2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyy dedim uyyyy dedim bayıldım bebeklerinize.çok tatlılar maşallah maşallah maşallah.Allah'ım nazarlardan korusun.sizin oğluşlarınızın saçı benim kızımın saçını döver valla.olanda dökülüyor zaten. lymonata benim kızımda senin oğluşunla aynı gün doğmuştu.çok özendim bende resim ekleyeyim :)

canım maşallah ne kadar tatlı bir prenses bu böyle bayıldım yazı da tam anlamıyla getirmiş kuzun

biz yazlıklarımızı aldık yazı getirdik ama yaz bir türlü gelmek bilmiyor, hevesle giydirip giydirp çıkartıyorum cicilerni.

biz yazlıklarımızı aldık yazı getirdik ama yaz bir türlü gelmek bilmiyor, hevesle giydirip giydirp çıkartıyorum cicilerni.

aynen cnm ya yaz gelmedı bizde kızımn yazlık cicilerıne bakıp duruoz ama sadece bakıozgiymeyı dört gözle beklıyoruz

eveeet ya yaz gelse de yazlıklarımızı giysek dimi kızlar ya ben çok hevesleniyorum. kot bahçivan şort aldım kuzuma benim de var nerdeyse aynısı beraber giyeriz diyordum ama pek mümkün görünmüyor benim bahçivan 36 beden bendeniz 100 beden başka bahara artık

gecen yaz için aldgm tüm şort ve pantalonlrm olmuo hepsını bır veya iki kez giydm artık kardesmn olcklar sanırım

oğlum gece uykusuna yattı şimdi eşim gelene kadar canım sıkılcak ya iyi ki burdasınız bugün pek bir canım sıkılıyor dışarı çıktım hava da aldık halbuki. arkadaşım geldi bir ara yelek getirmiş oğluma çok tatlı bayıldım smokin gibi damat gibi olcak oğlum birilerine duyurulur

regl oldum ya ufff cok gerginim bugün
ben de olmadım diye gerginim ayy regl olamadım bir türlü doğumdan sonra ya dert oldu içime

gecen yaz için aldgm tüm şort ve pantalonlrm olmuo hepsını bır veya iki kez giydm artık kardesmn olcklar sanırım
aynen benim de olmuyor sadece oğlumla takım giyeriz diye çok heveslenmiştim ama sanırım oğlana o şortu alırken pek bir iyimser havadaymışım ki 36 bedene girebileceğimi düşünmüşüm

hmmm damat gıbı olck dıosun bızımde hazıranda amcamız evlenıo kızıma güzel bir gelınlık ttarzı bıse alıczgelınde hazır olck yanı

regl olamayıp dertlenenlerdenim bende. doğumdan sonra verdiğim kiloları tekrar alıyorum.bari regl olsamda azıcık şişim inse.

aynaya bakıyorum karsımdakı ayıcıgı görünce bu benmıyım dıom kocişte masallahın var kübracm dıo sinir edıo benı dalga gecmesı uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…