2012 Türkiye Güzeli : Açalya Samyeli Danoğlu

bunların hiç biri yurtdışında seçilemez. bunlardan ne dünya güzeli ne kainat güzeli ne uluslararası güzel çıkmaz. diğer ülkeler gerçekten güzel seçip gönderiyor bunlar en tipsizlerini özellikle mi seçiyorlar ne

Tv gördüm çok uzundu.bir de gencecik kız ama yüzünde çizgileri çok derindi o özellikle güldüğü zaman Bide anlamıyorum zaten Türkiye de mankenlik diye bir meslek kalmamış zaten niye bu kadar uzun kızı seçerler hayret doğrusu.

bu yıl güzellik değil uzunluk yarışması olmuş resmen direk uzunluk yarışması deseler yeriymiş çünkü çok kötü gerçekten tipi.

türkıyenın en güzel kızı sımdı bu mu saka gıbı gercekten saka gıbı.. türk kızları güzeldir, soktakta bın tane woow dıyebılıcem kız görebılırm türkıyenın her yerınde ama!! sece sece bunu mu secmısler gercekten, türk kızlarını temsıl edecek bıraz özenılmesı gerekırdı..

güzellıgı gectım en azından bıraz sempatık olsaydı, azra akın ne kadar güzel gülüyordu mesala..cok sempatık ve tatlı bır gülüsü vardı..

20 yaşında öyle mi hem de türkiye güzeli seçildi...
sadece fiziği çok güzel
kendimi hiç beğenmem ama ben bile güdük boyumla hem de 23 yaşımla bundan güzelim
Nerede eski Türkiye güzelleri biz onları bile beğenmiyorduk felaket bir tercih olmuş neye göre seçtiklerini bir anlasam:44:

Son düzenleme:
Fiziği dışında güzel olan bi yerini göremedim gerçekten güzellik anlayışları değişti herhalde nasıl 1. olur anlamadım.

ya bizim türklerin zevksiz oldugunu bır kere daha kanıtşadılar ilk dört e bak ya! şaka gib, gerçekten ben de ne bilim ilk dört çok başka kızlar olur sanıyordum ki gitti en sonuncu olcak hatta derce yapamıycak kızlar giröiş Karşınızzzzda Düüüüüüüünnya çirkinleri!

Ekşi'den bir yorum...

canlısını gördüğüm. canlısı derken normali. gerçek hali yani. bak yine afalladım. o gün de böyle olmuştum aynı. lisedeydi bu kızımız henüz. tekirdağ belediye başkanı da ödül veriyordu bunların okulundan öğrencilere ama neydi olay tam hatırlamıyorum. orda gördüm. zaten görmemek,görüp tekrar bakmamak imkansız maaşallah. düşününce bunu iki kişinin yapmasına olanak vermiyosun öyle bi güzellik. hani aura mı diyolar enerji mi ne xxxxxx işte bu kız da ondan kiloyla var hacı abi. senin sitelerde gördüğün gibi sırıtan, kafasına bakır bişey konmuş cılız plastik bu değil aslında valla. jüriyi de bu şekil etkiledi kesin. neyse bu vesileyle yolu açık olsun diyim. bi de manitası var .ek bilgi.
(simdi soyle bisi var, 02.06.2012 03:48)

Belki de jüri boşuna seçmemiştir bu kızı. Anlamadım ki ben.
Tvde çok çirkin görünmesi yalan mı acaba? Hadi fotoğrafta çirkin olsa tamam, ama canlı yayında kamera zoomladı kızın yüzünü ve gördük hepimiz. :s Ya da aura, enerji meselesidir bahsedildiği gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
kız nenem gibi.haksızlık yapıldı bunlar güzel değil.bir kere yaşlı duruyorben hiç beğenmedim

Kim inanır bu kızın 1991 'li olduğuna .
Cildi hiç genç durmuyor .
Yarışmadaki çoğu kızı beğenmedim ki türkiye 'de çok daha güzel kızlar var ..
Zaten güzellik yarışması değil bu .
Güzellikten çok kültüre bakılıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…