kızlar merhaba..Eylülde düğünümüz var fakat net tarih belli değil henüz...benim durum karışık biraz :) ben başka şehideyim ailemle nişanlım başka şehirde nişanlımın ailesi başka şehirde düğün memlekette yani bize ve nişanlıma 24 saat uzakta olacak...biz düğünden bir hafta önce memelekete gideriz dedik hazırlıkları yaparız dedik(kına gecesi orada olcak )
kısacası durum böyle olunca sağlıklı sağlam kafayla gelinlik kınalık vs. seçebilr miyim bilmiyorum.çünkü memelkete yıllardır gitmiyorum acaba güzel gelinlik bulur muyum birkaç gün içinde
gelinilk kiralasam burdan e en az 1 hafta önceden gideceğim 1 hafta gelinlik bende kalırsa tonla para tutar yani :26: ne öneririsiniz kızlar
Senin durum baya karışık benimde nikahım törenli istanbulda olmuştu 3 gün sonrada giresunda ben herşeyimi kına için, gelinlik falan herşeyimi istanbuldan hallettim bulunduğun yerde ve interntten biraz aşina olabilirsin bence ben gelinliğimi kiraladım 10 gün gbi bir sürede sadece bir kere provayla halledildi öle uçuk bir fiyatta değildi kafanı topladıkdan sonra ve seçimlerini bildikden sonra sorun olmuo gelinliğim bir günden az sürede kuru temizlemeden bile çıkmıştı yanii tercihlerini bence bulunduğun yerden hallet riske atma derim ben[/QUOTE
netten baya bi araştırıyorum..çok hoş beğendiğim modeller var ama ...kına elbisemi beğndim netten terziler modacılar ouyor onlara diktireeyim dedim ama ya üzerimde iyi durmazsa :26:
3 gün için kiraladınız ne k dar tutu kiralık
Senin durum baya karışık benimde nikahım törenli istanbulda olmuştu 3 gün sonrada giresunda ben herşeyimi kına için, gelinlik falan herşeyimi istanbuldan hallettim bulunduğun yerde ve interntten biraz aşina olabilirsin bence ben gelinliğimi kiraladım 10 gün gbi bir sürede sadece bir kere provayla halledildi öle uçuk bir fiyatta değildi kafanı topladıkdan sonra ve seçimlerini bildikden sonra sorun olmuo gelinliğim bir günden az sürede kuru temizlemeden bile çıkmıştı yanii tercihlerini bence bulunduğun yerden hallet riske atma derim ben[/QUOTE
netten baya bi araştırıyorum..çok hoş beğendiğim modeller var ama ...kına elbisemi beğndim netten terziler modacılar ouyor onlara diktireeyim dedim ama ya üzerimde iyi durmazsa :26:
3 gün için kiraladınız ne k dar tutu kiralık
Şöyle söylim 16 haziran tarihliydi ben gelinliği mayısın ortalarında aldım bende durdu haziranın 27 sindede teslim ettim kiralık gelinlileri saklıcak yerleri olmadığı için kadın bize verdi 1500 tl idi:)
Merhaba kızlar,
benim de 3,5 hafta oldu :) Böyle bir sitenin varlığından bile habersizdim ama evlendikten sonra garip bir bunalıma girince bende mi anormallik var diye internette biraz araştırdım ve o vesile ile bu siteyi buldum. Hatta başka forumlarda bu sıkıntımdan bahsettim ve bana çok iyi geldi. O forumlarda baya uzun uzun anlattım ve benle aynı hisleri yaşayan çok kişi olduğu gördüm. Sizde de oldu mu bilmiyorum, hiç bahsetmemişsiniz yazılarınızda, ben düğünün ertesi gününden itibaren çok büyük bir boşluğa düştüm, eşimi çok sevdiğim ve isteyerek evlendiğim halde, üstelik 3,5 yıldır da beraberdik ama evi ve her şeyi çok garipsedim. İnanılmaz şekilde ailemle olma isteği belirdi, çünkü ben evlenmeden önceki hayatımda da çok mutluydum. Sürekli ağlama krizi yaşadım, son 1-2 gündür biraz toparlandım sayılır.Allahtan eşim çok anlayışlı. Sanırım yeni düzene alışmakla ilgili bu bunalım, kolay değil tabi, bir de ben ailesine çok düşkün biriyim. Ama evli arkadaşlarımla konuştum, onlar da uzun süre bu hislere kapılmışlar, zamanla geçiyor dediler. Hatta ocakgamze ile diğer forumda tanıştık, resmen aynı şeyleri yaşamışız ve yaşıyoruz, herkesin benzer şeyler yaşadığını bilmek biraz rahatlatıyor insanı.
