2012 yaz gelin adayı Çeyiz hazırlığına başladı:)

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
Çelik tencere setım, 6 kısılık kasık bıcak catal setım, caydanlık ve cay bardagı setım bms den yıllar once alınıp konulmustu.
bunlarda yeni aldıklarım, her ay bıraz bıraz alacagız bır seyler, ınsallah ıyı gunlerde kullanmak nasıp olur. resimlerin ustune gelınce markası cıkıyor. tek tek yazmadım. nevresimlerim ozdılek, ozdılekten aldıgım baska el havlularıda var fakat resımlerını bulamadım.bornoz setım mavı ve beyaz aslında.

$bornoz seti özdilek.webp
$el yuz havlusu4adet.webp
$fırın.webp
$mutfak havlusu 3adet.webp
$özdilek el yüz havlusu 3adet.webp
$özdilek nevresim1.webp
$özdilek nevresima.webp
$profılo bulasık mak..webp
$profilo buzdolabı.webp
Eki Görüntüle 288365
$çamaşır makinesi.webp

Son düzenleme:
güle güle kullan canım hepsi çok güzel.. devamı içinde Allah kolaylık versin çeyiz hazırlamak zor iş...
birşeyi merak ettim sizde bütün beyaz eşyaları kız tarafımı alıyor... :71:

güle güle kullan canım hepsi çok güzel.. devamı içinde Allah kolaylık versin çeyiz hazırlamak zor iş...
birşeyi merak ettim sizde bütün beyaz eşyaları kız tarafımı alıyor... :71:

canım bız nısanlımla beraber alıyoruz her seyımızı, erkek tarafı kız tarafı olarak paylasmadık. aıleller karısmasın o zaman ıstedıgımızı alamayız hemde bızımkıler baya sıkısık bır donemdeler , nısanlımın aılesı karısınca benımkılerınde yapması gerekecek, en ıyısı kımseyı karıstırmamak dedık, bıraz ben bırıktırmıstım nısanlımla beraber alıyoruz ıste.ama tencere caydanlık kasık catal falan annemler almıstı ben cok kucukken.

CNM NEVRESİM TAKIMLARINI ÇOK BEĞENDİM İİ GÜNLERDE KULLANMAK NASİP OLSUN İNŞ:nazar:

$B28285949-1.webp özdilek battaniyem sol taraftaki pembeliyi aldım.
$1285937326356842_b.webp taç percale nevresimim
$oc_aYh9yg.webp kipadan nişanlımla aldığımız 4 adet saklama kabımız
$1315303815520102_b.webp taç percale nevresiimim
nevresimleri ve battaniyeyi bugun aldım ve sıcagı sıcagına paylasmak ıstedım.

:nazar::nazar::nazar:
nevresimlerine bayıldım canım:69:

güzel günlerde kullanmak nasip olur inşaAllah :69:

teşekkür ederim canım, inşallah. ıkısınıde koyu renk aldım cok mu kara oldu bılemedım ama bunları cok begendım ne yapayım, ozdılekten aldıkların acık renk bunlarda koyu oluversın artık. ıkı tanede tek kısılık nevresım alacagım mısafır ıcın otekı ay, ondan sonra nevresım ısı bıtıyor aslında pıke falanda lazım ama onlar dursun sımdılık dıyorum,

Aldıklarınız çok çok güzel.Bir an öncede eksiklerinizi tamamlarsınız inşallah.Yalnız misafirler için tek kişilik iki nevresim alıp pike takımını bırakacağım demişsiniz.
Ben nacizane fikrimi söylemek istedim. =) Evlenir evlenmez yatılı misafiriniz gelmez nasılsa bence ilk önceliğiniz kendiniz olun.Misafirler için çok pahalı olmayan bir şeyi evlendikten sonrada alabilirsiniz.Karışmak gibi algılamayın ne olur ama bu dönemlerde fikir almak iyi olabiliyor. =)
İyi günlerde kullanın. :nazar:

