İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran 2012 Yılında İkizler Burcunu Neler Bekliyor ? - Susan Miller

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
147
Sevgili ikizler geçen seneki bazı şanslı yıldız pozisyonlarından güç alarak, hayatlarına yeni ve anlamlı bir kazanım getirmiş olan İkizler, 2012 yılında yeni hayatlarına alışmak için mücadele edecekler. Yeni hayat yeni beklentiler getirecektir, bunun için kafanız karışık olacak. Ciddi konularda ani kararlardan kaçının derim, çünkü olası pişmanlık yolda.. O yüzden iyi düşünün, ani tepkilerle yola çıkmayın. Kafanızın netleşmesi için zaman tanıyın kendinize.

İkizler işle yuva arasında kalacaklar. İkilem yaşayacaklar. İki tarafa koşturmaktan yorulacaklar. Ama güzel amaçlar için mücadelenin meyvelerini de alacaklar sonunda. Yeter ki, amaçlarınızdan, değerlerinizden vazgeçmeyin. Sizin için önemli olan şeyleri bir anlık öfkeye, bıkkınlığa kurban etmeyin.

Hayatınızda yanlış varsa, o zaman iş değişir, o yanlıştan kurtulmak gerekir. Zaten yıldızlar, hayatınızın yönünü değiştirirken, değişimler de kaçınılmazdır. Hayatınızdan çıkması gerekenler çıkacaktır. Kadersel açılar var. Tabii bu çıkışlar kolay olmayacak, sizi üzecek ama yapacak bir şey yok. Yıldızlar hayatınızı yeniliyor.. Yeni bir döneme giriyorsunuz. Yeni bir perdenin başındasınız.

Bu arada, tüm İkizleri acele hareketten, acele karardan, acele araba kullanmaktan kaçınmaları konusunda uyarmak isterim. Koruyucu yıldızlar var tabii ki, ama temkini elden bırakmamak da gerekir.

Bazı İkizlere de ciddi bir taşınma görünüyor. Ama sanki bu zorlu veya zamansız bir taşınma gibi ya da hayli zorlayacak, engelleri olan bir taşınma olacak gibi.

2012 yılının ilk yarısı ciddi bir evlilik zor görünüyor. Bireysel yıldızlarınız uygunsa bir şey demem ama değilse, bence iki defa düşünün. Evlilik gibi ciddi bir karar için en güzeli Ağustosu bekleyin diyeceğim. Yılın ikinci yarısı en azından nasıl bir evlilik yapacağınız, ne tür sorumluluklar alacağınızın bilincinde olmanız daha kolay olacak. Yapacağınız evlilik tahmin ettiğinizden daha büyük sorumluluk getirebilir. O yüzden eş adayını iyi tanıyın diyeceğim.2012 yılı yorucu olacak ama sene sonu bu yorgunluğun karşılığını alacaksınız.

2011 biz ikizler için ayrılık ve yalnızlık dolu bir yıldı. Umarım 2012 yılında yalnızlığımız son bulur. Evet evlilik düşünüyorum ben de ama sanırım bu burç yorumu doğru. Çook iyi düşünmek lazım çok

bende ikizler burcuyum ve 2011 de bende ayrilik yasadim insallah 2012 yilinda yanliz kalmayiz

2011 yılım tamamen yalnız geçti ama bu sene değişicek gibi gibi
bu yıl hepimize aşk ve mutluluk getirsin kızlarr

Ocak ve mayıs ayları tanışma ayı gibi oldu benim için. Ocak ayında aynı burçtan kişilerle tanıştım. kader bakalım sıkıntıdan sonra feraha da kavuşuruz inşallah.

Bazı İkizlere de ciddi bir taşınma görünüyor. Ama sanki bu zorlu veya zamansız bir taşınma gibi ya da hayli zorlayacak, engelleri olan bir taşınma olacak gibi.
taşınma ne ya?ne demek istiyor burda?

evet benimde 2011 yılı ayrılıklar felaketlerle geçti..
2012 sonunda meyvemi alıcam demek

Can çıkmadıkca umut kesilmez

Bu 2012 yılını hiç sevmedim ben ...

Hep hastalık, üzüntü, sıkıntı getirdi bana. 2011 i de hiç sevemdim. İnşallah ikinci yarısı iyi, hayırlı gelir bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…