2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

lymonatacım ben uzun süredir bişe kullanmıyorum. evet içleri çukur ama dikkat edersen agırlık noktaları sırtları yani oturur pozistonda görünmesi seni rahatsız etmesin ben yastık koyarken kayıyordu zavallı :27: şimdi daha rahat gözlemlediğim kadarıyla .:21:

canım çok sağol cevap için. ben yastık falan kullanmadım hiç oto koltuğu için bel desteği vardı ilk zamanlar için çok memnun kaldım ama artık büyüyor kuzular rahat edemiyor gibi geliyordu ben de çıkarttım sereserpe yatırdım:)) daha bir rahat görünüyor şimdi bana da oğlum da memnun hiç rahatsızlık belirtisi göstermedi yerini yadırgayan bir bebek çünkü ama bu şekilde rahat rahat uyuyor içim iyice rahatladı sağol canım

Ohooo, bakıyorum da kimsecikler özlememiş bizi bir haftadır:) Kimseler sormamış nerde bu kız diye:)

Biz 1 haftadır İstanbul'u talan ediyoruz oğlumla:)

marmelattee biraz önce baktım profiline biliyormusun en son ne zaman girmişsin diye:) tahmin ettiğim yakışıklıyla gezdiğinizi:) nasılsın canım? bol bol geziyorsunuz anlaşılan

Son düzenleme:
oto koltuğu kullanan anneler içine birşey koyuyormusunuz ilk zamanlar çok çökük diye bel desteği kullanıyordum ben ama 2 gündür birşey kullanmıyorum kuzu da rahat görünüyor ama emin olamıyorum hala çok mu çukur ona göre diye ama rahatsız olsa belli eder mızmızlanırdı diye düşünüyorum:31:

ben en başından beri olduğu gibi kullanıyorum..bizim oto koltuğumuzun popo ve sırt kısmı için extra destekleri var, belli bir süreden sonra bebek büyüyünce onlar çıkarılıp kullanılıyor..:34:

merhaba kızlar.
dün oğlumun rota aşısı vardı pek bir sevdi tadını:)) benim de kontrolüm vardı doktorumda sezeryanla ilgili hiçbir sorunum kalmamış artık smear testi yaptı birde doktorum 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç bakalım ne olacak:31: sizler nasılsınız

Canım rota aşısı yan etki falan yaptı mı bizim de var bu hafta sonu..Birde kuzucuk bu ay ne kadar kg almış aynı gün doğduya meleklerimiz merak ediyorum:1: Canım smear testi herkese yapılıyor temiz çıkar içini ferah tut sen..

Ohooo, bakıyorum da kimsecikler özlememiş bizi bir haftadır:) Kimseler sormamış nerde bu kız diye:)

Biz 1 haftadır İstanbul'u talan ediyoruz oğlumla:)

Maşallah marmelattee, benim yerimede gezin olur mu :21: Sen ve lymonata olmadığında topik pek sessiz oluyor, itiraf ediyorum yazılanları girip okumak bile gelmiyor içimden :24:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben en başından beri olduğu gibi kullanıyorum..bizim oto koltuğumuzun popo ve sırt kısmı için extra destekleri var, belli bir süreden sonra bebek büyüyünce onlar çıkarılıp kullanılıyor..:34:
teşekkür ederim canım cevap için bizim ki öyle değildi malesef ben o desteği ayriyetten almak zorunda kaldım.
Valla iyi gezdik ne yalan söyleyim:) Sosyete pazarı, balık ekmekçiler derken oğlum tam bir boğaz aşığı oldu:P

ohh ne güzel gezmişsiniz canım. oğlana ne iyi gelmiştir deniz havası. babamız da bizi gezdirdi bol bol ama biz boğaz havası alamadık malesef:31:

benim de başladı yaa her yer saç delirmek üzereyim :37:

aynı durumdayız merak etmeeyin avuç avuç geliyor çeksem..
benimde dökülüyo :(

merhaba kızlat.Dün oğluşuma oyun halısı ve bebek arabası aldık.Kraftın oyun halısını aldık bayıldı lambasına,oyuncaklarına.arabasını da baby2 go proton aldık ama eve getirediğimde baktık kayrayı koyduk sanki biraz içi dar gibi :50: ben daha geniş bi şeyler istiyordum ama onları da kaldırmak çok güçtü en kullanışlı buydu ama bu da dar gibi sanki.Alanlar ne düşünüyor baby2 go hakkında dar değil mi?
evet biraz dar gibi ama haff olsun araba dersen ya bu yada baston almak lazım zaten bastonlarda dar ben alıştım iyice pproton a memnunum :34:

