2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben iki yol izlerdim önce kızımı okulun yaptığı gezinin çok kısa olucağına hiçbiyeri tam gezemiyeceğine eğer yazın ailecek gidersek daha uzun ve keyifli bir tatil olacağına ikna etmeye çalışırdım yok ikna olmuyorsa sevdiği biriyle (annane,babanne,teyze) onlardan biriyle yollardım..
sadece kendi ailenizle gitseniz her yere git istediğin kadar kal ama topluluğa bağlı olmak zor olur minik bebekle..

bizim ki 2 ayından bu yana özellikle uykudan uyanma aşamasıda bağıra bağıra ağlıyor. normalde çok ağlak bir bebek değil. ama ilk duyduğumda sepetinden düştü sandım. sonra acaba bir yerini mi tırmaladı diye baktım. yokk kötü rüya görüyor olmaz rüya kavramı oluşturacak uykuları 2 yaşından sonra başlıyor diye biliyorum analayamadım açıkçası
yardımcı olamdım ama ortak oldum sanırımm:44:

selaam kızlar..lymonata oğlun çok tatlı maşallah..benim oğlum gibi saçlı.gerçi bizimki son 10 gündür kel aynı zamanda bende kel olma yolunda ilerliyorum:)) nolacak bu saçların dökülme mevzusu ya

oy oy oy yerim ben bu yakışıklıyı maşşallah canım benim çoook tatlı yaaa.Kimden aldı bu tatlılığı eminim sana benziyordur.Çünkü çok pozitif görünüyor

çok sağol tatlım yakışıklım çok mutlu oldu:)) görenler bana benzetiyorlar daha çok ama bebekliğime saçlarının koyuluğu eşim ama sen gel birde yakından gör pozitifliğini

canım benim çok sağol. benim saçlar da fena dökülüyor nolcak böyle bilmiyorum

ben dr a sordum anne saçı tamamen dökülür bebeğin dedi..ben nolacağım dedim vitamin,çinko falan verdi..iyice zayıflamış görünce beni halime acıdı adamcağız

sanırım gitmen gerek

kızlar pazara gittik geldik oğluşla malesef kısa sürdü. saati gözden kaçırmışım 3gibi uyuyor oğlum uyudu kaldı kanguruda ben de işlerimi halledip geldim hiçç keyif yapamadım

kızlar bebeklerinizin ellerinin sıcaklıkları nasıl?
ben 40ından sonra çıkardım soğuk soğuk oldular, alışır dedim ama hala zaman zaman buz gibi oluyor..

kızlar bebeklerinizin ellerinin sıcaklıkları nasıl?
ben 40ından sonra çıkardım soğuk soğuk oldular, alışır dedim ama hala zaman zaman buz gibi oluyor..

tatlım aynı durumdayız doktora da sordum ben elleri soğuk olur aldatmasın seni dedi üşüyor mu diye ensesine ya da göğsüne bak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…