• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 yaz gelinleri

hopefulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
136
0
46
Ankara
ayy kızlar zor iş gelin hazırlıkları düşündüm bi sürü şey var yapacak..işe lazer yaptırmakla başladım genital ve koltukaltı..sırada kilolar var..tabi bacağımdaki çatlaklar..kol ve yüzümdeki tüylerdende kurtulmak istiyorum..ee insan mükemmel görünmek istiyo tabi ne kadarını ne şekilde halledebilirm bakalım..benmi bu kadar çok dert ediyorum yoksa benim gibi herkesin bu kadar derdi varmı.yanlızmıyımkiii

Son düzenleme:
aaa kimse hazırlıkmı yapmıyo acabaa yadaa sadece benmiyim bu kadar cok şeyle uğraşan..insan illa güzel olsun istiyo kusurlarını ortadan kaldırmaya çalışsın..bugün bi adım daha attım eczaneden çatlak kremi aldım çok kilo alıp verirken bacaklarım çatlak çatlak maaalesef..bakalım kullanmaya başlıyorum bugün..siz neler yapısunuz hazırlık için..

merhaba,

lazer konusuna değinecem ben bir lazer mağduru olaraktan :(
yüzüne sakın lazer yaptırma. yüzdeki tüyleri çoğaltıyo. yüzüme ve kol altıma alex. lazer yaptırıyordum. 2,5 sene yüzüme 8 seans kolaltına gittim bir sonuç alamadım.
kesin çözüm iğneli epilasyonmuş. iğneli epilasyon topiğini okuyup bilgi alabilirsin. ben yeni başladım yüzüm iyi olacak inş. memnunum yani.

inş. benim de haziran sonu temmuz başı düğünüm olacak :21: askerim bi gelsin de :)

lazer konusunda dikkatli ol derim iyice araştır öyle başla bence canım...

ayy tatlım alexandrite baya oldu 5 seans falan genital koltukaltı yaptrym yüzünme yaptırcaktım yüzündeki kılları görmez dedi şimdilik iyi gibi bakalım nolcak kaç seansta biticek bilmiom yüzümdeki kılları acaba ağda+tüydökücü serum falanmı yapsam bilemedim

yüzüm için bende tüy azaltıcı serum krem kullandım (adının vermem doğrumu ama çok duyulan bilinen markadan kullandım.) ama bir sonuç alamadım.
yüzü tüm lazerler uyarıyor çıkmayan yerlerde de tüy çıkıyor. iğneli epilasyon yaptır çok rahatsızsan. eğer azsa belli olmuyorsa hiç dokunma derim canım

Back