2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de senin gibiyim de o yüzden dedim:) Bütün gün oğlanla konuşup duruyorum, İStanbul'da iki insan yüzü gördü diye feleği şaştı oğlumun:) Hele bazen ben konuşurken dikkatle dinler gibi yapıp bir anda gözlerini oyuncaklarına dikiyor, heyecanla onlara vurmaya başlıyor ya, "aha yine bunalttım oğlanı" diyorum:)

gerçekten iyi gezdi senin oğlan:)) bizim de halamız gelecek akşama hazırlık yapıyorum ben de. umarım çok geç kalmaz uyku saati gelince çekilmiyor pek oğlum

cnm benım esımde o hatayı yapıp almıs bır kersinde midem bulandı valla kokusundan zaten ben ıslak mendılı bir kez suyun altına tutup kullanıyorum o zmanda kokusu gidio biraz gecmiş olsn cnm :))

cnm benım esımde o hatayı yapıp almıs bır kersinde midem bulandı valla kokusundan zaten ben ıslak mendılı bir kez suyun altına tutup kullanıyorum o zmanda kokusu gidio biraz gecmiş olsn cnm :))

ciddimisin ya okadar mı kötü? bunları kullanırız yazın yie unibaby kullanırız beğenmezsen dedi eşim ama valla gözümü korkuttunuz burda bir komşum var pek bir memnunmuş gidip kadını boğdurtmayın şimdi bana

bugün KBB doktoruna gittik kızımn dil altına baktı büyük problem yaratıck bi durum yokmuş çok şükür nasıl sevindim anlatamam yaa

tatlım o komşnun burnu falan tıkanık olabılır muhtemelen duymuo kokuları

ıslak mendil nasıl kötü kokar ya.. uni baby kötü kokuyor diyordum bu daha mı beter yani akşam eşimi de parçalayım bari o da vur deyince öldürmüş

ekşi garıp bir koku hele paket bi süre acık kalınca yanı bitmeyınce en sondakılern kokusu tarif edilmez bide prima dersn ama kokusu bitirio benı

kızlaar az önce gördüm 2013 ocak anneleri gelmişşşş muhabbete bıle baslamıslar

ekşi garıp bir koku hele paket bi süre acık kalınca yanı bitmeyınce en sondakılern kokusu tarif edilmez bide prima dersn ama kokusu bitirio benı

çok sağol ya nasıl moral veriyorsun anlatamam adam 20 tane almış ya
canım hep bakıyorum ben de o konuya konu açılmıştı ama gelen giden yoktu geliyor demek ki yavaş yavaş 2013 bebekleri

çok sağol ya nasıl moral veriyorsun anlatamam adam 20 tane almış ya
canım hep bakıyorum ben de o konuya konu açılmıştı ama gelen giden yoktu geliyor demek ki yavaş yavaş 2013 bebekleri

nee 20 tanecık miiallah kolaylık versn canımsaka bi yana ben pek sevmedm belkı sen begenırsn kokusunu onlarn bebişleri dogarken bizim sıpalar 1 yasına girck inanamıyorum ya zaman cook hızlı gecıo

nee 20 tanecık miiallah kolaylık versn canımsaka bi yana ben pek sevmedm belkı sen begenırsn kokusunu onlarn bebişleri dogarken bizim sıpalar 1 yasına girck inanamıyorum ya zaman cook hızlı gecıo

ay evet ya ne zaman doğacaklar diye düşünürken şimdi kocaman oldular zaman gerçekten çabuk geçiyor canım çok seviyorum ben küçük adamımı dur bir ısırıp geleyim

canım valla yazın rahat bırakmazlar senin oğlanı işiniz iş:)) dayısı da yakışıklının popülaritesinden faydalanmış sanki biraz
Valla ynen öyle, oğlumu kullandı resmen:)
ıslak mendil nasıl kötü kokar ya.. uni baby kötü kokuyor diyordum bu daha mı beter yani akşam eşimi de parçalayım bari o da vur deyince öldürmüş
Biz evde pamuk dışarıda da dalin kullanıyoruz, kokusu süper.

Valla ynen öyle, oğlumu kullandı resmen:)

Biz evde pamuk dışarıda da dalin kullanıyoruz, kokusu süper.

doğduğundan beri unibaby yenidoğan kullandım canım çok memnundum su ve pamuk diyor o da bir sorun yaşamadım şimdi eşim alayım mı deyince prima iyidir heralde dedim ama hata yapmışım galiba yorumlara göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…