- Konu Sahibi antidepresif
- #29.541
tatlım aynı durumdayız doktora da sordum ben elleri soğuk olur aldatmasın seni dedi üşüyor mu diye ensesine ya da göğsüne bak dedi![]()
ohh sevindim ya bi yandan normal desemde bi yandan içim içimi yiyordu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım aynı durumdayız doktora da sordum ben elleri soğuk olur aldatmasın seni dedi üşüyor mu diye ensesine ya da göğsüne bak dedi![]()
ohh sevindim ya bi yandan normal desemde bi yandan içim içimi yiyordu..
sana artık gözde diyebilirmiyim
artık lymonata demek garip gelio![]()
diyebilirsin tabi ki canım ben haydut demeye devam edeyim mi yoksa ismini kullanabilirmiyim nasıl istersin bilemedim haydut dedim yine![]()
sen nasıl istersen cnm.
yakışıklı oğlum ayılamadı uyku tatlı geliyor galiba. uykusunu aldı pek neşeli uyanır şimdi ben çıkayım görüşürüz canım memnun oldum tanıştığımıza bu arada![]()
ayyyyy dedim uyyyy dedim bayıldım bebeklerinize.çok tatlılar maşallah maşallah maşallah.Allah'ım nazarlardan korusun.sizin oğluşlarınızın saçı benim kızımın saçını döver valla.olanda dökülüyor zaten. lymonata benim kızımda senin oğluşunla aynı gün doğmuştu.çok özendim bende resim ekleyeyim :)Eki Görüntüle 395242 Eki Görüntüle 395242
aynen cnm ya yaz gelmedıbiz yazlıklarımızı aldık yazı getirdik ama yaz bir türlü gelmek bilmiyor, hevesle giydirip giydirp çıkartıyorum cicilerni.
biz yazlıklarımızı aldık yazı getirdik ama yaz bir türlü gelmek bilmiyor, hevesle giydirip giydirp çıkartıyorum cicilerni.
aynen cnm ya yaz gelmedıbizde kızımn yazlık cicilerıne bakıp duruoz ama sadece bakıoz
giymeyı dört gözle beklıyoruz
![]()
eveeet ya yaz gelse de yazlıklarımızı giysek dimi kızlar ya ben çok hevesleniyorum. kot bahçivan şort aldım kuzuma benim de var nerdeyse aynısı beraber giyeriz diyordum ama pek mümkün görünmüyor benim bahçivan 36 beden bendeniz 100 bedenbaşka bahara artık
![]()
ben de olmadım diye gerginim ayy regl olamadım bir türlü doğumdan sonra ya dert oldu içimeregl oldum ya ufff cok gerginim bugün![]()
aynen benim de olmuyor sadece oğlumla takım giyeriz diye çok heveslenmiştim ama sanırım oğlana o şortu alırken pek bir iyimser havadaymışım ki 36 bedene girebileceğimi düşünmüşümgecen yaz için aldgm tüm şort ve pantalonlrm olmuohepsını bır veya iki kez giydm artık kardesmn olcklar sanırım
![]()
oğlum gece uykusuna yattı şimdi eşim gelene kadar canım sıkılcak ya iyi ki burdasınızbugün pek bir canım sıkılıyor dışarı çıktım hava da aldık halbuki. arkadaşım geldi bir ara yelek getirmiş oğluma çok tatlı bayıldım smokin gibi damat gibi olcak oğlum birilerine duyurulur
![]()
ben de olmadım diye gerginim ayy regl olamadım bir türlü doğumdan sonra ya dert oldu içime
aynen benim de olmuyor sadece oğlumla takım giyeriz diye çok heveslenmiştim ama sanırım oğlana o şortu alırken pek bir iyimser havadaymışım ki 36 bedene girebileceğimi düşünmüşüm![]()