2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 301458

kizlar iste benim 9 hafta 2 gunluk gobegim bir kac gun once komsum seninle bahse girerim bu bebek erkek dedi
sizden de yorum yapan anlayan varmi 2 bebek anneleri

Maasallah baya büyümüş karnın..hatta ben çok şaşırdım 9 haftalıkken bu kadar büyüyor mu??ben 8 haftalığım hemen hemen hiç yok gibi karnım çok hafif bir çıkıntı var..
 
merhaba nasılsınz bebişlerinz ve sizz :)) biz bugün 8+4 ümüzü bitiriyoruz ALLAH nasip ederse hamileliği zor geçenler var mı ya da çok rahat ben iki gündür iyiyim çok şükr nedenini bilmiyorm ama kullandığm vitamnlerle alakalı olabilr çok zor geçen günlerm inşALLAH daha rahat geçecekk sizlernde öyle geçer inşALLAHH :))
 
kizlar bu folik asiti ne zamana kadar kullanacagiz bi bilgisi olan war mi?bi sitede yanlis hatirlamiyorsam 8. haftadan sonra icmenin bi faydasi yok diyordu ama sizlere doktorunuz herhangi bisey söledi mi?

ben de okudum o yazıyı ama geçtiğimiz cumartesi doktorum kullanmaya devam et dedi.

kızlar bu ne yaa? tam gribi atlatır gibi oldum, bu sefer de sağ gözüm iltihaplandı, sabah çapak içinde uyandım. okula gözüm kan çanağı gittim. inşallah daha kötü olmaz, bu da son olur göz damlası kullanabilir miyim, onu bile bilmiyorum((((
 
Hoşbulduk canım

Hoşgeldin aramıza ,hayırlısıyla kucağına da almak nasip olur inşallah ama sanırım derken ?




Merhabalar, benim 5.-6. haftadan beri kabus gibiydi. İlaç da icsem pek bir faydası olmuyordu. Bugün Allahıma bin sükür iyiym. Kendime sasırıyorum bile. İnsallah boyle devam eder, cünkü gerçekten mide bulantılarım korkunc durumda, kusmuyorum (sadece bir iki kere oldu) ama korkun derece mide bulantısı. Mutfaga giremiyorum, hala da zorlanıyorum aslında. İnsallah gecer en kısa zamanda.
 
arkadaşlar herkese selamlar...

ben bişey soracağım lilypie de ticker hazırladım ama nereye kopyalayacağım...profilde çizelge bölümüne kopyalıyorum ama olmuyor....bana yardım edebilecek olan var mı??? şimdiden teşekkür ederim
 



ben de aynısını bugun yapmaya calıstım biri yardımcı oldu. kodlama buraya yazarsan sana yardımcı olmaya calısırım canım.
 
ben de aynısını bugun yapmaya calıstım biri yardımcı oldu. kodlama buraya yazarsan sana yardımcı olmaya calısırım canım.

yaptım canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için...ha bu arada sizin konuşmalarınızı takip ederek deneme yanılma yöntemiyle buldum...yani bilmeden bana yardıncı oldun zaten...:)))
 
bugün 5 aylık bir kız bebek gördüm,annesi kel kafasına bi bandana takmış:)) aman ne şeker şeydi,aldım kucağıma koklamaya doyamadım:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…