2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hmmm damat gıbı olck dıosun :24:bızımde hazıranda amcamız evlenıo kızıma güzel bir gelınlık ttarzı bıse alıcz:12::9:gelınde hazır olck yanı:27:

mesaj doğru adrese gitmiş:)) haziranda oğlanın halasının çocuklarının sünneti var (karışık oldu azcık:1:) biz de ozaman şık bir takım alırız doruk'a haziranda damat da tam tekmil hazır olur:27:

aynaya bakıyorum karsımdakı ayıcıgı görünce bu benmıyım dıom :9::9::9:kocişte masallahın var kübracm dıo sinir edıo benı dalga gecmesı uff:47::47:

sen sus sakın konuşma :20: sen verdin doğumdan sonra kilolarını ya biz ne yapalım:5: eşime çok kilom var mı diyorum ee yani deyip tabiri caizse bıyık altından gülüyor bir gün elimde kalacak:4:

canım kaç aylık oldu kızın? aslında sık aralıklarla kalkmıyor 4 saat kısa bir süre değil ama bazen bebekler gece sadece annenin sıcaklığını hissetmek için de uyanırlarmış aç olmadıkları halde. ve biz her seferinde meme verirsek farkında olmadan bebeğin sık uyanmasına neden olurmuşuz:31: bilemiyorum çok sık kalkmıyor yine de bence arkadaşımın bebeği 1buçuk yaşında ve hala saat başı uyanıyor geceleri:30:
bu arada bence de geniş yatakta daha rahat yatarlar çünkü oğlum bazen çok deli yatıyor ellerini bir o yana bir bu yana atıyor ayaklarını kıpırdatıyor bazen hafif yer değiştiriyor ve bunları yaparken eğer ben yatağın kenarına doğru yatırmışsam ve olur da bir yeri yatağa değerse gözlerini açıyor şaşırıyor çünkü bir yere çarpınca sesimi çıkarmıyorum uyuyor yine ama çok sık olursa bu değmeler uykuları bölünür mutlaka:31:

en fazla 4 saat uyuyo 3 2 değişiiyo canım... 3.5 aylık evet bende uyandıgında gece beslenmıcem uyutmaya calışıcam benımkıde bıraz çılgın yatıyo ondanda olabılır yontemlerı denıcem tesekkur ederım. süt mü doyurmuyo acaba dıye dusunuyorum bazen sonra kendıme kızıyorum sadece sutle beslemek ıstıyorum cunku

Bebeğin 4 saate bir uyanıyorsa onu tebrik etmelisin bence , üstelik kendi kendisine uyuyormuş,maşallah...7-8 saat non-stop uyuyan bebeklere ben de 41 kere maşallah diyorum ama bence istisnai bir durum..benim bebeğim de mutlu, huzurlu bir bebek üstelik kendi kendisine uyuyor ama sadece gece ilk uykusu 4 saat non-stop..sonra 3 saat daha uyuyup saat gece 3-4 gibi olunca sabah 7-8e kadar o kadar sık uyanıyor ki...bazen saat başı, hatta bazen o saatlerden sonra yatağına yatmak istemiyor, kucağında tutarsan çoook mutlu mırıl mırıl devam ediyor..epey zor oluyor o saatlerimiz yani...sadece anne sütü alıyor, kilo alımı çok güzel yani açlık uyanması değil sadece anne kucağı istiyor o saatlerde nedense??

canım benımde ılk ve ıkıncı uykusu 4 sonra 3 2 değişiyo senınkıde basarılı sayılır ona da maaşalah söyle bi tavsiye de bulunayım sana belkı denemıssındır bılemıyorum umarım faydası olur kazağını yanına koy ama sadece o saatlerde oa sarılıp yatır bakalım değişeecek mi

Ve oğlum 1 hafta sonra evine, yatağına ve oyun halısına kavuştu diye çığlık ata ata uyuyakaldı:) Sanki İstanbul'dan Ankara'ya kadar gözünü açmadan uyuyan bendim:)

