Aşılama 2012 Ocak'dan Aralık Ayına Kadar Aşılama Yaptıracaklar Yeni Yılda Burdan Devam Edelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz


Cnm hayırlısı olsun inş,ama canını sıkmamama bende sevindim,belkide çareniz tüpte,o zamanda ikişer ikişer,üçer üçer gelir bebişler bir anda..ne güzel olur dimi tatlım,çok öpüyorum tatlım..
 

jollyy çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm.





Sağolun kızlarrr ya bakalımm ne yapıcağımıza bi karar versek en azından kafam rahatlıycak :) Artık ne amaç için iğne vurulduğumu felan bile unutuyorum öyle bi otomatiğe bağlamışızki aşılama ol test yap :)Tüp olayı daha heyecanlı bi süreç olucak sonuçta direk bebiş koyuyolar göbüşe tutunmasını bekliyosun. Dr amca ne diycek bakalım . Hatalandım bugün ilk kez test sonucundan 2 gün sonra. Normalde en az 7-8 gün gecikiyodu buda bir gelişme :)
 

jollyy güzel haberlerini bekliyoruz canım.inşalah tüpte yüzü gülenlerden olursun.
 

aynen ya tüp daha heyecanlıdır canımm..valla dört gözle güzel haberini beklicem yaaa...ALLAHIM hepimize herşeyin en hayırlısını versin..

selamlarr herkese..nerdesiniz kızlar ugrayan olmmış hiççç..

ayyy gogimmmm kızz bu kadar olur hee üstteki yazıyı yazarken hep aklımdan geçtin bi baktım ki msn açtıngeliyommmmmmmm
 

Ayyy cicimmm hoşgeldinn :)) Valla kimcesikler gelmiyo. Bende bakıyorum arada ne var ne yok diyee. Ne yapıyorsun bakemm. Ben msn 'ede girmiyorumm görüşemiyoruzz yahuu :/
Gogişşş sen ne yapıyosun bakimm :) İvett bu ay sonu başlıyoruz kısmetse. Adet bekliyorum şimdi . Bakalım nasıl bir deneyim olucak benim için.İnş. sizlere gerek kalmaz tabiykii .Ben tecrübelerimi paylaşırım yinede :))
 

jolly cim nasılsın canım aşılaman negatif olmuş çok üzüldüm konuşmuştuk sanırım bana danışmıştın ama o zaman söylememiştin sonucunu yada belli mi değildi hatırlamıyorum. nerde devam ediceksin tedavine. tüp e geçiceksen rapor çıkartmanı tavsiye ederim canım.
 
arkadaşlar ben de zeynep kamil den rapor çıkartıyorum artık sona geldim. dosyam bugün heyetten geçti.haftaya salı arayın rapor için dediler. ben de bu aya yetişsin istiyodum aslında yetişicekti ama ben 25. günümde adet oldum inadına erken geldi. bugün de 2. günümdeyim.
tecrğbeli arkadaşlar git muayneni ol yazarlar ilaçlarını eczaneden alırsın rapor çıkınca da götürürsün diyorlar ama bilmiyorum doktorlar yazar mı?
şansımı denicem.eğer yazarsalar yarın başlıyorum tedaviye.nisan sonunda da yapılır heralde aşılamam. benim için dua edin. çok uzun zamandır bekliyorum. geçen sene nisan ayında hamile kalmıştım mayıs ayında düşük oldu. tam 1 yıl geçti üzerinden inşallah rabbim nisan ayında aldığı meleğimi yine nisan ayında geri verir.

bugün de doğum günüm yeni yaşım bana bebeğimi getirir inşallah.
 
canım ya bakarsın adet madet gelmez olur mu oluray hadi hayırlısı herşeyin ya..evet cnm msn açtııııııgımda da göremiyorum hiç..hoş gerçi bende bayadır sık giremiyorum...iyiyim bende nolsun kociş geldi gitti yine özlem başladıalışmaya çalışıyorum napalım.çalışıyor olsam çok iyi olacak ama benimkini ikna edemedim(of off..neyse genel olrak iyiym ya.şuanda ablama geldim annemle birlikte.bikaç gün kalayım kafa dagıtayım
tatlım öncelikle dogum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara inş...rabbim gönlünün muradını versin en yakın zamanda...
raporun inşAllah çıkar canım herşey rast gider inş..hayırlısı olsun.
 

