• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak 2012 Yılında Oğlak Burcunu Neler Bekliyor - Susan Miller

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
147
158
İstanbul
Sevgili Oğlaklar 2012 yılının ilk yarısına kadar burcunuzda yıldız yığılması devam edecek. Hayli zorlu yıldızlar var burcunuzda; Plüto uzun süreli misafiriniz, Kimi Oğlaklar ise, ihmal ettiği bir rahatsızlığını dikkate alması gerektiğini düşünüp ilgilenecek, kiminiz de, kafanızın içinde evirip çevirdiğiniz bir düşünceyi netleştireceksiniz. Ama biraz sert düşünmeye eğilimlisiniz şubatayının ikinci yarısına kadar, neyse ki, düşünceniz katı olsa da, şartlar daha planlı, daha inisiyatifli bir yolla meseleyi çözmenizi isteyecek
.
Yılın özellikle Nisan ve Mayıs arası gibi, sert tutumunuza engel olmakta zorlanabilirsiniz. Çünkü bazı gerilim yaratan yıldızlar aynı zamanda yüksek enerji de veriyor size, bu enerjiyi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yine de, Güneş’in burcunuzda bulunması, öfkenizi tutmanıza ve yatıştıktan bir süre sonra, akılcı çözüme gitmekte size güç verecek. Gergin anlar yaşanması kaçınılmaz olsa da, bir şekilde bu meselenin kesin konuşulup çözülmesi sizi rahatlatacak ve dikkatinizi daha olumlu işlere yönelteceksiniz.

Yılın ikinci yarısı, dikkatiniz para işlerinde. İstediğiniz paraları almanız, yeni para kaynakları yaratmanız mümkün. Çalışkan, gayretlisiniz. Artan işler moral gücünüzü, çalışma temponuzu artıracak. Temmuz ayında gerçekten zorlu ama çok sağlam, ayakları yere sağlam basan, gelecek vadeden, tam dişinize göre bir proje, bir anlaşma sizi bekliyor. Bu hem dikkatinizi negatif şeylerden uzaklaştıracak hem de enerjinizi üretken işlere yöneltmenize destek olacak. Ağustos ayının ikinci yarısında yapacağınız işler sizin elde ettiğiniz yeni sorumlulukları, kariyerinizi pekiştiren işler olacak.

Bu yıl para geliyor, geldiği gibi gidiyor, harcamalarınız artıyor. Ama iş sahibi Oğlaklar kendilerine yeni müşteriler bularak bu para çıkışını dengeleyecekler. Gerçekten verimli ve son derece sağlam işlere imza atacaksınız. Biraz inatçı bir müşteriniz olabilir ama o da sizin gibi, çalışmayı, üretmeyi seven biri olacak. Bu arada, işler çok iyi olacak, dedim ama detayları önemsemezlik etmeyelim, derim…

Aşk konusuna gelirsek, bekar veya sevgili arayan Oğlaklar sanki bu yıl aşkta zoru seçecek gibi. Ya medeni durum sorunu yaşanabilecek bir gizli aşk durumu olabilir ya da aşktan ziyade geçici isteklerin yaşandığı kısa süreli ilişkiler olabilir.Belki de umut vermediğiniz bir ilişki söz konusu. Bu yıl hiç alışkın olmadığınız bir şey yapabilirsiniz. Bu belki eyleme dökülmeyebilir ama düşüncesi bile sizi şaşırtabilir. sevdiğiniz, değer verdiğiniz bir kişi ile ilgili biraz üzen bir haber almanız mümkün. Bu belki ta çocuklukta tanıdığınız biri olabilir.

Çok Teşekkürler bilgiler için ..
yıldızlar çok etkiliyor insanları kesinlikle. 2011 rahat geçecek denmişti ama pek geçmedi, umarım 2012 bizim yılımız olur:75:

Ben de oğlak burcuyum..çoğu özelliğimin uyduğunu düşünüyorum bu burca
Saba Tümerin programında bir astrolog vardı bugün,o da 2012nin ilk yarısında güzel şeyler yaşıyacaksınız dedi.bir de her burcun esma sı olurmuş,eksik olan yanlarımızı bu esmaları tekrar ederek güçlendirebilirmişiz :21:

2011 için çok güzel bir yıl olacak dediler ama ben berbat bir yıl geçirdim :( sözüm ona para kazanacaklardı bol bol ben tam tersi bol bol para kaybettim. İş hayatları iyi olacaktı ben işimden oldum yani ne denirse tam tersi çıktı :( bu sene kötü diyorlar demekki benim yılım olacak ki buna yeni bir işe giriş yaparak başladım sanırım :)

2011 oğlaklar için iyi bir yıl olacak dediler tam aksi çıktı benim için.işimden oldum. girdiğim diğer işlerde tutunamadım çıktım.evliliğim hiç olmadığı kadar kötüye gitti.2012 için pek iyi şeyler söylemiyorlar.galiba iyi şeyler olacak yada ben öyle umut ediyorum.önce sağlık sonra iş ve para diliyorum...:34:

Ben yeniyim bu sitede. Daha alisamadim. Ben de oglak burcuyum. Tipik hemde. Ilk yari cok kötü gecti, umarim yilin son yarisi daha iyiye gider.....Sürekli fallarimda ikramiye diyor:)) hadi hayirlisi

Çok Teşekkürler bilgiler için ..
yıldızlar çok etkiliyor insanları kesinlikle. 2011 rahat geçecek denmişti ama pek geçmedi, umarım 2012 bizim yılımız olur:75:

burçlar hurafedir kardeşim bir insan şu ayın yada yılın nasıl heçeceğini bilemez onun ancak Allah bilir burca inanmak ve ona göre hareket etmek Allah şirk koşmak olur

Ben yeniyim bu sitede. Daha alisamadim. Ben de oglak burcuyum. Tipik hemde. Ilk yari cok kötü gecti, umarim yilin son yarisi daha iyiye gider.....Sürekli fallarimda ikramiye diyor:)) hadi hayirlisi

kardeşim bir ayın veya yılın nasıl geçeceğini ancak Allah bilir burçlar gaypten yani bilinmeyenden ve görülmeyenden haber veremez hurafedir burca inanarak ona göre hayatımıza çeki düzen vermek de Alllah şirk koşmak olur onun yüceliğini tanımamak ve iftira atmak olur haşa kurana iftira olur fal da sürekli ikramiye diye bir şey çıkması da sadec bir kuruntu yada boş hayal ürünü olabilir böyle şeylere de inanmayın imamnınızı kaybedebilirsiniz eğer inandıysanız fala haşa Allah ortak koşmuş olunur tevbe ediniz bu konuda

Back
X