2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

heyecanlanmalarına bayılıyorum:8: canım ne güzel oyalanıyorsa işlerini rahat rahat yaparsın sen de. bu oyun halılarıyla kaç aya kadar oynarlar çok merak ediyorum şimdi seviyorlar ama ne kadar devam eder acaba bu? bazen oğlumu severken ısımak istiyorum sonra dur napıyorsun daha çok küçük diyorum ayy büyüsünler azcık da ısırayım ya:30: bu arada özlemişim seni:54:

tşkr canım benim ben de seni özledim. takip ediyorum aslında seni ama pek sık yazamıyorum.aynen ben de dişlerimi sıkarak seviyorum azcık daha büyüsün ben yapacağımı biliyorum ona.Zaten poposuna vurularak örselenmeyi çok seviyor oğlum.O zaman daha da neşeli gülüyor ama hala sesli gülmüyor.Sadece bir kere sesli güldü.Ne zaman sesli gülmeye başlıcaklar ki bunlar?Ayrıca aynada kendini görünce de çok gülüyor hiç denedin mi limonata canım?

tşkr canım benim ben de seni özledim. takip ediyorum aslında seni ama pek sık yazamıyorum.aynen ben de dişlerimi sıkarak seviyorum azcık daha büyüsün ben yapacağımı biliyorum ona.Zaten poposuna vurularak örselenmeyi çok seviyor oğlum.O zaman daha da neşeli gülüyor ama hala sesli gülmüyor.Sadece bir kere sesli güldü.Ne zaman sesli gülmeye başlıcaklar ki bunlar?Ayrıca aynada kendini görünce de çok gülüyor hiç denedin mi limonata canım?

3. aydan sonra kahkahalar başlıyor...Allahımm öyle tatlı oluyorlar ki, ve o kadar kolay ki güldürmek..hep gülsün yüzleri inşallah..ve evet aynaya bayılıyor benim fındık prensesim de

bizim oğlanı ilk halası alıştırdı öyle popoya vura vura sevmeye ben sezeryanlı olduğum için malesef ilk başlarda o kadar koklaşamadık. şimdi çıkarıyorum ama acısını sarılıyorum kokluyorum mıncıklıyorum iyice sıkılana kadar yoğuruyorum yakın zaman da ısırma seanslarına da başlamak istiyorum:1: sevgi gösterisi mi işkence mi pek belli olmadı ama olsun seviyorum yakışıklımı:16:
canım oyun halısında var ayna çok seviyor bazen babası aynaya baktırıyor konuşuyor falan çok hoşuna gidiyor. doruk sesli gülüyor canım ama her zaman değil tabi daha çok agu guu ve auuvv tarzında sesler çıkarmayı tercih ediyor şimdilik bazen okadar hırslanıyor ki şimdi konuşacak diyorum:1: ama yine de en çok güldüğü şey babası anası ve köpeğimiz bayılıyor bu üçlüye:1:

3. aydan sonra kahkahalar başlıyor...Allahımm öyle tatlı oluyorlar ki, ve o kadar kolay ki güldürmek..hep gülsün yüzleri inşallah..ve evet aynaya bayılıyor benim fındık prensesim de

canım bazen karşısına geçiyorum hiç ses çıkarmadan ya sadece gülüyorum ya da dil çıkarıyorum hiçç farketmiyor hemen başlıyor gülmeye agulamaya. bu minikler doğuştan hazır galiba eğlenmeye:16:
kahkahalarını sabırsızlıkla bekliyorum bu arada:)

Son düzenleme:
merhaba canım.Dün ilk defa arabamızla geziye çıktık evet dar ama kullanışlı ama bir sorun daha var tentenin arka kısmına çıt çıt yapmamışlar yatırma konumunda rüzgr vurunca içe doğru geliyor ve açılma yapıyor.Anck eşim çözüm buldu oraya cırt cırt dikecek bakalım.aldık artık kullanıyoruz.Olmazsa bunu alan eşim benim dediğimi yapmadığı için bir daha almak zorunda kalacak.:19::19:

