Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2012 ygs/lys ciler buyrun burasıda bizim topiğimiz olsun.
Evet zorlu bir süreç bizi bekliyor ve bu durum beni şimdiden bunaltmaya başladı bile. Zamanın nasıl bu kadar çabuk aktığını anlamış değilim hala. Ve evet nasıl olduğunu anlamadan lise son'a geçtim ve bu sene çok zorlanacağım. Bölümüm Fen matematiği severek yapıyorum ama kimya ve fizikten dağlar kadar eksiğim var bu sınava kendimi hiç hazır hissetmiyorum ve hala sıkı ders çalışma programına giremedim hala laylaylom havalarındayım , kendime dur diyemiyorum. Bu sınavı kazanmayı çoook istiyorum ama napacağımı bilmiyorum galiba psikolojim bozuldu varmı benim gibi kendini hazir hissetmeyip bu durumu kabullenemeyen. Haydi birbirimize destek çıkalım.
Evet zorlu bir süreç bizi bekliyor ve bu durum beni şimdiden bunaltmaya başladı bile. Zamanın nasıl bu kadar çabuk aktığını anlamış değilim hala. Ve evet nasıl olduğunu anlamadan lise son'a geçtim ve bu sene çok zorlanacağım. Bölümüm Fen matematiği severek yapıyorum ama kimya ve fizikten dağlar kadar eksiğim var bu sınava kendimi hiç hazır hissetmiyorum ve hala sıkı ders çalışma programına giremedim hala laylaylom havalarındayım , kendime dur diyemiyorum. Bu sınavı kazanmayı çoook istiyorum ama napacağımı bilmiyorum galiba psikolojim bozuldu varmı benim gibi kendini hazir hissetmeyip bu durumu kabullenemeyen. Haydi birbirimize destek çıkalım.
Ben de aynen seneye gireceğim sınava. Benim de bölümüm Matematik-Fen. Bende de tek eksik Fizik sayılır.
Hiç stres yapmana gerek yok hayatım
Sonuçta bir düşün,biz 11. sınıfa başlarken de hiç bir şey bilmiyorduk 11. sınıfta gördüğümüz konularla ilgili. Ama şimdi 11. sınıf konularını biliyoruz. Önemli olan dikkatle dersi dinlemek ve tekrar. Sonra da biraz soru çözüp çözemediklerini öğrenmek. Sınav seni korkutmasın sen onu korkut Tabi bir de hedefe kilitlenmek var. Kazanmayı gerçekten çok isteyip onun uğruna elinden gelen her şeyi yaparsan,kazanırsııın
Ben şimdiden o kadar kastımkı kendimi hep yapamıcam büssürü eksiğim var nasıl yetiştiricem korkusu var :18::18: inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Kazanmayı çok istiyorum tabikide ama bunun iin hala hiç bişe yapmıyorum maymun iştahlıyım sanırım Theel sen nereyi istiyorsun canım ?
Ben şimdiden o kadar kastımkı kendimi hep yapamıcam büssürü eksiğim var nasıl yetiştiricem korkusu var :18::18: inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Kazanmayı çok istiyorum tabikide ama bunun iin hala hiç bişe yapmıyorum maymun iştahlıyım sanırım Theel sen nereyi istiyorsun canım ?
Canım ben Mimarlık istiyorum baş hedefim bu vede büyük şehirler tabiki tercihim ama mimarlık olmazsa mühendislikler ilk adımda Diyetisyenlikte süper bölüm :129:İnşallah umduğun yere gidersin canımm Allah yardımcımız olsun.