Siz de tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Siz de oldu mu böyle hisler.
Günaydın 2012 gelinleri...
hayırlı ramazanlar sizi görünce girdim
canım aynı duyguları senin kadar ağır yaşamasamda benzer şeyler yaşadım. 2 gün sürekli ağladım balayına gittikten sonra kendimi topladım. Eşim sağolsun çok anlayışlı davrandı hatta bazen bile canım sıkkınken anlayış ile karşılıyor. Erkeklerin evliliğe ve yeni hayata alışmaları çok kolay ama bizim için öyle olmuyor. Kendini bırakma sakın bu duygular geçiyor. Herkes ailesinden ayrışldığı için mutsuz oluyor ama yeni bir hayat kurduğunu unutma. Geçen yeni evlenen bir arkadaşım birşey dedi o uzağa evlendi ve evet üzülüyorum ama durumu kötü olarak düşnmüyorum eğer düşünürsem biliyorumki burası bana zindan olacak iyi taraflarından bakmaya çalışıyorum dedi. EVet haklı idi sende iyi taraflarından bak.
size de hayırlı ramazanlar.. benden 1 ay kıdemlisin
ben 2011 geliniyim canım
ve evini gördüm çok beğendim güle güle mutlu mesut oturun..
Günaydınlar, Bugün 1 aylık gelinim :)
Ay evet ya 2011 ooooooo sen baya rütbeli imişsin :) Ev için teşekkürler
Merhaba egumus,
Benim de 1 ay oldu bugün. Belki yazdıklarımı okumuşsundur forumdan, evlilik sonrası ruh halimle ilgili. Seninle aynı zamanda evlendiğimiz için sana da sormak istedim, umarım rahatsız etmedim, forma yazdığım yazıyı aşağıya kopyalıyorum. Sende de böyle şeyler olmuşmuydu, benimle paylaşırsan çok sevinirim.
Ben yeni katıldım bu siteye, evleneli 3 hafta oldu yani ben 2012 geliniyim, ve ben galiba evlilik sonrası bunalımı yaşıyorum. Burada böyle 2011 gelinleri diye bir form gorunce, acaba dedim sizler de böyle şeyler yaşamışmıydınız??? hiç alışamadım. Oysa 3,5 yıldır beraberiz hiç de sorun yok onu seviyorum isteyerek evlendim ve bu süreçte çok şükür hiç sorunumuz da olmadı. Ama düğünün ertesi gününden beri garip bir ruh halindeyim, boşluktayım sanki. Ev ve her şey istediğimiz gibi oldu, taşınmadan önce bile oturacağımız evi daha çok benimsemiştim, şimdi nasıl yani burası benim evim mi burada mı yaşayacağım diye düşünüyorum. eski düzeni ve ailemi arıyorum. Eşim çok anlayışlı allahtan. ama ben niye böyle oldum bilmiorum, sürekli bir ağlama krizi... bu siteye girip bir bakayım dedim ve gördüğüm kadarı ile ilk zamanlar tüm bayanlar böyle şeyler yaşıyor, sanırım eski düzenden kopuşun etkisi. Çoğu kişinin böyle şeyler yaşadığını bilmek ve yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor, o nedenle katıldım bu siteye, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Yani ilk günler siz de benim gibi hissettiniz mi ve hissettiyseniz ne zaman geçti ???? çok ihtiyacım var sizden bunları duymaya.
Merhaba kızlar bende 2012 geliniyim 1 ay 13 günlük taze gelinim:)
NASIL GİDİYOR.. ben yeni yeni alışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?