Canım boyu gayet iyivarsın klosu da çok olmasın.Sağlıklı ise.Zaten hızlı kilo alan bebekler büyüyünce ne yesem yarıyor diyen bireyler haline geliyormuş.Benim oğlumda öyle olucak sanırım :50::50:

mrh canım benim oğluş da aşırı hareketli o yüzden uykusundan bile uyanıyor.Ben de yatarken ellrini hafifce battaiyesi ile sarıyorum.Yoksa çok uyanıyor.Ayrıca benim oğluşum birkaç gündür çok sinirli zaten hep ağlayarak uyanıyordu ama alınca susuyordu şimdi alınca bile ellerini ve kendini sıkarak ağlıyor :50: çok üzülüyorum niye bu kadar gergin halbuki güzel bir hamilelik geçirdim.Bu ay ki kontrolümüzde sorcam dr.a

Benim oğluş da sürekli eli ağzında oğlum ne yiyorsun bana da ver çok tatlı sanırım diyorum beraber ellerini öpüyorum çok gülüyor :9::9: ayrıca biz dişlik aldık biraz ben tutarak eriyorum ağzına hızlı hızlı sıkıyor damağıyla ama kendisi tutamıyor henüz.

Canım benim oğluş da hiç uyumuyordu birgün annem yerini değiştir senin yataığına koy bakayım dedi hakikaten benim yastığımda ve yatağımda uyudu 1,5 saat şimdi öğlenleri benim yatağımda yatıyor.annem kokunu aldığından yaıyor diyor.bir iki saat uyuyor o d bana yetiyor.

tv konusuna gelince aynen benim oğluş da çok meaklı tv.ye ben de izletmemey çalışıyorum.ışıklara çok meraklı sanırım çünkü yere yatırdığım zamanda gözünü lambaya dikiyor.Ben de sürekli ona bakıyor diye üzülüyordum.Şimdi oyun halısı aldık ama onun da tavanında renli yanıp sönen ışklar var müzikle beraber yanıp sönüyor demek ki bunu yaptığına göre kraft bir zararı yok dedim şimdi onlarala ilgileniyor.

bakın oğlum oyun halısında nasıl uruyor :16:

Eki Görüntüle 394780 Eki Görüntüle 394779 Eki Görüntüle 394782
maşallah ne kadar tatlı bir bebek, saçları da çok... benm bebişimi de herkes çok seviyo, sarışın mavi gözlü, bilmiyorum göz rengi değişir mi? ama saçları yok:)) minik minik sarı tüyler var sadece, ne zaman çıkar acaba saçlar??

arkadaşlar ben bu oyun halısını aldım,fisher pirice ın, ama bebeğim çok fazla oyalanmıyo, bundan alan var mı? emeklemeye başladığında tünele çevirerek de oynanabiliyo.daha mı uygun bişey alsaydım yoksa?

$Bfisher-price-okyanus-harikalari-jimnastik-merkezi-1770.jpg

bizim oğlanı ilk halası alıştırdı öyle popoya vura vura sevmeye ben sezeryanlı olduğum için malesef ilk başlarda o kadar koklaşamadık. şimdi çıkarıyorum ama acısını sarılıyorum kokluyorum mıncıklıyorum iyice sıkılana kadar yoğuruyorum yakın zaman da ısırma seanslarına da başlamak istiyorum:1: sevgi gösterisi mi işkence mi pek belli olmadı ama olsun seviyorum yakışıklımı:16:
canım oyun halısında var ayna çok seviyor bazen babası aynaya baktırıyor konuşuyor falan çok hoşuna gidiyor. doruk sesli gülüyor canım ama her zaman değil tabi daha çok agu guu ve auuvv tarzında sesler çıkarmayı tercih ediyor şimdilik bazen okadar hırslanıyor ki şimdi konuşacak diyorum:1: ama yine de en çok güldüğü şey babası anası ve köpeğimiz bayılıyor bu üçlüye:1:

ne güzel o sesleri duymayı ben de çok istiyorum :16::16: herdaimiyi senin bebiş dönüyordur sırtüstü ike yana filan değil mi? Kayra dün akşam şöyle hafif yana doğru döndü nasıl heyecanlandım bir bilseniz sonra babasına koştum bak babası yan döneücek nerdeyse dedim o da gayet soğukkanlı bir şekilde o zaman sen bunu artık pufun üzerine koyma dikkat et yere koy dedi :53::53: heyecanlanmadı yaa benim gibi.Geçen Esra Erol da anlatıyor onun da kocası aunı böyle yapmış.Biz byanlar mı çok abartıyoruz acaba bilemedim ki.

maşallah ne kadar tatlı bir bebek, saçları da çok... benm bebişimi de herkes çok seviyo, sarışın mavi gözlü, bilmiyorum göz rengi değişir mi? ama saçları yok:)) minik minik sarı tüyler var sadece, ne zaman çıkar acaba saçlar??

arkadaşlar ben bu oyun halısını aldım,fisher pirice ın, ama bebeğim çok fazla oyalanmıyo, bundan alan var mı? emeklemeye başladığında tünele çevirerek de oynanabiliyo.daha mı uygun bişey alsaydım yoksa?

