- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi sagopammmm
-
Kızlar mimarlığa gelin,mimarlık candır
kocaelide yenı bolum yokmu bırde ayrıca bunların harıcınde yenı sayısal bolum acılmıcakm ı
mimarlık mı okuyorsun
Evet, okumaya çalışıyorum desem daha doğru olurAma çok seviyorum
Gazi Üniversitesi:)
neden zor mu gercekten cok
hayırlısı olsun hepımız ıcın pekı benım sorum hakkında bı fıkrın var mı mumkunmu buEvet okuması zor,çünkü çok çalışmak gerekiyor sürekli ödev yetiştirmek, proje yetiştirmek , jürilere çizimleri tam yapmak zorundayız ki kalmayalım..Uykusuz geceler hele ilk yıllarda:) Okumasının zorluğu derslerin zorluğundan değil de yetiştirme derdinden işte .Ama alanı çok geniş sanat yönetmeni olmaktan tutun mobilya tasarlamaya kadar geniş..hatta sadece bir program öğrenip araba modelleyenler bile var ve yüksek maaşla .Bölümü bitirnce illaki mimar olmak da gerekmiyor:) Ama tabi önemli olan seçilen alanda başarılı olabilmek. Ben sadece mimarlık yapmak istiyorum inşallah
hayırlısı olsun hepımız ıcın pekı benım sorum hakkında bı fıkrın var mı mumkunmu bu
sagopam herkese sordum ama net bısey alamadım sormak ıstedıgım, ben kocaeli hemsırelık ıstıyorum ygs 2 den alıyor, fakat ben lys ye gerk yok dıye calısmadım hevesımde yok, fakat bı korkum var sonradan burası fakulte olupta mf3 ten alır dusuncesı takıldı kafama, boyle bısey mumkunmu ben magdur olurum ege unıversıtesını fakulte yapmıslar mesela
hiç bir bilgim yok canım onu rehber öğretmenlerine sorsan daha iyi olur :)
dershaneye gıtmıyorum ffakat dısarıdan sordum onlarda net bırsey dıyemedı
bilmiyorum valla ya inş. öyle olmaz diyelim olursa başka üni yazmazmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?