs. bakım yapmadığım zamanlar kendimi orman kaçkını gibi hissediyorum...![]()
Bende aşırı her yerini kremleyen, mükemmel bir bakıma sahip biri değilim malesef.
Öyle olmakta güzel birşey muhakkak, insan arada şımartmalı kendini ve cildini, ama vaktim yok artık hiç birşeye. Eve gidiyorum direk ev kıyafetlerimi üzerime geçirip ya yemeğe girişiyorum, ya da var olanları ısıtmak için çıkartıyorum. Derken eşim geliyor birlikte yemek yiyoruz, hadi mutfağı toparla, ertesi güne yemekleri hazırla, biraz oturup tv izlersem ne ala. Bazen bakıyorum saat bi hayli geçmiş, hadi toparlanayımda yatayım diyorum... Yani böyle böyle gün geçiyor senin anlayacağın... Ben bile nasıl geçiyor anlamıyorum doğrusu...
Bakımsız bir hatun oldum 3 ayda![]()
![]()
Ben cildime ve ayaklarıma vs. bakım yapmadığım zamanlar kendimi orman kaçkını gibi hissediyorum...![]()
Bende aşırı her yerini kremleyen, mükemmel bir bakıma sahip biri değilim malesef.
Öyle olmakta güzel birşey muhakkak, insan arada şımartmalı kendini ve cildini, ama vaktim yok artık hiç birşeye. Eve gidiyorum direk ev kıyafetlerimi üzerime geçirip ya yemeğe girişiyorum, ya da var olanları ısıtmak için çıkartıyorum. Derken eşim geliyor birlikte yemek yiyoruz, hadi mutfağı toparla, ertesi güne yemekleri hazırla, biraz oturup tv izlersem ne ala. Bazen bakıyorum saat bi hayli geçmiş, hadi toparlanayımda yatayım diyorum... Yani böyle böyle gün geçiyor senin anlayacağın... Ben bile nasıl geçiyor anlamıyorum doğrusu...
Bakımsız bir hatun oldum 3 ayda![]()
![]()
best hoşgeldin canım, dersin mi vardı bugün![]()
Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli???![]()
![]()
Hoşgeldiinnn... İyidir senden ne var ne yok bakalım???![]()
aahh souvvenir derdimi dile getiriyorsun![]()
<
Aynen.. Çalışan ve evli kadınların hemen hepsi böyle olsa gerek zaten..
Ben önceden hazırlamıyorum ama, birlikte eve döndüğümüzden aynı gün yapıp yiyoruz.. Sonra şişip uzanıyoruzErtesi günün yemeğini yapmıyorum yani
Rutin temizlik dışında bende öyle kremlenen bi tip değilim maalesef.. Ama ben özellikle yüzüme bişey değse huylanırım, hemen gider yıkarım.. Biri beni öpse bilefondöten hele hiç sevmem
![]()
Evet canım dersim vardı , sabah 9.30 dan beri hemde ancak eve gelebildim![]()
Hoşbulduk canımmmmYorgunum fena yorgun hemde tüm gün dersteydim kafam patladı resmen
![]()
kolay gelsin canım![]()
Anlıyorum canım, kendine bir sütlü nescafe yap veya sütlü türk kahvesi.
Dinlendiriyor insanı ( ya da bana has birşey bilemedim)..
Bende dünden beri miskinim.
Hoş cumartesi bile miskindim ya, neyse...
Bu haftasonu zor geçti kızlar ya, yataktan çıkasım gelmedi hiç...
Hala eve gitsem de yatsam diyorum ama yapılacak çok işim var evde...![]()
çok kahve içtim bugün kuzum ya ayılamadım derste bir türlü
Hele ben nasıl miskinim sormayın,cumartesi ev işi yaptım akşamda evdeydim çok yorgun değildim ama pazar günü kaç saat uyuduğumu tahmin dahi edemezsiniz![]()
Anlıyorum canım, kendine bir sütlü nescafe yap veya sütlü türk kahvesi.
Dinlendiriyor insanı ( ya da bana has birşey bilemedim)..
Bende dünden beri miskinim.
Hoş cumartesi bile miskindim ya, neyse...
Bu haftasonu zor geçti kızlar ya, yataktan çıkasım gelmedi hiç...
Hala eve gitsem de yatsam diyorum ama yapılacak çok işim var evde...![]()
Desenize ortak sorunlarımızdan bir tanesi bu...
Bir çare bulmak lazım, hem de acilen... Makyaj vs. fasa fiso.. İnsan iş yerinde de 5 dk'da yapar onu...
Fakat cilt bakımı, el bakımı, tırnak bakımı, ayak bakımı vs. bunlar zaman isteyen şeyler.
Ben evlendikten ancak 1 ay sonra kesebilmiştim ayak tırnaklarımı, yani ayak tırnaklarımı kesmeye vaktim olmuyordu
Neyse şimdilerde onu hallediyorum en azından...![]()
Canım ben bir sonraki günün yemeğini yapmazsam, biz hemen pratik birşeyler yiyerek geçiremiyoruz günü. Yemek yapmakta zaman alıyor, benim eşim bir de düzene düşkün, bende düşkünümdür. Soframda bir defa çorbam, ana yemeğim, makarna ya da pilav, salatam olacak... Yemek düzenimiz olmayınca ne ben rahat ediyorum, ne de eşim mutlu olur. Yemeğe düşkündür kendisi, ama sağolsun beni yormaz zorlamaz. Dün akşam köfte yaptım kaldırdım dolaba mesela, bu akşam gidince kızartacaktım köfteleri...
Fakat eşim bu akşam geç gelecekmiş, o yüzden köfteleri ne yapsam bilemedim. Pişirerek mi saklasam yoksa dondurucuya mı atsam. Çünkü yarın akşam anneme, öbür akşam kayınvalideme gideceğiz.![]()
bende cumartesilerimi miskin miskin evimde geçirmek istiyorum ya :84:
Bu arada Best, sana da söyleyeyim canım.
Evimin fotolarını paylaştım, albümlerimde görebilirsin.![]()
Aman boşver, en güzelini yapmışsındır...
Kış aylarında ben ayılamıyorum vallahi... Bıraksalar hep yatakta yatarım, hiç kalkasım gelmez..
Böyle anlarda anacığımın evini özlüyorum vallahi..![]()