Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görme engelliler için kitap okumak, çocuklara ders vermek ya da koruyucu aile olmak gibi..
görme engelliler için kitap okumak, çocuklara ders vermek ya da koruyucu aile olmak gibi..
ne zaman başlayacaksın canım?
elifcim kayınvalideyi aradın mı![]()
yakalandıkşey kem küm c.tesi çk yoğundum pazarda aklıma gelmedi bu akşam kısmetse
![]()
![]()
iyi bakalım, yarın da soralım madem inşallah
![]()
kızlar şanslı masa-malatyayı izledinizmi ben izledim koptum koptum...kız kadına neler yapıyor![]()
ben arayınca yazayım bence![]()
kızlar dün bosna filminin bir kısmını izledim. savaşlarda insanlar insanlıktan çıkıyorlar anladım. nasıl göz yummadan adam öldürebiliyorlar, işkence yapabiliyorlar anlamıyorum... kalpleri nereye gidiyor bu insanların... içimden sürekli "Allah belanızı versin" deyip durdum. nasıl bir kalptir buizlerken bile canım acıyor, dayanmakta zorlanıyorum... o insanlar nasıl işkenceye maruz kalmış... savaş çok kötü... savaşlara maruz kalan tüm insanlar adına içim parçalandı....
koooooalaaaaaaltta adını görüyorum gel gel muhabbete kuzu
![]()
koala neden tadın yok kuzuk anlatmak istersen her daim dinlerim![]()
koala neden tadın yok kuzuk anlatmak istersen her daim dinlerim![]()
Napıyonuz bakim...![]()
souvvenir, elif sana taş devri diyeti kitabını almayı planlıyor. geçmiş yorumları okur musun![]()
Okuyayım bakalım neler kaçırmışım... Sağol canım...