Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki canım rahat olamıyosun en önemlisi sonuçta yeni evlisin dimi
uzun bi süre misafir almamayı düşünüyorum kafam rahat esin biraz
nerdeyse misafirsiz günümüz olmadı evlendiğimizden beridir.
bizimde çok gelen giden oluo canım..düşündügümzden farklı galıba ....
öyle tabi yaa herkes gelmek istiyor haliyle bizde davet ediyoruz tabi arada davetsiz misafirlerde olmuyor değil
misafirin eksık olmayacak galıba canım allah sabır kolaylık versin..zamanla duzene girer muhakkak eşinde sıkılır bir sure sonra sonuçta evde biri olunca eşiyle sohbet bıle edemıo ınsan..
iyi etmişsin sallamakla :)
acelesi yok gelirler daha sonrada..
yemek temizlik işini nasıl yapıyosun canım
yetiştirme konusunu
canım açıkçası ben kocacığım tarafından azıcık kandırıldım:)
şöyle ki nişanlıyken özelliklede yemek konusunda bana yardımcı olacağından bahsediyordu ama nerdeee
suyunu bile benden istiyor sağolsun
işten gelir gelmez yemek yapmaya başlıyorum 6 civarı falan işte tavuk yemekleri yapıyorum daha çok eşim onu seviyor çünkü temizliği pazar günü yapmaya çalışıyorum ama bazen hafta içi hem temizlik hemde yemek yaptığımda oluyor. bayada zorlanıyorum açıkçası ama elimden geldiğincede ev hanımlığınıda iyi bir şekilde yapmaya özen gösteriyorum
pratik olmak adına mesela nohut haşlayıp buzluğa atıyorum ki hemen kullanabileyim diye
haftada 1 günde annemlerde yiyoruz zaten kayınvalidem başka şehirde pek faydalanamıyoruz onlardan :))
aman da aman bizim tazeciklere de bak sen,evlenmişlerde misafirlerden şikayet eder olmuşlar...
Şaka bi yana kızlar Allah yardımcınız olsun,sıkıntılı bir durum eşimle aynı memleketli olunca akrabalarda hep aile dostu,evimi serdik görmek istediler, bende ramazandan sonra evimde dua okutacağım o zaman herkesi davet edeceğim dedim ;kimselere izin vermedim,evlendikten 5 gün sonrada ramazan giriyor zaten kimsecikleri kabul etmeyeceğizBir de bizim adetlere göre uzun bir süre yeni evlilere gidilmez:)))
Canım valla bende ikilemdeyim açıkçası eşimin yaşı büyük diye istiyorum bide ben çocukları çok severim ondan sıcak bakıyorum ama benimde eşim hiç istemiyor bakıcaz artık hayırlısı