2012 Türkiye Güzeli : Açalya Samyeli Danoğlu

VivaLaJuicy

KIZIM❤️
Pro Üye
20 Şubat 2010
32.896
6.247
448
Tam ismi:Açalya Samyeli Danoğlu
Doğum Tarihi:1991
Boyu : 1.85
Doğum Yeri:Tekirdağ (Yarışmaya İstanbul’dankatılıyor)
Eğitimi:İstanbul Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık öğrencisi
Bildiği Diller: İngilizce ve Almanca
Mesleği: Öğrenci
Hobileri: moda danışmanlığı, yürüyüş, müzik, kitap, arkadaşlarıyla vakit geçirmek, yüzmek
Ailesi Tekirdağ’da yaşıyor. 2 kız 2 erkek kardeşler. Babası işi sebebi ile sık sık yurt dışına çıkıyor. Gelecek hedeflerinde mankenlik yada oyunculuk bulunmuyor.

Son düzenleme:
Niye güzellik yarışmalarında gerçekten güzeller seçilmez...
20 tane kızın arasında 1-2 eh idare ederdi...Gerçi onlar ilk 10'a bile giremediler

kesinlikle bende 5 numaralı izmirli bi kız vardı onu beğendim ama dediğin gibi ilk onda bile yoktu kendisi

güzellik algıları ne kadar farklı yaa bu kızında yüzü güzel ama o kollar ne öyle incecik bunlar şekilsiz uzunlar bildiğin...

Burada da Almanya doğumlu yazıyor. :s Neyse artık gerçeği anlamadım.
Yaşından çok büyük görünüyor ayrıca. Çok kart. Hiçbir şekilde güzel denilemez buna.
İnanılır gibi değil ya...

geçen yıl seçtiklerini de beğenmemiştim güzellik yarışmasına katılmayan ünlü olmayan sıradan insanlar görüyorum çook güzeller. galiba çirkinler katılıyor bu yarışmaya. tuğçe hariç.

Son düzenleme:
Gelecekte mankenlik yapmayı planlamıyosan ne diye katılıyosun ki bu yarışmaya
Utulan,adı sanı hatırlanmayan bi sürü tescilli güzel(!) var piyasada

Son düzenleme:
Burda 20 yaşında olduğunu söylüyor. Demek ki 89lu değil. Facede 89lu yazıyordu. :s

[video=youtube;W4QZ9fDuRAU]http://www.youtube.com/watch?v=W4QZ9fDuRAU[/video]

Türkiyedekı ben bu işten anlıyorum dıyen kac tane afedersınız maloz varsa allah kahretmesın.
Kimse kusura bakmasında guzellık anlayısının cok degıstıgını fark ettım böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…