- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.461
arkadaşlar merhabalar. tv konusunda bende sizlere katılıyorum.aynı şekilde ne zaman koltukta yatsa tv izlerken yakalıyorum kafasını çeviriyorum yandan yandan gözleriyle bakmaya çalışıyor.birde 10 gündür yumruklarını ve parmaklarını inceliyo ve oyuncak uzattığım zaman tutmaya çalışıyo.sizinkiler neler yapıyo.
bizimkide çok mutlu uyanıyor yanazar değmesin hiç ağlamıyor agu seslerine uyanıyorum ben beni görür görmezde gülücüklere başlıyor..
yorganını açtığımdada deli gibi çırpınıyor kaldırmam için sayesinde bende güzel başlıyorum güne :)
bence normal bi durum canım kendini üzme benim kızımda akşam 10 da yatıp sabah 7 de uyanıyor çılgın bir aç kuş gibi
arkadaşlar merhabalar. tv konusunda bende sizlere katılıyorum.aynı şekilde ne zaman koltukta yatsa tv izlerken yakalıyorum kafasını çeviriyorum yandan yandan gözleriyle bakmaya çalışıyor.birde 10 gündür yumruklarını ve parmaklarını inceliyo ve oyuncak uzattığım zaman tutmaya çalışıyo.sizinkiler neler yapıyo.
oğlum gündüzleri neredeyse yok denecek kadar az uyuyor.. bende en son uykusunda giydiğim bi atletimi yastığına serip öyle uyuttum..
tesadüfmü bilmem ama 2 saate yakındır uyuyor
canım belki hatırlarsın kısa bir süre önce bebeğimin yerini yadırgadığını misafirlikte çok zor uyuttuğumuzu mecbur erken kalkmak zorunda olduğumuzu söylemiştim. vee buna bulduğum çözüm de oğluşun babasının atletini yanımıza almak olmuştu çook işe yaramıştı pek nazlanmadan uykuya dalmıştı oğlum belki tesadüftür demiştim ozamanda ama o günden beri hep aynı taktiği uyguluyorum ve sonuç mükemmel bence kesinlikle işe yarıyor
uu ozaman hep bu yöntemi uygulayım gündüzleri
uyandı benim tırtıl ben gidip ilgileneyim biraz.. ayrı kaldık bugün görüşürüz cnm
oğlum gündüzleri neredeyse yok denecek kadar az uyuyor.. bende en son uykusunda giydiğim bi atletimi yastığına serip öyle uyuttum..
tesadüfmü bilmem ama 2 saate yakındır uyuyor
kızlar oğlumla salonda vakit geçirirken gözü mutlaka televizyona kayıyor çeviriyorum gözünü bana bir iki gülüyor tekrar dönüyor tvye birde gülücükler atıyorizletmemek için elimden geleni yapıyorum aklımdaysa hep sırtını tv ye döndürüyorum ama doğal olarak bazen aklımdan çıkıyor bir bakıyorum pür dikkat odaklanmış. artık çoğunlukla kapatıyorum ben de. doktorum da kesinlikle izlemesine izin verme çok küçük televizyon onun için çok fazla uyaran içeriyor dedi ayrıca hipnotize etkisi varmış bukadar küçük bebekler için. bu tv neden bukadar ilgilerini çekiyor anlamıyorum biraz daha büyüdüğünde de uzun süre kontrollü izlettirmekten yanayım. sizler ne düşünüyorsunuz? herkes çok katı olduğumu söylüyor ama ben doğru yaptığımı düşünüyorum böyle taktığım bir kaç şey var ve taviz veremiyorum. sizce ben mi çok katıyım yoksa normal olanı mı yapıyorum?
bizimki de çok hareketli çorapların topukları pantalonlarının paçaları aşınmış hep kudurmaktan. bence de yoruldukları için güzel uyuyorlar. doruk da 7gibi yatıyor canım sabah 8de uyanıyor 1 kere emmek için kalkıyor ve sabah çok mutlu uyanıyor. demek ki 1 emmek yetiyor ona hiçç elleme sakın kuzunu
bence normal bi durum canım kendini üzme benim kızımda akşam 10 da yatıp sabah 7 de uyanıyor çılgın bir aç kuş gibi
kızlar oğlumla salonda vakit geçirirken gözü mutlaka televizyona kayıyor çeviriyorum gözünü bana bir iki gülüyor tekrar dönüyor tvye birde gülücükler atıyorizletmemek için elimden geleni yapıyorum aklımdaysa hep sırtını tv ye döndürüyorum ama doğal olarak bazen aklımdan çıkıyor bir bakıyorum pür dikkat odaklanmış. artık çoğunlukla kapatıyorum ben de. doktorum da kesinlikle izlemesine izin verme çok küçük televizyon onun için çok fazla uyaran içeriyor dedi ayrıca hipnotize etkisi varmış bukadar küçük bebekler için. bu tv neden bukadar ilgilerini çekiyor anlamıyorum biraz daha büyüdüğünde de uzun süre kontrollü izlettirmekten yanayım. sizler ne düşünüyorsunuz? herkes çok katı olduğumu söylüyor ama ben doğru yaptığımı düşünüyorum böyle taktığım bir kaç şey var ve taviz veremiyorum. sizce ben mi çok katıyım yoksa normal olanı mı yapıyorum?
gözdecim nasılsn tatlımsmear testi yaptırmıssn sanırım ya nasıl yapılıo bu test benımde yaptırmam lazımda
canım katılıyorum sana.. bende lafımı geçirebilirsem tv düzeni kurucam inş.
akşam bile face.te bir yazı okudum tv izleyen çocuklar asosyelleşiyormuş diye..
bizim zamanımızda bukadar program da yoktu
sokaklarda büyüdük haydut'un dediği gibi.. şimdiki nesil ya pc yada tv başında hep..
bizim babaya aslında önce laf geçirmemiz lazım.. eşimle çok ters düşücez gibime geliyor.. çok yüz verecek.. ben de katıyımdır.. bakalım neler yaşayacağız
çay kola konusunda da sana katılıyorum..
geçende eşimi yakaladım oğluma kaşıkla tattırıyordu çayı.. ortalığı yıktım.. dedim senin yeğenlerin biberonla çay içmeyi öğrenmişse benim çocuğum içmicek..
sen vermezsen kendi isticek dediği olacak yine demez mi.. kusura bakma dedim.. ben hayır dersem o "hayır" kelimesinin anlamını bilecek.. her istediği yapılamıyacak malesef dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?