2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sağol canım teşekkür ederim, öle bi tatsızlık var ya üzerimde.. uykum da var hsonundan..
peki tatlım aç bir hareketli parça kendine gel
senin şu kuzuk'a hastayım nasıl çıkardın bu kelimeyi anlamıyorum yahu
kuzuk kuzenle benm aramda bir muhabbetken buralarda da patladı gitti
Napıyonuz bakim...
iyiz sovi senden naber
souvvenir, elif sana taş devri diyeti kitabını almayı planlıyor. geçmiş yorumları okur musun

krizzzzzminnak sürprizi bozdun cezan kesilecek haberin olsun...

bende durmadan çay içiyorum, ofisin kombisi arızalı :26: kapatın kombiyi daha fazla arıza çıkarır dedi servistekiler .. onların gelmesini bekliyorum ve buz gibi oturuyorum yaaa :2:

Soğuk olması kötü ya.. Bi ara bende hiç ısınmıyordum, üstelik merkezi ısıtma burası.. Şaşırdım yani yaşlandım filan sandım
Sonra diğer katlarda işim vardı baktım girer girmez yüzüme ısı çarpıyo o katlardan
Bi gittim bizim katın ayarına baktım, meğerse şu bahsettiğim ayda birkaç gün işe gelen hanımefendi çok sıcaklamış ve kapatmış.. O gün bugündür de işe gelmediğinden ben ayazda kalmışım hain dom dom

çok yanıyodu ama o zaman da, benim yüzüm domates gibi olunca ana yerden ayarı kısmış müdürümüz.. Şimdi ısı ayarı iyi ama ben öksürüyorum diye denize düşen ıhlamura sarılır misali yaptım

Sizin de servis gelip bir an önce yapar inşallah, Allah dışarda kalanlara da yardım etsin :18:

souvvenir, bu arada banyon çok güzelmiş bizim de bugün banyo dolabımız geldi yaptırdığımız, kiralık eve banyo dolabı yaptıran nadir çiftlerdeniz sanırım. senin lavabo altında falan olması, lavabonun kenarlarının geniş olmsı çok büyük avantaj. ne güzel banyo takımını kaliteli almışsın. benimkiler her an düşecek gibi durduğu için kötü aldım

Kızlar geçmişin tamamını okuyamadım... Aman yarabbi, parmaklarınız çalışmış bugün maşallah...
Ben arada çeyiz topiğine baktığım için, burası haliyle birikiyor tabii...

kızlar çekiliş içinbişe aldınız mı off sabahtan beri o site benm bu site senn hediye bakıyorum hem soviye hem nişanlıma başım döndü

Canım benim gönlünden ne koparsa
Çok yıpratma kendini...

Günaydın kızlar hastaneye gittim geldim sizi betim benzim solmuş şekilde selamlıyorum ne yazık ki İŞ YERİMDEN!!:2::2::2:

Oy canım benim, çok geçmiş olsun...
Acil şifalar diliyorum sana, inşallah en kısa zamanda atlatırsın.
Boğazlarına çok dikkat etmen gerek, müzminleşmesin faranjitin...

kızlarrrrrr beş sevgi dilim geldi...Site çok hızlıymış tebriklerrrr
Hadi gözün aydın canım o zaman, güle güle oku...
Beğenirsen tavsiyelerini de bekliyorum...

Hayırlı uğurlu olsun canım...
Taşınmak çok zor birşey gerçekten, insanı yoruyor ama sonucunda iyi oluyor.
O yüzden dip temizlik gibi düşün canım...

ohh oh maşallahh ben eskisi gibi aktif değilim mutfakta pasifim..
eskşden ne baklavalar , börekler ,su börekleri açardımm savdım sıramı yeni gelin olana kadar yapmicimm

hemen bakıyorum güzelse soviye ben hediye ederim hani hamiş kalma çalışmalarına başlamıştır 21 aralıktan sonra başlıcekti

Canım daha başlayamadık faaliyetlere
Hayırlısı Allah'tan inşallah, doğum kontrol iğnemi olmadım.
Eşim de bu konuda benimle hem fikir oldu sonunda
Zaten herşeyin bir vakti zamanı vardır, ben kontrol iğnesini bıraktım ama, bakalım Rabbim ne zaman nasib edecek... Hayırlısı ile en hayırlı zamanda gelsin inşallah...