Bu arada oğlum artık iki elinden tutunca kafasını kaldırmakla kalmıyor ayaklarının üzerinde kalkmaya yelteniyor, yan dönmeye çalışıp cesaret edemiyor ve emziğini azğından çıkarıp geri ağzına sokmaya çalışırken hedefi tutturamıyor :)

en fazla 4 saat uyuyo 3 2 değişiiyo canım... 3.5 aylık evet bende uyandıgında gece beslenmıcem uyutmaya calışıcam benımkıde bıraz çılgın yatıyo ondanda olabılır yontemlerı denıcem tesekkur ederım. süt mü doyurmuyo acaba dıye dusunuyorum bazen sonra kendıme kızıyorum sadece sutle beslemek ıstıyorum cunku

canım kilo alımı iyiyse sütün doyuruyordur aksini düşünme bile. belki sadece ilgi istiyordur. geceleri bazen oğlum da uyanıyor sessiz sessiz bakınıyor sonra uykuya dalıyor ama o an yanına gitsem imkansız uyumaz tekrar ağlar. bebeğin uyandığı zaman hemen alma derim oyüzden belki sadece uykusu bölündü ve dalmak için uğraşıyordur ağlıyorsa iş değişir tabi:16:

arkadaşlar öncelikle yazdıklarınız için çok çok teşekkürler bende bebeğimi 12 ocakta normal doğumla kucağım aldım
sizleri takip ederken çok şey öğrendim çok yönlendirdiniz bu nedenle teşekkürler
şimdi paylaşmak istediğim şey şu benim bebeğim ilk ay 1 kilo ikinci ay 700 gr şimdi bu son ayda 450 gr aldı asllında emmesi iyi ve huzurlu bi bebek ve açlıktan ağlamıyo hatta 2,5 - 3 saatte bir emiyo ama doktor idrar testi yaptı geçen ay her ihtimale karşı bişey çıkmadı ama bu ay tekrarladı birde idrar kültürü ekledi kültürde çıktı idrar yolu iltihaplanması varmış şimdi antibiyotik kullanıcaz
sizleride bilgilendirmek istedim bebeği az kilo olan anneler isterlerse bi kültür yaptırsınlar

arkadaşlar öncelikle yazdıklarınız için çok çok teşekkürler bende bebeğimi 12 ocakta normal doğumla kucağım aldım
sizleri takip ederken çok şey öğrendim çok yönlendirdiniz bu nedenle teşekkürler
şimdi paylaşmak istediğim şey şu benim bebeğim ilk ay 1 kilo ikinci ay 700 gr şimdi bu son ayda 450 gr aldı asllında emmesi iyi ve huzurlu bi bebek ve açlıktan ağlamıyo hatta 2,5 - 3 saatte bir emiyo ama doktor idrar testi yaptı geçen ay her ihtimale karşı bişey çıkmadı ama bu ay tekrarladı birde idrar kültürü ekledi kültürde çıktı idrar yolu iltihaplanması varmış şimdi antibiyotik kullanıcaz
sizleride bilgilendirmek istedim bebeği az kilo olan anneler isterlerse bi kültür yaptırsınlar

merhaba aramıza hoşgeldin. çok geçmiş olsun bebeğine umarım biran önce iyileşir. bilgi için çok teşekkürler aklımda bulunsun gerçekten faydalı bir bilgi:42:

ankaranın tozu öldürdü beni:( alerjiden ölüyorum..ağzım açık nefes alamıyorumm.alerji ilacımı da alamıyorum emzirdiğim için:25::25:

ankaranın tozu öldürdü beni:( alerjiden ölüyorum..ağzım açık nefes alamıyorumm.alerji ilacımı da alamıyorum emzirdiğim için:25::25:

