2012'de ilk kez öğrenci alacak sayısal bölümler

kocaeliden baska sansım yok evlıyım ve oglum var bu sehırden cıkamam oyuzden benım için hayati önemı var kafam bu dusuncelyle ne hale geldı bılemezsınız

anladım şuanda ygs 2 ile alıyo ama sonra belki fakülte olur oda çünkü başlamışlar fakülteleştirmeye inş. bu yıl yapmazlar seneye yaparlar

sagol canım oyazıyı bende okudum fakat halen net degılım lys yede calısamıyorum gerekmez dıye ınandırmısım kendımı sanırım bu arada duz lıseyım ısın kotusu hemsırelıkte degısıklık yaparlarsa yanı fakulte olursa yıne burda baska bolum yazım dıyorum ıkı yıllıkta olsa onuda esım kabul etmıyo tost gıbı oldu kafam napsam bılemıyorum ya

olmadı bir yıl daha hazırlansan fakülte olsa bile hani seneye lys yede çalışırsın olmaz mı??

olmadı bir yıl daha hazırlansan fakülte olsa bile hani seneye lys yede çalışırsın olmaz mı??

busene zaten ne zorluklarla calıstım bır bılsen 3bucuk yasında bır oglum var hem onu ıdare etmek hem ev ıdare etmek hem evlılık cok zorladı benı seneye nasıl yaparım ınancım yok ınsallah bu sene yerlesırım de cektıklerım bosa gıtmez evladımın hatrına yerlesırım ınsallah

anlıyorum gerçekten çevremdede görüyorum böyle inşallah olur bu yıl ya hakkında hayırlısı neyse o olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…