Eki Görüntüle 394861

tşkrler teyzesi sen de bebişinin fotolarını koyda tanışalım.Aslında bebeklerimizin fotolarını koyduğumuz bir sayfa ols ne güzel olur.Ben Tiny Love diye bir marka vardı onu almayı düşünüyordum senin bu bahsettiğin oyun parkı da vardı ama ne bileyim oğlum öyle her şeyi sevmiyor onu da sevmez diye kraftı aldık 100 tl ye bütün özellikleri aynı ayrıca o üzerindeki cubuklara dokununca kahkaha atan çocuk sesleri çıkıyor.Mesela onu da çok seviyor.İyi ki de bunu almışım çok fonksinlu diğerleri de öyledir ama bu işimi görüyor.

canım bak konuya cevap ver kısmının yukarısında ınsert ımage var oraya bas dosya yükle diyor ordan bilgisayarındaki dosyadan ekle birden fazla ekleniyor sonbra kaydet var onun yanında sanırım oraya bas ok?

Son düzenleme:
canım bak konuya cevap ver kısmının yukarısında ınsert ımage var oraya bas dosya yükle diyor ordan bilgisayarındaki dosyadan ekle birden fazla ekleniyor sonbra kaydet var onun yanında sanırım oraya bas ok?

göremiyorum ben insert image falan ya ben de bir sorun var ya cidden görünmüyor:1: ahh bu bilgisayardan anlamama olayı bitirdi beni:37:

:9::9: ay canım kusura bakma üzerine getirince yazıyor hani bak sağdan üçüncü kutu varya uzun olan onların üzerinde mause ile gez ilki video yüklüyor ikincisi ınset ımage tamam mı ona bas çıkar zaten sonra dosya yükle yazıcak ona bas sonra bilgisayarındaki dosyadan yüklersin.inşlh anlatabilmişimdir.

mrb annişler nasılsınız????biz kuzucukla iyiyiz uyanmak üzere şuanda kıpırdanıyor.ya dün beşiğine yatırmıştık durup dururken bi ağlamaya başladıki ne yapacağımı sapıttım korkuttu bizi ya..sizede de oluyor mu böyle ani ağlamalar korktum gece kalktım durdum bakmak için

çok ilginçv yaa :44::44: bak başlık yazan bölümn altında hemen karakter tipi boyutu filan varya onun altında ba.Senin bilgisayarında olmama gibi bir ihtimal olmaz sanırım :44:

mrb annişler nasılsınız????biz kuzucukla iyiyiz uyanmak üzere şuanda kıpırdanıyor.ya dün beşiğine yatırmıştık durup dururken bi ağlamaya başladıki ne yapacağımı sapıttım korkuttu bizi ya..sizede de oluyor mu böyle ani ağlamalar korktum gece kalktım durdum bakmak için

merhaba canım oğlum sakin ve mutlu bir bebek ağlamak yerine daha çok gülmeyi tercih ediyor ama geçen gün arkadaşıma gitmiştim oğlum etrafa baktı baktı sonra alt dudağını büzüştürmeye başladı biz de oyy oyy falan diyoruz hala çünkü 1 dk önce gülücükler atıyordu sonra bir başladı ağlamaya ama nasıl ağlamak zor susturduk katıla katıla ağladı ve sebepsiz. yani bana göre sebepsiz 1dk önce çok mutluydu çünkü. hala çıkmıyor aklımdan o ağlaması:26:

fotoğraf yüklemek için mesaj yazdığımız sayfanın altında eklentiler diye bi bölüm var

orada eklenti ekle butonuna tıklayınca dosya ekle diye bi sayfa çıkıyo

bilgisayarımızdan resim seçip eklentiler ekle diyoruz , sayfa yönlendiriyo zaten...

Back