Ben de 2 Temmuzda evlendim.Balayına gittik geldik iyi güzel döndükten sonra içimde çok derin bir boşluk oluştu.Kocamı çok seviyorum ama yeni bir hayat.Ailenin yanındaki o güvenli hayattan kopmak yepyeni bir düzen...Hiç tahmin ettiğim gibi olmadı,ağlama krizleri,hiç yoktan kavga çıkartmak,uyuyamamak gibi şaçma sapan şeyler yaşadım.
Ama bir süredir daha iyiym özellikle dün akşam bir karar aldım.Bu ev benim, bu hayat benim,nasıl başlarsa öyle gider.düzeni nasıl oturtursam öyle gidecek.İş hayatıyla birlikte tabiki de çok zor ama her daim bakımlı marifetli elinden her iş gelen hemde iş hayatı başarılı hep kıskanılan kadınlar vardır ya ...Tatlı dilli ,güler yüzlü olup bu işi kıvırmaktır niyetim bakalımneler olucak.[/QUO
İyi taraflarından bakmak lazım, güzelliklerini görmek lazım, herşey dört dörtlük olmuyor elbet... ilk başta bende yırtınıyordum, evim toplu olsun, yemeklerim güzel olsun, üstüne birde ben süslü püslü olim diye ama imkansız... ben eşimde önce çıkıyorum, eşimden sonra giriyorum eve :)) elektriklenmiş saçlarla oturuyorum yemekte karşısına:)) o yüzden artık ev işleri konusunda kendimi çok fazla paralamıyorum... Benden kıymetli mi:))