Aşılama 2012 Ocak'dan Aralık Ayına Kadar Aşılama Yaptıracaklar Yeni Yılda Burdan Devam Edelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
en son 4milyonA yükselmişti bu ara yine yaptırcam sayım

cnm ustuste bakılan sayımlar yanıltır sızı bıze doktorumuz 3 ay ara ıle bakılmalı demıstı cnm her ay yada 2 ayda bır bakılan sayımlar sureklı dengesız cıkar demıstı bıldıgımı soyluorum tabı ben genede sen bılırsın bırde tup bebem merkezınde baktır mutlka cnm bızım ılk bakıldıgında 4 mılyondu sonra ben kecıboynuzu ıle sadeece 8 mılyona cıkartım amelıyattan once en son 8 mılyon ıdı suanda vıtamın destegıde alıyor esım bende subat sonu baktıracam 3 ay oluyo daha amelıyat olalaı ama sadece merak edıyorum cok dıkkate almıcam sonucu 6 ayın dolması gerekıyor cunku damarların kendını toparlaması ıcın ınsallah yukselmıstır sııznde cnım destek alıyormuydu esın senın??
 
slm kızlar 2.aşılama bugun yapıldı dinleniyorum spermlerimizçok iyi çıktı umarım bu sefer olur geri sayım benim içinde başladı artık ..
 



Cnm bugün operasyonun olucaktı,inş ağrısız sızısız geçmiştir operasyonun,şimdiden çok geçmiş olsun,inş bundan sonra hayırlı haberler veririz birbirimize..
 
slm kızlar 2.aşılama bugun yapıldı dinleniyorum spermlerimizçok iyi çıktı umarım bu sefer olur geri sayım benim içinde başladı artık ..

hadi bakalım hayırlısı olsun.inşallah güzel haber alırız bu aşılamanın sonucunda.sabah namazında çok dua ettim senin için,burdaki diğer arkadaşlarımız için.allah hepimizin muradını tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah.spermler de çok iyiyimiş.bu sefer tutacak inşallah.dinlen bakalım bol bol..
 
slm kızlar 2.aşılama bugun yapıldı dinleniyorum spermlerimizçok iyi çıktı umarım bu sefer olur geri sayım benim içinde başladı artık ..

hadi bakalım inşallah tutar bu seferde ve burda güzel haberlerini yazarsın.
 

dinleniyorum cnm kasık agrım var heralde yumurtam çatlıyor bugün biraz aşılama esnasındada zorlandım he bu arada kübra hnm yoktu başka bir doktor vardı o yaptı aşılamamı birde orda bir kadınla konuştum 2.aşılaması tutmuş cnm hemde baya yaşı vardı umut oldu bana cnm darısı bizim başımıza inşallah.
 

darısı sana, bana isteyen herkese inşallah.benim de ağrım oluyo aşılamadan sonra.sonuçta rahme giriyolar.normal.hadi bakalım dikkat et kendine.
 
canım klomen ben de kullanmıştım ama unuttum hangi gün kullandığımı bi hesaplama yapılıyor mu hastalıktan şu kadar gün sonra diye

tabi hekese farklı veriyor doktor banaadetin 3. günü başla demişti 5 gün günde 2 kere kullanmıştım. ama doktor kontrolünde kullanmak lazım kist yapabiliyor biliyorsun hayatım..
 

ay inşallah sana ve hepimize nasip etsin allah yüzümüzü güldürsün...
 
slm kızlar 2.aşılama bugun yapıldı dinleniyorum spermlerimizçok iyi çıktı umarım bu sefer olur geri sayım benim içinde başladı artık ..

hayırlı olsun canım ınsallah 14 gunun sonunda guzel haberler verırsın bızlere :)) dıkkat et kendıne
 
 
inşallah cnm eşimede güzel bir sevgililer günü hediyesi vermek istiyorum rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.

inş.cnm ALLAH gönlünün muradını versin benim yarın doğumgünüm bende yarın kan tahlili yaptırıp o günün anlamına anlam katacaktım ama nasip işte...Rabbim gönlünden geçeni hayırla alnına yazsın inş.
 

canım ya hemen pets etme öyle.zaten tutma ihtimali çok düşük bunu bile bile yaptırmıyormuyuz.hem hiçbir şey vakti saati gelmeden olmaz ki.sabretmekten başka çaremiz yok.
 

destek derken vitaminlerden bahsediyorsun sanırım evet evicap l-argin max, arı sütü ve poleni keçiboynuzu 1kaşık ve sabah akşam kürü, çakşır kökünü kaynatıp her gün suyunu 1 bardak içirdim ama hergün diyorum da düzenli olmadı aslında arada sırada kaçırdığımız oldu zorla içiriyorum zaten sinirli geldiği zaman hiç yaklaştırmıyorum vitaminlerin yanına.havuç suyu da içiriyordum bıraktım onu artık haftada iki defa içircem sigara ve alkol alanlarda kanser riskini arttırıyormuş dün öğrendim havuç suyu çok başarılıymış o konuda
 

ewet cnm kecıboynuzu ve evıcap-omega3 cınko kullnıyor ıste benım esımde havuc suyunu bıara yaptım ama kılo aldı baya sımdı yapmıyorum vıtamınlerı esımde duzenlı alıyor fakat kecıboynuzundan sıkıldı sanırım pek ıcesı gelmıyo bende cok ustune gıtmıyorum psıkolojık olarak etkılenmesın dıye en azından bende haftada 1-2 defa havus suyu yapabılrıım dıye dusunuyorum alkol cok almıyor ama sıgra ıcıyor benımkıde malesef
 
arkadaşlar merhabalar.ben yeni bir üye ve geçen ay aşılama yaptırıp hüsrana uğramış biriyim aşılama mart gibi ikinci aşılamayı düşünüyorum ama kararsızım ikinci aşılamada şans nedir lütfen benide bilgilendirirseniz tecrübelerinize ihtiyacım var..lüüttfffeenn
 
cnm sen kontrole gelmedın galıba test ne zaman yapıcaksın cnm.

evet tatlım gitmedim kontrole.test tarihi vermiyo bizim doktorlar biliyosun.adetin geçtikten 3 gün sonra gel diyolar.ben 25 günde bir adet oluyorum.zaten aşılama 14. gün oldu.ptesiden sonra hala olmadıysa kan tahlili yaptırırım.evde gebelik testi yapmayı düşünmüyorum.nefret ediyorum o testlerden.umarım güzel haberler vermek nasip olur sizlere..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…