peki tatlım aç bir hareketli parça kendine gelsağol canım teşekkür ederim, öle bi tatsızlık var ya üzerimde.. uykum da var hsonundan..
kuzuk kuzenle benm aramda bir muhabbetken buralarda da patladı gittisenin şu kuzuk'a hastayımnasıl çıkardın bu kelimeyi anlamıyorum yahu
iyiz sovi senden naberNapıyonuz bakim...
souvvenir, elif sana taş devri diyeti kitabını almayı planlıyor. geçmiş yorumları okur musun
izzzzzminnak sürprizi bozdun cezan kesilecek haberin olsun...
adı bosna diye geçiyor canım. eşimin dediğine göre angeline jolienin yönettiği filmmiş. in the land of blood ve honey'di ingilizcesi de galiba :44: tam hatırlamıyorum.
Bende bi ıhlamur kaptım geldim :126:
ama birkaç sayfa öncede yazan fikir sürprize girer mi kiözürdilerim :18:
bende durmadan çay içiyorum, ofisin kombisi arızalı :26: kapatın kombiyi daha fazla arıza çıkarır dedi servistekiler .. onların gelmesini bekliyorum ve buz gibi oturuyorum yaaa :2:
gel sarılayım ısınbende durmadan çay içiyorum, ofisin kombisi arızalı :26: kapatın kombiyi daha fazla arıza çıkarır dedi servistekiler .. onların gelmesini bekliyorum ve buz gibi oturuyorum yaaa :2:
Bende bi ıhlamur kaptım geldim :126:
hoşgeldinnnnn:26:
kızlar çekiliş içinbişe aldınız mı off sabahtan beri o site benm bu site senn hediye bakıyorum hem soviye hem nişanlıma başım döndü
Günaydın kızlar hastaneye gittim geldim sizi betim benzim solmuş şekilde selamlıyorum ne yazık ki İŞ YERİMDEN!!:2::2::2:
Hadi gözün aydın canım o zaman, güle güle oku...kızlarrrrrr beş sevgi dilim geldi...Site çok hızlıymış tebriklerrrr
Kadercim sana da çok geçmiş olsun canım
Farenjit illeti canım
Hepiniz sağolun var olun bebişlerr..Evet ne yazık ki haftasonum hastalıkla geçti hala da beni mahvetmekte..Cuma günü evimizi tuttuk kaporamızı verdik..ay başında taşınıcaz kısmetse..Bu kez arakatta,3+1,110 m2 kadar bir ev içime sindi kirası da şu anki kiramızdan 100 tl az 650 tl..Taşınma telaşım var şimdi ne yazık kii..
ohh oh maşallahhben eskisi gibi aktif değilim mutfakta pasifim..
eskşden ne baklavalar , börekler ,su börekleri açardımmsavdım sıramı yeni gelin olana kadar yapmicimm
hemen bakıyorumgüzelse soviye ben hediye ederim hani hamiş kalma çalışmalarına başlamıştır 21 aralıktan sonra başlıcekti
süüüper fikirben de acaba nette hamileler için olan kısmı bulabilir miyim diye düşünüyordum, çok güzel bir şeye vesile olursun canım sağlıklı bir bebiş için vesile olmak, süper bir şey bence çok mutlu olacaktır okudukça, çünkü souvvenir yeniliklere açık biri. yenilik sevmeyenler bu kitaba bakınca suratları asılıyor "ne yani, ekmek yemicem mi, sürekli zeytinyağı tereyağı mı yicem " diyor ve kitabı iade ediyor halbuki ben bir sürü insan öğrensin diye çabalıyorum, hiçbir menfaatim de yok sonuçta
Soğuk olması kötü ya.. Bi ara bende hiç ısınmıyordum, üstelik merkezi ısıtma burası.. Şaşırdım yani yaşlandım filan sandım
Sonra diğer katlarda işim vardı baktım girer girmez yüzüme ısı çarpıyo o katlardan
Bi gittim bizim katın ayarına baktım, meğerse şu bahsettiğim ayda birkaç gün işe gelen hanımefendi çok sıcaklamış ve kapatmış.. O gün bugündür de işe gelmediğinden ben ayazda kalmışımhain dom dom
çok yanıyodu ama o zaman da, benim yüzüm domates gibi olunca ana yerden ayarı kısmış müdürümüz.. Şimdi ısı ayarı iyi ama ben öksürüyorum diye denize düşen ıhlamura sarılır misali yaptım
Sizin de servis gelip bir an önce yapar inşallah, Allah dışarda kalanlara da yardım etsin :18:
gel sarılayım ısın
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...eri-burada-toplanalimyardimlasalimm-1109.html
yormuyoruz ve sayfayı gönderiyoruz efem
mükemmel bakış açısı "neler kaçırmışım" deyip boşvermeden "yakalamaya çalışmak"
alkışlar:109:
krizzzzzminnak sürprizi bozdun cezan kesilecek haberin olsun...
souvvenir, bu arada banyon çok güzelmişbizim de bugün banyo dolabımız geldi yaptırdığımız, kiralık eve banyo dolabı yaptıran nadir çiftlerdeniz sanırım. senin lavabo altında falan olması, lavabonun kenarlarının geniş olmsı çok büyük avantaj. ne güzel banyo takımını kaliteli almışsın. benimkiler her an düşecek gibi durduğu için kötü aldım
ayda bi kaç gün geliyor ama baya oradaki hayatını organize ediyor hanım
amin Allah onlara yardım etsin gerçektende :26:
aklın yolu bir tatlım......
Hoş buldumeve gidince de bal uygulıycam
souvvenir, bu arada banyon çok güzelmişbizim de bugün banyo dolabımız geldi yaptırdığımız, kiralık eve banyo dolabı yaptıran nadir çiftlerdeniz sanırım. senin lavabo altında falan olması, lavabonun kenarlarının geniş olmsı çok büyük avantaj. ne güzel banyo takımını kaliteli almışsın. benimkiler her an düşecek gibi durduğu için kötü aldım
Sağolasın canım, bir hevesle en son kaldığım yerden başladım okumaya, ama bir kaç sayfa kala sabrım tükendi...
Cevap verebildiklerime cevap verebildim ancak...
Sağolasın canım benim, evet kaliteli aldım ama evliliğimin 1. ayında diş fırçalığı kırıldı...
Çok üzüldüm ve aynısını bulabilme şansım sıfır... Neyse benle yaşıyacak değil ya...
İlerde daha güzelini kendi evime almak nasib olur inşallah, diyerekten kendimi avutuyorum...
Bu arada bütün kızlara çok geçmiş olsunlar dilemek istiyorum.
Geçmişi okuduğumda baya bir ilaç vakaası konusu geçmiş.
İnşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsınız, Allah kimseye yaşatmasın.
İlaçlar malesef bir yeri iyi ederken, bir başka yeri bozuyor, o yüzden bende ilaç kullanmayı sevmeyenlerdenim...
Ayrıca Kader beni çok güldürdün canım.
Tekrardan geçmiş olsun ve aramıza yeniden hoş geldin...
Maşallah demiyorum sana, hakkaten nazar değsinde ceza alma artık... :26:
Sağol hem hastalığımdan ötürü hemde banımdan ötürü geçmiş olsun dileklerin için amin diyorum
Hain dom dom koala nazar değmesin diyordusağol çok incesin bence de nazar filan değsin bu son banım olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?