2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel bir haber bu canım :)
En güzel doğum günü hediyen olmuş doğum günün kutlu olsun

çok teşekkür ederim canım inş. en kısa zamanda sizlerde öğrenirsiniz.:))

Merak etma cnm bu konuda yalniz degilsin. Hepimiz meraktan kendimize pay cikarmaya calisiyoruz :))

canım sat tarihlerimiz birbirine yakın hepimizin sonuçta aynı ay içersindeyiz. az kaldı sizlerde öğrenirsiniz inşaALLAH. :)
 
slm kızlar bende 7+3 günlük hamileyim.temmuz 20 gibi falan doğum. şu zamna kadar hiç bir test yaptırmadım dr. kararını veremedigim için. denizli de yaşıyorummm. bu haftalarda ne gibi testler yapılıyo.
 
 

İnsallah cnm ama burda boyle haberleri okuyunca daha bi mutlu oluyor insan heycanda artiyor. Bnm muayene ocakta nasil bekleyecegim ben simdi o zamana :)))
 
eskist hadi gözünaydın cnm çok sevindim.çok güzel bir doğumgünü hediyesi olmuş...sağlıkla inşlh hepimiz böyle güzel haberleri paylaşalım burda
 
Son düzenleme:
slm kızlar bende 7+3 günlük hamileyim.temmuz 20 gibi falan doğum. şu zamna kadar hiç bir test yaptırmadım dr. kararını veremedigim için. denizli de yaşıyorummm. bu haftalarda ne gibi testler yapılıyo.

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza...
rutin kan ve idrar tahlilleri yapılıyor ve ultrasonla bakılacak....
 

öncelikle doğum günün kutlu olsun
hediyene hayran kaldım çok kıskandım hıh
iyi günlerde sağlıkla yaşa hediyenle :)
11. haftada bilmesi süper ya hangi doktor bu bizde bi görünsek
ben bu ayın 26sında gidicem 10+3 olacağım püff söleyemez :26:

doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle nice mutlu yıllara...

sağol şekerim
 

canim dogum gunun kutlu olsun ya okadar sevndmkı okurken gozlerm doldu hayirli olsn mutlulugn hıc bozulmasn 11haftada gosterdıyse bende kendme pay cıkartym ozaman bende 11.haftada gdıcem:)
 
arsima bugün senindemi doğumgünün nice yıllara sağlıkla ve bebişinle inşlh cnm

dündü benimki canım
12.12
çocuğumuda 07.07 istiom hahaha

parpalim bizim senle haftamız günümüz aynı şidmi cetvele baktım farkettim
doktorun sölediği haftaya göre senle aynı gidioz
 
Son düzenleme:

canım benimmmmmmmmmmm topiğimizinn ilk paşası geliyor demekkkkkk maşallahhhhhhhh Allah ım ne güzel doğum günü hediyesi nasip etmiş sana hadi gözünaydın sağlıkla daim olsun inşallah
 

maşallah paşa hareketli erkek çoçuğu erken hareketlenirmiş zaten dayanamamış annesine doğum günü hediyesi vermiş
doğum günün kutlu olsun Rabbim senide eşinide bebişinizle hep mutlu etsin
 
bu haftaya kadar midem bulanmıyor ekşime olmuyordu pazar gününden beri midem kötü sabah bulanıyo akşam bulnıyo 8.haftada mide bulantısı başlaması normal midir ki?:44:
 
Ooooo ne hareketli bi gun masallah.en kotu gunumuz boyle olsun....ben dun ilgece hic uyuyamadim kizlar.sizdedeoluyormu bilmem ama nedenini bilmiyirum en son ezan sesini duydum.bi h aradaaftadir raoorluydum.bugun ilk defa gittim bi hafta aradan sonra.okulda hic cekilmiyoooooor.
 

ayyy canım benim .ok sevindim bebeğin sana pipişini hediye vermiş işte ne güzel maşallah rabbim hepimize yaşatsın bu duyguları ayyy kendim görmüş gibi oldum bebeğimi
 

ay ne güzell:)doğum gunun kutlu olsun,oğluşunun bamyasını görmüşsün:))en güzel hediye:)) benım de perşembe gunu kontrolüm var,inşallah bana da söyler:)ultrasona göre 10. haftadayım.
allah mutluluğunu daim etsin canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…