2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

$190420121612.jpg$190420121609.jpg$190420121601.jpg

kızlar becerebildim mi emin değilim ama eğer becerdiysem işte bu da benim minik kurbağam:16:

arkadaşlar günaydın.sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum.büyük kızımın 25 mayıs ta sınıfının düzenlediği antalya gezisi var.3 günlüğüne fakat bir günü otelde geçecek listede gezilecek çok yer var.karar veremiyorum önümüzde daha bir ay var.geçen sene izmir gezisi vardı hamileliğimin ilk aylarıydı ve çok ağrılı bir dönemdi yine gidemedim.çok istiyo hatta dün ağladı.(kardeşim geldikten sonra benimle ilgilenilmiyo diye düşünmesinide istemiyorum)napıcağımı bilmiyorum.siz olsaydınız gidermiydiniz.bu arada antalyayla aramız 7 saat.

canım ben iki yol izlerdim önce kızımı okulun yaptığı gezinin çok kısa olucağına hiçbiyeri tam gezemiyeceğine eğer yazın ailecek gidersek daha uzun ve keyifli bir tatil olacağına ikna etmeye çalışırdım yok ikna olmuyorsa sevdiği biriyle (annane,babanne,teyze) onlardan biriyle yollardım..
sadece kendi ailenizle gitseniz her yere git istediğin kadar kal ama topluluğa bağlı olmak zor olur minik bebekle..

mrb annişler nasılsınız????biz kuzucukla iyiyiz uyanmak üzere şuanda kıpırdanıyor.ya dün beşiğine yatırmıştık durup dururken bi ağlamaya başladıki ne yapacağımı sapıttım korkuttu bizi ya..sizede de oluyor mu böyle ani ağlamalar korktum gece kalktım durdum bakmak için

bizim ki 2 ayından bu yana özellikle uykudan uyanma aşamasıda bağıra bağıra ağlıyor. normalde çok ağlak bir bebek değil. ama ilk duyduğumda sepetinden düştü sandım. sonra acaba bir yerini mi tırmaladı diye baktım. yokk kötü rüya görüyor olmaz rüya kavramı oluşturacak uykuları 2 yaşından sonra başlıyor diye biliyorum analayamadım açıkçası
yardımcı olamdım ama ortak oldum sanırımm:44:

selaam kızlar..lymonata oğlun çok tatlı maşallah..benim oğlum gibi saçlı.gerçi bizimki son 10 gündür kel:27: aynı zamanda bende kel olma yolunda ilerliyorum:)) nolacak bu saçların dökülme mevzusu ya

oy oy oy yerim ben bu yakışıklıyı maşşallah :nazar::nazar: canım benim çoook tatlı yaaa.Kimden aldı bu tatlılığı eminim sana benziyordur.Çünkü çok pozitif görünüyor :16::16:

çok sağol tatlım yakışıklım çok mutlu oldu:)) görenler bana benzetiyorlar daha çok ama bebekliğime :27: saçlarının koyuluğu eşim ama:1: sen gel birde yakından gör pozitifliğini:16::1:

arkadaşlar günaydın.sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum.büyük kızımın 25 mayıs ta sınıfının düzenlediği antalya gezisi var.3 günlüğüne fakat bir günü otelde geçecek listede gezilecek çok yer var.karar veremiyorum önümüzde daha bir ay var.geçen sene izmir gezisi vardı hamileliğimin ilk aylarıydı ve çok ağrılı bir dönemdi yine gidemedim.çok istiyo hatta dün ağladı.(kardeşim geldikten sonra benimle ilgilenilmiyo diye düşünmesinide istemiyorum)napıcağımı bilmiyorum.siz olsaydınız gidermiydiniz.bu arada antalyayla aramız 7 saat.
sanırım gitmen gerek

kızlar pazara gittik geldik oğluşla malesef kısa sürdü. saati gözden kaçırmışım 3gibi uyuyor oğlum uyudu kaldı kanguruda ben de işlerimi halledip geldim hiçç keyif yapamadım:31:

kızlar bebeklerinizin ellerinin sıcaklıkları nasıl?
ben 40ından sonra çıkardım soğuk soğuk oldular, alışır dedim ama hala zaman zaman buz gibi oluyor..

kızlar bebeklerinizin ellerinin sıcaklıkları nasıl?
ben 40ından sonra çıkardım soğuk soğuk oldular, alışır dedim ama hala zaman zaman buz gibi oluyor..

tatlım aynı durumdayız doktora da sordum ben elleri soğuk olur aldatmasın seni dedi üşüyor mu diye ensesine ya da göğsüne bak dedi:31:

Back