Aşılama 2012 Ocak'dan Aralık Ayına Kadar Aşılama Yaptıracaklar Yeni Yılda Burdan Devam Edelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar hepinize iyi geceler..!bu ay sadece ovülasyon takibi olmuştum ve belli günlerde ödevlerimiz vardı. 2 gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım,bu akşam dayanamayıp idrar tahlili yaptım,2. çizgi silik çıktı,elimde yedek bir testim daha vardı,onu da yaptım,o da aynı şekilde 2. çizgi silik çıktı,elimde olmadan ümitlendim,yarın kan testi yaptırıcam ama yeniden hüsrana uğramaktan çok korkuyorum:18:bu konuda ne söylenir bilmiyorum ama nolur benimle fikirlerinizi paylaşın,çok ihtiyacım var..:18:
 

ne güzel bi haber bu ALLAHn izniylee gebesin cnm konmuş yumurcağın göbüşüne :)ben oğlumda adet günümde yapmıştım çook silik 2.çizgi çıkmıştı ve gebeydim.inş.sende anne adayısın artık...
 



Canımcım ağzından bal damlıyo..inş cnm sağlıkla,sıhhatle kucağıma almakta nasip olur,sabah olmak bilmiyor bi türlü,yarın sabah koşa koşa gidicem hastaneye..
 
Canımcım ağzından bal damlıyo..inş cnm sağlıkla,sıhhatle kucağıma almakta nasip olur,sabah olmak bilmiyor bi türlü,yarın sabah koşa koşa gidicem hastaneye..

inş. canııımm çok güzel haberlerle gelir yazarsın bizede.bu arada benim oğlum 6 yaşında ben 3 seneye yakındır 2.bebiş için uğraşıyorum hepimiz için hayırlısını versin RABBİM inş.
 
Son düzenleme:

ne güzel ya çoook sevindim.ne zamandır iyi haber alamamıştık.hadi bakalım kan tetstiyle de taçlansın inşallah sevincin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.daha önce hamilelik ya da aşılama olmuş muydu?herhangi bir probleminiz var mıydı?
 

olmazsın inşallah da hamilelik haberini alırsın.ben gitmedim daha.adetim bitsin öyle gidicem.ama bu sefer cerrahpaşa'ya gitmicem.eve çok yakın bir tıp merkezi var oraya gidicem.okuldan izin almak istemiyorum.cerrahpaşa'ya sabahtan gitmek gerekiyo ya o yüzden özele gidicem öğleden sonra.hadi bakalım pazartesiye çoook güzel haberlerini bekliyoruz deryacım.
 

inşallah cnm bizlerde cok istıyoruz .
 

cnm inşallah test doğrudur bebişin seninledir ama unutma yanıltıcı olabilir inşallah öyle değildir yarın m utlaka sonucunu yaz umut ol canım bende p.tesi bekliyorum inşallah senin gibi umut olurum .
 
cnm şimdiden allah kavuştursun hayırlı teskereler......


inşallah Allah gönlünüze göre versin.şimdiden hayırlı teskereler

Cnm hayırlısıyla gitsin gelsin inş kocişin..bence de çok iyi olucak askerliğin aradan çıkması,çünkü askerlik bazı şeyler için engel oluyo,şimdiden hayırlı teskereler tatlım..

Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.kısa dönem heralde.umarım iyi bir yer çıkar.
yok tatlım uzun dônem malesef.
kızlar hepinize cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın...kocisimin ne zmn nereye gtcegımı ögrendık dün.25şubattaBURDUR MERKEZ.hayrlısı inş.bakalım usta brligi neresı olcak.
KAYRACIMdemek sende asker yolu bekledin.evet sorma Allahtan bebis yok daha fena olurdu...
Ayy denizyeşili helecan oldum okuyunca umarım gerçektır..ben o testlere güvenemıyorum benı hep yanılttıkları icin.sadece takıp yapıldı demsinya cnm,çatlama ignesı vuruldun mu?onun etkısı dgldr ıns...hadı bakalım yarn ins hayırlı haberlerını alalım.
 
Son düzenleme:

inşallah hamilesindir canım bana öyle geldi.
 
Kızlar kan testi sonucum 182.31..hamileyim..duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.inş Rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip eder.benim gibi isteyen herkese nasip olur inş.dualarım sizinle canlarım..
 



Tşk ederim cnm.Rabbim hepimize hayırlısıyla bu duyguyu tatmayı nasip etsin..ben pcoluyum ve eşimin de bazı değerleri düşüktü,geçen temmuz ayında aşılama olucaktı fakat son anda bazı sorunlar çıktı aşılamam iptal oldu,daha sonra doktorumu değiştirdim ve rahim filmi çekildim,sol tüpümde tıkanıklık vardı kasımda laparoskopi ve ofis histeroskopi oldum,yılbaşının olduğu zaman çok kısa dönemli bi gebelik geçirdim,fakat kan pıhtısının ötesine geçemedi gebeliğim,doktorum birkaç ay sadece ovülasyon takibi ile denicez dedi,ve bu ay denedik,çok şükür hamileyim şimdi,inş Rabbim hayırlısıyla devamını da nasip eder ve bebişimin masum yüzünü de görmeyi nasip eder..
 

çok tebrik ederim canım ne mutlu sana anne oluyorsun.inşallah hayırlısıyla kucağınada alabilirsin
 

ayy canımmmm MASALLAHsana bakmak ıcın geldım ve müjdeyi aldım Allah sağlıcakla kucagına aldıgın günleride gôstersn tatlım:)
 
ayy canımmmm MASALLAHsana bakmak ıcın geldım ve müjdeyi aldım Allah sağlıcakla kucagına aldıgın günleride gôstersn tatlım:)


Amin tatlım..Çok sağol,Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla ve sıhhatle yüzünü de gösterir inş,tez vakitte hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder inş,bir kaç akşam önce o kadar çok ağladım ki cnm çevremin baskısından dolayı,her gelen ayrı şey söyleyo,canını sıkıyo,senin ne yaşadığın kimsenin umrunda değil,insanlar sadece senin canını acıtmaya çalışıyor,ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun bana bu mutluluğu yaşattı..
 

ayy süperr canımmm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhh dualrında bızlerıde unutmaaa
 

evet canım yaa inan şuan tüylerim diken diken oldu...aynen öyle insanlar böyle malesef..geçenlerde bnde birine çok fena sinirlendim ki ben takmam normalde laf olsada...Allaha havale ettim..kayınvalidemde kızdıgımı iletmiş çok özür dilemiş ama ne fayda...saglıcakla gelsin canım bebişinayy oglun dicektim az daha)hayırlısı inş canım.
 

canım benim çok çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kendin için ve bizim için dua etmeyi unutma.ben, sen ve bebişin için bol bol dua edicem.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…