2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canımmmm sakın rejim yapma ben rejim yapmıyorum sütüm çoook daha önemli kilolar varsın dursun benimle biraz daha. ben aşırı çikolata kek pasta tarzı şeyler yiyordum çerez falan süte de yararı olmayan boş kaloriler yani onları azalttım dikkat tamamen çıkartmadım bile süt verirken rejim olmaz yediklerimizden kısamayız

düşün unibaby de n daha iğrenç eşim allahtan 3 paket almıştı 2 si bitti şükür.Neyse kullanırsı artık koklaya koklaya dalin neden kullanmıyorsun hem kokusu çok güzel hem de pamuklu çok yumuşak.

evet canım yaa ben de isküvi çikolata çok severim artık onları aldırmıyorum eşime.ne bileyim biraz da ekmekle yemekten kısayım dedim baktım hemen farketti sütüme.Benim 5 kilom var 3 de doğum öncesi aldığım yani ideal kilom için 8 kilo neyse göreve başlayınca bir de ek besine geçince vermeye çalışacağım.

düşün unibaby de n daha iğrenç eşim allahtan 3 paket almıştı 2 si bitti şükür.Neyse kullanırsı artık koklaya koklaya dalin neden kullanmıyorsun hem kokusu çok güzel hem de pamuklu çok yumuşak.

evet canım yaa ben de isküvi çikolata çok severim artık onları aldırmıyorum eşime.ne bileyim biraz da ekmekle yemekten kısayım dedim baktım hemen farketti sütüme.Benim 5 kilom var 3 de doğum öncesi aldığım yani ideal kilom için 8 kilo neyse göreve başlayınca bir de ek besine geçince vermeye çalışacağım.

kızlar bırakın rejimi inanın hiçbirinizin durumu benden daha feci değildir..
sütünüz kesilirse çok pişman olursunuz..

Günaydın güzel anneler..Bebişlerimizle bi ilgisi yok ama sabahtan beri düşün düşün bi türlü yapacak yemek bulamadım. Bugün ne yemek yaptınız yada yapmayı düşüüyorsunuz Hergün yemek düşünmekten bıkkttııımmmmmmmmm

aaaa e şimdi çok kafam karıştı
doktor yarın tekrar çağırdı tekrar torbayla alıcak idrarı sonrada antibiyotiği vericekti amin olduktan sonra ama evet hep torbadan bahsetti hiç sonda demedi sonda acı verir mi kızıma
bu arada çok çok teşekkür ederim beni uyardığınız için

aaaa e şimdi çok kafam karıştı
doktor yarın tekrar çağırdı tekrar torbayla alıcak idrarı sonrada antibiyotiği vericekti amin olduktan sonra ama evet hep torbadan bahsetti hiç sonda demedi sonda acı verir mi kızıma
bu arada çok çok teşekkür ederim beni uyardığınız için

Ben zeytinyağlı bakla yaptım. Baklanın tam mevsimi şimdi. Hem de bol bol dereotu koydum sütüme yarasın diye.

bebekleri kendi başına uyuyabilen anneler, nasıl başardınız?

20 gün sonra işe başlayacam ve oğlum kucakta sallamadan ( ayakta olunacak ve de ) uyumuyor, daha da kötüsü kimsede uyumuyor benden başka. bende de anca bu yolla uyuyor. tracy hogg yatır kaldır denemeye çalıştım dün ama çok ağladı, dayanamadım.

siz nasıl başardınız?

maşallaahhh minnoşa oyun halısıda pek güzemiş..biz oyun halısı diye kocaman bişi aldık böyle yorgan gibi üzerine koydum hiç durmadı hata ettik galiba bunu almakla (

Taf Toys Ultra Büyük Oyun Halısı - e-bebek.com bundan aldık biz...

