2012 Türkiye Güzeli : Açalya Samyeli Danoğlu

hele şu fotodaki sarı pırasa saçlı olan ne öle karilkatür gibi gerçi hepsi karikatür gibide neyse.yüze değil sadece vücüt ölçülerine bakıyolar demekki.artıkın nerelerinden nerelerine bakıp beğendilerse

yarışmayı izlemedim, ama birinci seçilen hanım kızı burda gördüm.. vah diyorum sadece.. bu gençlik nereye gidiyor anlamıyorum ben.. 26 yaşındayım, yani bu kızla aramda 6 yaş fark var.. teyzem desem yemin ediyorum yadırganmaz !

Kızlarrrr toplaşınnnn bakimmmm seneye biz gidiyoruz yarışmayaaa bunlardan bi cacık olmazzzz
Gerçi benden 2 taneyi üst üste koyarsak bu çıkıyo ortaya ama sade boyla olur mu canım bu işlerrr
Hem bodur tavuk her daim piliçtir (züğürt tesellisi)
Sonuç olarakkkkk cıxxx, beğenmedim

Niye güzellik yarışmalarında gerçekten güzeller seçilmez...
20 tane kızın arasında 1-2 eh idare ederdi...Gerçi onlar ilk 10'a bile giremediler

boylarından dolayı cnm fizik bile söz konusu değil, çünkü bir sürü mankende doğru düzgün popo bile yok

Gerçekten şaka gibi yaa, hem çok uzun hemde çok büyük gösteriyor yüzü..
İtici geliyor bana

guzellık yarısmasımı cırkınlık yarısmasımıydı ben anlamadım 1 tanesı bıle hos kız ddırtemedı bana esımle ızledık katıla katıla guldu bunlar kızmı ya dıye

şu yanındaki mavi gözlü kızı beğenmistm, resimde kötü çıkmıs ama normalde farklı bi havası var ve daha güzel bence

Son düzenleme:
Görünüşünü geçtim de 91 limi???? Şaka gibi ya,ya bunlar komplekse girmiyor mu yaşımızdan büyük gösteriyoruz diye??Bazen bana tam yaşını gösteriyorsun dediklerinde bile alındığım oluyor

Ben 39 yaşındayım ama benim yüzümde böyle çizgiler yok...Gerçekten 20 yaşındamıymış,inanamadım...Çok daha büyük görünüyor..Ayrıca yüzünü de beğenmedim malesef...Vasatın altında bir tipi var...Seçilmiş,beğenilmiş madem..Allah utandırmasın kendisini........

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye güzeli bu mu? peh :120:

Fotoğrafa tıklayıp yakından bakın yüzüne :106:

Ya cidden anlamıyorum. Bunlara kim güzelsin dedi de yarışmaya katıldılar? Fotoğraflara bakınca hepsi birbirinden vasat. Vasatın da altında tiplere sahip hatta. Ama bir yandan da belki gerçekte güzeldirler diye de düşünüyorum. Bilemedim.

Geçen senenin kızlarına laf etmiştim bir de. Ama bu yıl çok feci hepsi. :/

en güzel çağla dikiciymiş bence dereceye falan girememiş sanırım..ama gerçekten denildiği gibi güzellikten cok kültür kaç dil bildiği vs vs onlara bakılıyo ama sen bu yarışmanın adını 'güzellik yarışması' koyduysan sadece güzelliğe bakacaksın .yok illa kültür diyosanda yarışmanın adı kültür yarışması olacak..Allah yaratmış herkesi ama böyle bi vasatlık olamaz hadi bunlar güzelim diye girmişler seçenlerin gözlerinde problem mi varmış acaba..bide azra akını beğenmemiştim bunların yanında hatun mükemmelmiş haksızlık yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…