alerji fenadır bilirim. beni de mahvediyor bu havalar aralıksız 10 kere hapşırırım yani burnum akar tam ağır hasta gibi olurum 10-15dkya geçer ama beni bitirmeye yetiyor birde her gören aa nasıl hasta olmuşsun diyor iyice deliriyorum kimse inanmıyor alerji olduğuna:))

alerji fenadır bilirim. beni de mahvediyor bu havalar aralıksız 10 kere hapşırırım yani burnum akar tam ağır hasta gibi olurum 10-15dkya geçer ama beni bitirmeye yetiyor birde her gören aa nasıl hasta olmuşsun diyor iyice deliriyorum kimse inanmıyor alerji olduğuna:))

canım bana artık çok yaşa diyen yok..okadar çok hapşırıyorum ki..ölmem diye korkuyorlar:27::27:
benide hasta değilde ağlamış zannediyorlar..gözlerimde şiş çünkü..bildiğin davul oluyor yüzüm..alerjik annenin bebeğide büyük ihtimal öyle oluyormuş:(

canım bana artık çok yaşa diyen yok..okadar çok hapşırıyorum ki..ölmem diye korkuyorlar:27::27:
benide hasta değilde ağlamış zannediyorlar..gözlerimde şiş çünkü..bildiğin davul oluyor yüzüm..alerjik annenin bebeğide büyük ihtimal öyle oluyormuş:(

off sorma ben de bundan çok korkuyorum alerjik bir bünyeye sahip olmasını istemiyorum oğlumun:19: gerçekten çok zor çünkü insanı çok rahatsız ediyor yaşam kalitesini ciddi etkiliyor. umarım oğlum etkilenmez:31:

kızlar acil cevap:)) primanın hassas ciltler için olan ıslak mendilini kullanan var mı? memnunmusunuz?

Günaydın canım hemen acil cevap :9::9: ben kullanıyorum önce unıbaby i kullanıyordum sonra dalini kullandım çok memnunum eşim geçen hafta dalini bulamamış primanın hassas ciltler olanını almış memnunum ama kokusu iğrenç bu bitsin tekrar dalin kullancam.Güzel yani canım.

Merhaba, çok geçmiş olsun, yanlış yönlendirmek istemem ama kültürü sonda ile aldırmadıysanız hemen antibiyotiğe başlamayın bence. Biz aynı hatayı yaptık, oğlum yok yere 1 hafta antibiyotik kullandı. Bizde de idrar yolları iltihabı görülmüştü, iki kere torba ile idrar alıp kültüre bakıldı, iltihap devam ediyordu, sonra çocuk üroloğuna gittik, sonda ile alınmadıkça iltihab anlaşılmaz dedi, sondayla aldı, idrar kültürümüz temizdi.

dün ne hikmetse limonatadan heveslenip rejime başladıım kepek ekmek yedim ara öğünleri azaltım ve sonuç saat 3 gibi göğüslerim bomboştu her zaman oğluma fazlasıyla yeten sütüm kalmamıştı.oğlumda dün hiç doymadı o yüzden gece taş gibi olan göğüslerim yuymuşacıktı ve bir günde rejim olyı bitti sütüm çekilecek diye ödüm koptu bugün nasıl olacak bakalım sütüm.

Günaydın canım hemen acil cevap :9::9: ben kullanıyorum önce unıbaby i kullanıyordum sonra dalini kullandım çok memnunum eşim geçen hafta dalini bulamamış primanın hassas ciltler olanını almış memnunum ama kokusu iğrenç bu bitsin tekrar dalin kullancam.Güzel yani canım.

oldu mu şimdi ya kokusu iğrenç dedin yıktın beni gerçi unibaby de iğrenç kokuyor:19: eşim aramıştı da indirimde bulmuş alayım mı dedi evde daha 10paket unibaby yenidoğan var artık nasıl bir stok yaptıysam:9: uni bitince değiştirsem mi diye kararsız kaldım al bir kaç tane deneyelim dedim adam 20tane almış ya:30: umarım memnun kalırım

Back