Cnm sana yazdığımda negatif olduğunu hissediyorum sadece sonra testlerde tescillendi:)) Rapor icin dr'umla gorustum 3 aşılamamda özelde olduğu icin sıkıntı olur çok uğraşırırlar dedi. Ne yazıkki çalıştığım icinde vakit bulamam diye vazgeçtim:/ Hayirlisi artık. İns. İlk tup denememde gelirde fazla masrafa sokmak bizi kerata şimdiden onun icin çalışır oldum:)Hay Allah strese bağlı iste ya istersin gelmez istemezsin erken gelir:) Sansini dene bencede cnm Dr yazar ilaçları sorun olmaz oradaki eczanedende rica edersin ne olucak yapılmayacak seyler degil. Hadi bakalim sen asilama ben tup günleri sayarız:) Anammm dogum gunün kutlu olsun bı dahaki dogum gunünde bebisli olursun insallahhh
 
Son düzenleme:
kızlarrr yaa ben hala adet olmadım...3 ay doldu dünkociş yok diye umursamıyorum da ama biraz korkmaya da başladım kist mi oldu acep diye...evlendigimden berii bu kadar geçmedi çünkü.birsürü test yaptım bebiş de yok.biraz daha bekleyip doktoruma gidecegim çünkü gitmeyelide baya oldu..o her gittigimde kist oluşmuş mu diye kontrol ederdi şimdi aralıktan beridir gitmedim kızmasa bari:18:aşılamadan sonra kasımda klomen çatlama ignesi oldum.aralıkta adet oldum.sonra yine aralıkta klomen çatlama ignesi oldum ve ocakta adetimi gördüm...ocaktan beri ne adet oldum ne doktora gittim
 

Cnm artik zamani gelmis yahu sen bı git Dr 'a. Kist olmamıştır gülüm merak etmee. Pcoluyuk bizzz anmam gun geçtikçe iyi olacağına dahada tembellesiyo yumurtalar:)Birde sıkıntılar ,stres ffelanda iyice sapitmistir o:) Sen yonde git bı ilacını versin kocacikta yok diye çok boslama
 

inşAllah kist olmamıştır dedigin gibi cnm.gerçi bizde kistten geçilmiyo ama benimkide lafaynen zaten son 2-3 aydır ve hala devam eden sıkıntılardan ötürü böyle oldugumu düşünüyorum.gidicem inş cnm.
 

teşekkürler şimdilik şansım yaver gidiyor doğum günüm bana yaradı ilaçlarımı aldım ve dün başladım.hayırlısı olsun.


sandığımdan daha kolay oldu ilaçları almak stres yaptığımla kaldım doktor yazdı eczane de verdi borç. rapor salı günü çıkıyor.dün başladım iğnelere. 3 kutu puregon yazmış. 75 lik başlangıç dozum. fazla ümitlenmek istemiyorum hep duyduğum aşılamalar negatif oluyor.bunca emek iğne herşey çöpe gidiyor. benim de zor büyüyor 75 likle 8. günümde çağırdılar biz burdayıııııız bile demez bence yumurtalarım :)
 

sevindim cnm yaa hayırlısı olsun inşAllah tutacaktır...moralini hep yüksek tut bak rabbim nsl yardım ediyo...
 

Ayy hadi bakalim:)Benimde düşük doza cvp vermiyor ama yukseltincede coşuyorlar iste:) Gİttiginde 7-8 mm olsalar yeter milletin o kadar kullanmaya asilama kıvamına geliyo benimde anda 7 mm flan oluyorlar:) Sonunda büyür hiç stres yapma . İns. Tutar aşılaman gelir bebikin:)
 
selam kızlarrr napıosunuzz güzel haberler yok mu yaaa kendimden geçtim artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah uzun süre giremedim...haftaya ofis histereskopiye gidicem ankaraya
 
Kızlarr jolimmm,ercelf,gogim,denızyeşilim dgr herkes nerelerde...
Jolicim,ercelf merakta bıraktnz kızlar naptınız?inşALLAH ikinizde guzel haberlerle gelirsınız yaaa.ben nihayet yarın doktora gidiyorum 2bucukta.versn ilac da rahatlıyayım.bugun tam 3 ay 20gün oldu adet olmayalı...off...
 



Mrb cnm,nasılsın?Topikimiz kurumuş iyice,kimse gelmez olmuş..biz bebişimle iyiyiz çok şükür,bu hafta kontole gidicem inş cinsiyetini öğrenicez,gerçi önemli olan sağlıklı olması,sadece Rabbimden bunu istiyorum..!sizler de hep dualarımdasınız cnm..!inş sende bir an önce ilaçla da olsa adet olursun da rahatlarsın cnm,ne biçim stres olmuştur üstünde,jolly ne yaptı acaba merak ettim..!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…