• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 üds

arpa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
357
5
46
İstanbul
Arkadaslar 2012 yilinin mart ayinda usd ye girmek istiyorum. simdilerde calismaya basladim... kpds ye de girerim diye dusunuyorum. Yuksek lisans icin.. elimde 1999-2007 yillari arasinda cikmis sorularin bir kitabi var.. sizce faydasi olur mu? yoksa bosa zaman harcamak mi olur bununla calsmaya baslamak? o yillardan bu yana degisti mi birseyler? baska bir kitap oneriyor musunuz? evde hazirlanicam ben..

bende evde hazırlanıcam ama nerden baslasam nasıl calıssam bılmıyorum bı turlu.cesur ozturkun kıtaplarını onerdıler aldım ama agırmıdır nedendır bılmıyorum anlamadım pek bısey

bende istiyorum girmek ama baktım önceki sorulara inanılmaz zor ya hayatımda görmediğim kelimeler var sorularda..napıcaz bilmem=(

Kizlar ne yaptiniz hazirlanabildiniz mi? Bende tık yok.. Birdahakine hazirlanicam sanirim... Marttaki cok yakin.

TOEFL kitapları alıp öyle hazırlanın derim ben.. reading kısmını sadece.. tabi grammariniz iyiyse..

ben de evde hazırlanmaya çalışıyorum, çeşitli kaynaklar toparladım...yardımlaşmak isteyenlerle irtibata geçmek isterim,
az zamanımız kaldı:(

özelden mail adresinizi yazarsanız kaynak alışverişi yapabiliriz.

Son düzenleme:
Arkadaslar 2012 yilinin mart ayinda usd ye girmek istiyorum. simdilerde calismaya basladim... kpds ye de girerim diye dusunuyorum. Yuksek lisans icin.. elimde 1999-2007 yillari arasinda cikmis sorularin bir kitabi var.. sizce faydasi olur mu? yoksa bosa zaman harcamak mi olur bununla calsmaya baslamak? o yillardan bu yana degisti mi birseyler? baska bir kitap oneriyor musunuz? evde hazirlanicam ben..

canım çıkmış sorularla hazırlanmanın faydası var tabi.ama sana önerim cesur öztürk ün üds kitabından çalışman.kitap ingilizce anlatıyor eline bir sözlük al ve bu kitapla çalış.benim ingilizcem fena değidi senin gibi çıkmış sorulardan çalıştım ancak 55 almıştım.ben doktora yeterlilik sınavı için girdim sınava ve 60 gerekiyordu.bir sonraki sınava cesur öztürk le hazırlandım.(ki kitap çok kalın olduğundan ancak 3 te 1 ine çalışabildim ve sınavdan 70 aldım.ben bile inanamadım

ben marttakine yetisemeyecegim sanirim, girmemin bir anlami yok..Isle gucle ugrasmaktan yetisemedim. Keske okul biter bitmez yapsaydim su isleri. Boyle olunca konstantre daha zor olunuyomus. bir sonrakine kaldim. Ama yardimlasabiliriz tabii ki. Ben guzel sanatlar fakultesi mezunuyum guzelsanatlar enstitulerine basvururken bizden istenmiyo ales uds. Ama ben sosyal bilimler enstitutulerine de basvurmak istiyorum. O nedenle zor isim..

Back