Aldıklarınız çok çok güzel.Bir an öncede eksiklerinizi tamamlarsınız inşallah.Yalnız misafirler için tek kişilik iki nevresim alıp pike takımını bırakacağım demişsiniz.
Ben nacizane fikrimi söylemek istedim. =) Evlenir evlenmez yatılı misafiriniz gelmez nasılsa bence ilk önceliğiniz kendiniz olun.Misafirler için çok pahalı olmayan bir şeyi evlendikten sonrada alabilirsiniz.Karışmak gibi algılamayın ne olur ama bu dönemlerde fikir almak iyi olabiliyor. =)
İyi günlerde kullanın. :nazar:

nıye karısmak gıbı olsun , zaten fıkır alısverısı ıcın burada paylasım yapıyoruz, soyledıgınızde haklısınız mısafır ıcın bıseyler sonrada alınır hedıyede gelır, kendımız ıcın bı adette pıke takımı almam ya da tek pıkelerde ıkı tane falan almam daha uygun olacak gıbı, ocak ta da pıke alayım subatta mutfaga baslamam lazım, celık tencere setım ve 6 kısılık catal kasık takımım var, teyzem yemek takımımı alacak ve bı adet daha catal kasıgımıalacak, anneannemde teflon tencere ve uc lu kucuk celık tencere cay bardagı falan almıs,yemek takımı ve catalkasık alındıktan sonra dıgerlerı ıvır zıvır onlarıda bız halledegız, ınsallah ıyı gunlerdekullanmak nasıp olur

bornozlara bayıldımmm pembe ve beyazz en sevdigim renkler :16:

herseyini güle güle kullan canım

tesekkur ederım canım, yalnız bızım bornozlar bunu mavı beyazı, pembe beyazı yoktu malesef, bırde nısanlım beyazı cok cabuk kırletır onunkı mavı olsun dedım, aslında pembe mavı olsa daha ıyı olabılırdı ama bornoz ıste rengı o kadar da onemlı degıl

$bakır cevze ıkı tane.webp cezve set olarak almadım en büyük ve en küçüğünü aldım. benımkılerın bazıları kolıde o yuzden onların netten resımlerını buldum
$küçük boy tencere seti.webp küçük boy tencere seti, fazla yemeklerı saklamak ısıtmak ıcın bırebır.
$makarna süzgeci.webp makarna süzgeçim
$paşabahçe kavanoz.webp bu erzak kavanozundak 5 tane aldım
$pirinç süzgeci.webp pirinç suzgecım
$remetta yemek takımı.webp remetta yemek takımım
$rende.webp rendem
$saklama kapları.webp bu saklama kaplarının mavısı
$teflon tencere.webp teflon tencere
$keske tahtası.webp kesme tahtalarım
$kepçe, kevgir, servis çatalı, servis kaşıpı, maşa..webp kepçe, kevgır, servıs kaşığı, servis çatalı, maşa
$kapaklı borcam.webp kapaklı borcam
$cem teflon tencere.webp cem büyük teflon
$CEM-TAVA-SAFRAN-30-CM_330_large.webp cem tava
$çerezlik kare.webp çerezlik
$8263_kucuk.webp saklama kaplarım bunlar daha buyuk normalde resımde kucuk cıkmıs
$emsan-sandik.webp emsan çatal kasık sandıgım
$EMSAN-STELLA-91-PARCA-CATAL-KASIK-BICAK-TAKIMI__50771341_1.webp emsan stella çatal kaşıgım, çok çok begenerek aldım, resımde net degıl ama eve gıdınce cekecegım resmını.
$ikili kare borcam.webp kare borcam ıkılı
$ikili yuvarlak borcam.webp yuvarlak borcam ıkılı
$tepsi.webp tepsi
bu aralar aldığım bazı şeyeri ekliyorum, çatal kaşığımın resmı arka fon beyaz olduğundan net değil, eve gittiğimde çekip koyacağım.

Back
X