2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar dün bosna filminin bir kısmını izledim. savaşlarda insanlar insanlıktan çıkıyorlar anladım. nasıl göz yummadan adam öldürebiliyorlar, işkence yapabiliyorlar anlamıyorum... kalpleri nereye gidiyor bu insanların... içimden sürekli "Allah belanızı versin" deyip durdum. nasıl bir kalptir bu izlerken bile canım acıyor, dayanmakta zorlanıyorum... o insanlar nasıl işkenceye maruz kalmış... savaş çok kötü... savaşlara maruz kalan tüm insanlar adına içim parçalandı....

kızlaaar karda dış mekan düğün fotoğrafları enfes faceten serhan serter'in fotolara baksanıza, bayıldım eline sağlık fotocunun

kızlar şanslı masa-malatyayı izledinizmi ben izledim koptum koptum...kız kadına neler yapıyor

ayy kars da çıktı ya,eşim de oralı.. kalkmak bilmedi anasındaydık..

ben arayınca yazayım bence

bence de, çok lüzumlu değil.. şimdi konuşursun o seni arar sen ararsın fln.. evlenince oğullarından sana sıra gelmez.. ne gerek var diyorum bazen sinir oluyorum, nyese..

hangi film ya,vizyonda değil demi? biara trtde bi dizi vardı kaldırdılar sezondan sonra başlamadı bi daha film varmış şimdi de vizyonda, bosna ile ilgili... bakmak lazım..

koooooalaaaaa altta adını görüyorum gel gel muhabbete kuzu

pek keyfim yok bugün canım ondan...

adı bosna diye geçiyor canım. eşimin dediğine göre angeline jolienin yönettiği filmmiş. in the land of blood ve honey'di ingilizcesi de galiba :44: tam hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…