- Konu Sahibi antidepresif
- #29.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 394938 Eki Görüntüle 394937 Eki Görüntüle 394936
kızlar becerebildim mi emin değilim ama eğer becerdiysem işte bu da benim minik kurbağam![]()
arkadaşlar günaydın.sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum.büyük kızımın 25 mayıs ta sınıfının düzenlediği antalya gezisi var.3 günlüğüne fakat bir günü otelde geçecek listede gezilecek çok yer var.karar veremiyorum önümüzde daha bir ay var.geçen sene izmir gezisi vardı hamileliğimin ilk aylarıydı ve çok ağrılı bir dönemdi yine gidemedim.çok istiyo hatta dün ağladı.(kardeşim geldikten sonra benimle ilgilenilmiyo diye düşünmesinide istemiyorum)napıcağımı bilmiyorum.siz olsaydınız gidermiydiniz.bu arada antalyayla aramız 7 saat.
kızlar becerebildim mi emin değilim ama eğer becerdiysem işte bu da benim minik kurbağam![]()
lymonata oğlun benim oğluma çok benziyor, annem gördü şimdi gökalpin resimlerini ne zaman koydun internete diyor![]()
maşallah çok tatlı, bu bebişin de saçları çokmuş:))
mrb annişler nasılsınız????biz kuzucukla iyiyiz uyanmak üzere şuanda kıpırdanıyor.ya dün beşiğine yatırmıştık durup dururken bi ağlamaya başladıki ne yapacağımı sapıttım korkuttu bizi ya..sizede de oluyor mu böyle ani ağlamalar korktum gece kalktım durdum bakmak için
selaam kızlar..lymonata oğlun çok tatlı maşallah..benim oğlum gibi saçlı.gerçi bizimki son 10 gündür kelaynı zamanda bende kel olma yolunda ilerliyorum:)) nolacak bu saçların dökülme mevzusu ya
oy oy oy yerim ben bu yakışıklıyı maşşallahcanım benim çoook tatlı yaaa.Kimden aldı bu tatlılığı eminim sana benziyordur.Çünkü çok pozitif görünüyor
![]()
canım benim çok sağol. benim saçlar da fena dökülüyor nolcak böyle bilmiyorum![]()
sanırım gitmen gerekarkadaşlar günaydın.sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum.büyük kızımın 25 mayıs ta sınıfının düzenlediği antalya gezisi var.3 günlüğüne fakat bir günü otelde geçecek listede gezilecek çok yer var.karar veremiyorum önümüzde daha bir ay var.geçen sene izmir gezisi vardı hamileliğimin ilk aylarıydı ve çok ağrılı bir dönemdi yine gidemedim.çok istiyo hatta dün ağladı.(kardeşim geldikten sonra benimle ilgilenilmiyo diye düşünmesinide istemiyorum)napıcağımı bilmiyorum.siz olsaydınız gidermiydiniz.bu arada antalyayla aramız 7 saat.
Maşallah suphanallah yerim ben onu ay bir anda benim balığı gördüm ya ne çok benzettim:)
kızlar bebeklerinizin ellerinin sıcaklıkları nasıl?
ben 40ından sonra çıkardım soğuk soğuk oldular, alışır dedim ama hala zaman zaman buz gibi oluyor..