Eki Görüntüle 394938 Eki Görüntüle 394937 Eki Görüntüle 394936

kızlar becerebildim mi emin değilim ama eğer becerdiysem işte bu da benim minik kurbağam

oyyy nasıl bakıyo bilmiş bilmiş maşallahh minik kurbağaya =)

kızlar bebeklerinizin ellerinin sıcaklıkları nasıl?
ben 40ından sonra çıkardım soğuk soğuk oldular, alışır dedim ama hala zaman zaman buz gibi oluyor..

benim oğlanında elleri sürekli ağzında olduğu için ıslak o nedenle buz gibi bazen battaniyesini yarım kundak yapıp ısıtıyorum ellerini ama açınca sil baştan =)

anaaam çilek kızz =)) 41 kere maşallahh

kızlar acil cevap:)) primanın hassas ciltler için olan ıslak mendilini kullanan var mı? memnunmusunuz?

bizede teyzemiz almıştı ama tuğraya kullanmıyorum kötü kokuyor ve sanki böyle beyaz minik kabarcıklar oluştu poposunda kullanınca...ben şimdi bebedor kullanıyorum ama hep kuruluyorum minik havluyla...

ben soslu tavuk yapıcam kısmetse..birde kocaman salata ...

Canım imkanın varsa bir çocuk üroloğu ile görüş, ben başıma geldiği için uyarıyorum herkesi. Bizim idrarımız ilk baştan sonda ile alınsaydı ve böbrek ultrasonuna bakmayı akıl etse idi çocuk doktorumuz oğlum hiç boş yere o kadar ağır antibiyotikleri, iğneleri olmayacaktı. Ama bu arada benim bebek erkek, farkeder mi bilmiyorum. Yine de bu işin uzmanı çocuk doktoru değil çocuk üroloğudur bence. Ankara'da isen başkent'in çocuk üroloğu çok iyi, tavsiye ederim.

tşkr canım ben oyun halısından çok memnunum çok fonksiyonlu ışıklar sesler müzik derken baya eğlenceli benim de yatasım geliyor içine

kızlar bebeklerinizin ellerinin sıcaklıkları nasıl?
ben 40ından sonra çıkardım soğuk soğuk oldular, alışır dedim ama hala zaman zaman buz gibi oluyor..
uyanıkken oğlumunda soğuk uyuyunca sıcacık oluyo ...

sırf bu elbiseler için kız doğurcam bi tanede

regl oldum ya ufff cok gerginim bugün

bende oldum dün hemde ne olmak,sütüm iyice azaldı

oğlumda 1. ay 1100 2.ay 1000 3.ay 400gr almış ama bizim dr tahlil falan istemedi başaka bi dr a götürmeliiyim şart mı tahlil acaba :44:

daha erken kuzum diyet için

kimse benden beter olamaz 20 kg fazlam var evlendiğim kilodan bu yana psikolojimi bozuyo bazen ama diyet yapmıyorum (

tatlım hakikaten seninki daha betermiş benden.Zaten ne oluyorsa hep evlenince bayanlara oluyor erkekler daha bir yakışıklı daha bir bakımlı oluyor kadınlar da çöküyor.Sonra da evlilik sana yaramaı diyorlar.Tabii yaramaz ev işi hamilelik,koca kahrı bir de benim gibi çalışıyorsa vay geldi başına.

saol canım yaa çok moral oldu

evet ya geçen eşime alışveriş yapık bi güzel oldu jotlar t shirtler sorma gen delikanlı evliyim dese inanmaz kimse bende 1 tane kot bulamadım koca avm de iyice bozuldu benim moral

Mrb arkadaşlar sizinde bebekleriniz oturmak istiyomu.. ben ellerini tuttuğüm gibi hemen kaldırıyo kafayı korkuyorum yine belinin üstüne yük vermesine eğik oturtuyorum...birde gündüz uykularınız varmı bizim nerdeyse yok denlicek gibi...

Son düzenleme:

Benimki son 2-3 gündür oturmak değil de ellerinden tutunca doğrudan ayaklarının üzerinde kalkmaya çalışıyor.

kızlar ya yıktınız beni kimse memnun değil mi şimdi prima ıslak mendilden eşim de vur deyince öldürmüş almış da almış uni baby ye alternatif olsun dedim ama içimi kararttınız
marmelattee evet çenem düşüktür azcık bütün gün laflıyoruz oğlumla oyüzden bu kadar sık uyuduğunu düşünüyorum kurtulmak için benden ama çok konuştuğumu yüzüme vurmana gerek yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…