Beni iyi tanımışsın Krizsavar, şaşırdım...
Evet farklı düşüncelere, yeniliklere açığımdır.
Aynı zamanda beyaz ekmek tüketmeyen, yemeklerimi zeytin yağı ve tereyağı ile yapan biriyim...
Demekki doğru yoldaymışım...

Doğru söylüyorsun, zaten doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
Boşuna dememişler bu lafı, sen boşver canım, yine bildiklerini aktarmaya çalış.
Belki birinin gerçekten yardımına dokunur...

ayda bi kaç gün geliyor ama baya oradaki hayatını organize ediyor hanım
amin Allah onlara yardım etsin gerçektende :26:

gel sarılayım ısın

sağol şekercim

mükemmel bakış açısı "neler kaçırmışım" deyip boşvermeden "yakalamaya çalışmak"
alkışlar :109:

Sağolasın canım, bir hevesle en son kaldığım yerden başladım okumaya, ama bir kaç sayfa kala sabrım tükendi...
Cevap verebildiklerime cevap verebildim ancak...

krizzzzzminnak sürprizi bozdun cezan kesilecek haberin olsun...

Sağolasın canım benim, evet kaliteli aldım ama evliliğimin 1. ayında diş fırçalığı kırıldı...
Çok üzüldüm ve aynısını bulabilme şansım sıfır... Neyse benle yaşıyacak değil ya...
İlerde daha güzelini kendi evime almak nasib olur inşallah, diyerekten kendimi avutuyorum...

ayda bi kaç gün geliyor ama baya oradaki hayatını organize ediyor hanım
amin Allah onlara yardım etsin gerçektende :26:

Sorma 20 yıldır burdaymış diye kendini kar ortağı sanıyo şirketin
Ondan kafasına estikçe uğruyo, hadi onu geçtim kapatırken bi haber ver dimi.. Sen bi ay sonra gelirsin belki ama ben hergün burdayım , yazık bana

Bir de gelmez gelmez geldi mi o gün ne oldu bugün patron geldi mi şu gün yoğun muydu sorar
Ben çok soru sevmem ve merak ediyosa gelsin görsün o gelene kadar ben hangi gün ne olmuştu unutuyorum ki

Neyse ki zaten 31.12.2012 çıkıyo, emekli olduğundan 2013 te şanslıyım galiba

Bu arada bütün kızlara çok geçmiş olsunlar dilemek istiyorum.
Geçmişi okuduğumda baya bir ilaç vakaası konusu geçmiş.
İnşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsınız, Allah kimseye yaşatmasın.
İlaçlar malesef bir yeri iyi ederken, bir başka yeri bozuyor, o yüzden bende ilaç kullanmayı sevmeyenlerdenim...

Ayrıca Kader beni çok güldürdün canım.
Tekrardan geçmiş olsun ve aramıza yeniden hoş geldin...
Maşallah demiyorum sana, hakkaten nazar değsinde ceza alma artık... :26:

Hoş buldum eve gidince de bal uygulıycam

aklın yolu bir tatlım......

sovinin evinin olduğu linki istiyorum :44::44:hemen

Sağol hem hastalığımdan ötürü hemde banımdan ötürü geçmiş olsun dileklerin için amin diyorum
Hain dom dom koala nazar değmesin diyordu sağol çok incesin bence de nazar filan değsin bu son banım olsun inşallah

aman ya rebbim ne güzel bir an...İftara 3 dakika var kocişin gelmesine 3 gün var oruç borcum 11 oldu yuppiii....
hepinize allah gönlündekini versin kızlar gönüllerimizdkini rabbim hakkımızda hayırlı etsin hakkımızda hayırlı ettiğinede gönlümüzü razı etsin inşallah..Öpüldünüzzzzzz çaa çavvvvvv

Evet bende o yorumu gördüğüm için yazdım canım...
Sivri dilli olmak iyi birşey, insan kendini savunabilmeli her zaman.
ama bazende görüyorsun işte, zarar ziyan yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…