Canım rota aşısı yan etki falan yaptı mı bizim de var bu hafta sonu..Birde kuzucuk bu ay ne kadar kg almış aynı gün doğduya meleklerimiz merak ediyorum:1: Canım smear testi herkese yapılıyor temiz çıkar içini ferah tut sen..
:

merhaba canım. kusma ishal yapabilir demişti doktor ama öyle seni rahatsız edecek bir yan etkisi olmaz merak etme dedi. akşama doğru 2 kere çok az kustu oğlum belki tesadüf oldu bilemiyorum normalde pek kusan bir bebek olmadığı için aşıya bağladım ben. ama hiç sorun yaşamadık canım merak etme. 3.ay kontrollerini yapmadı ya daha 1 hafta var biraz daha emzir 1hafta bile önemli sonra bakarız dedi gıcık oldum:27: sanki 10kg alcak oğlum 1haftada:))
evet canım herkese yapıyorlarmış testi ama ne bileyim pimpirik mi dersin ne dersin endişelenmeden edemiyorum:26:

kızlar ya çıldırmak üzereyim oğluma ne zaman emziğini vermeye kalksam gülmeye ve agulamaya başlıyor kocaman açıyor ağzını benim de hoşuma gidiyor gülüyorum konuşuyorum başlıyor ağlamaya deli gibi de uykusu oluyor tabi bunları yaparken dalmasına yardımcı olsun diye tekrar emziği vermeyi deniyorum yine aynı şey. bu artık gülücükler beni gülümsetmeyene kadar devam ediyor aman ne halin varsa gör diyorum br bakıyorum kapatıyor gözlerini delircem biraz büyük olsa dalga geçiyor dicem:4:

dün dr a gittik kızlar 60 cm 5400 olmuş oğlum yani geçen aya göre sadece 400 gr almış ,doğumdan beri aldığı kiloları toplayıp bölünce normal dedi dr ,sütüm az dedim sen emzir o istedikçe 3-4 kez 90 cc mama ver en fazla 90 ı geçirmemeye alış eğer kilo almazsa erken başlarız ekgıdaya dedi ,gelişimi ve tpkilerini beğendi çok hareketli sakın yalnız bırakma dedi,umarım dediği gibidir nedense pek sinmedi içime :( mama vermesem ne olcaktı merak ediyorum

dün dr a gittik kızlar 60 cm 5400 olmuş oğlum yani geçen aya göre sadece 400 gr almış ,doğumdan beri aldığı kiloları toplayıp bölünce normal dedi dr ,sütüm az dedim sen emzir o istedikçe 3-4 kez 90 cc mama ver en fazla 90 ı geçirmemeye alış eğer kilo almazsa erken başlarız ekgıdaya dedi ,gelişimi ve tpkilerini beğendi çok hareketli sakın yalnız bırakma dedi,umarım dediği gibidir nedense pek sinmedi içime :( mama vermesem ne olcaktı merak ediyorum

canım benim doktorun da normal demiş bak neden sorun edip kendini üzüyorsun ne güzel işte oğlunun ileride kilolarıyla sorunu olmayacak ben şişman bir çocuk olmasındansa biraz zayıf ama sağlıklı olmasını tercih ederim üzülme oğlunu da üzme.kocaman bir maşallah benden yakışıklına:nazar:

canım benim doktorun da normal demiş bak neden sorun edip kendini üzüyorsun ne güzel işte oğlunun ileride kilolarıyla sorunu olmayacak ben şişman bir çocuk olmasındansa biraz zayıf ama sağlıklı olmasını tercih ederim üzülme oğlunu da üzme.kocaman bir maşallah benden yakışıklına:nazar:
saol canım benim içinde sağlıklı olsun yeter zaten ama mama verdiğim halde sınırda kilo almış olması şaşırttı o galiba gözünün içine bakıyorum büyüsünde ek gıdaya başlayım diye :)

merhaba kızlar nasılsınız??

bugün kpss başvurularının son günüymüş:30: son anda hatırladım bi git bi gel oğlumu yalnız bıraktım hep..

merhaba kızlar nasılsınız??

bugün kpss başvurularının son günüymüş:30: son anda hatırladım bi git bi gel oğlumu yalnız bıraktım hep..

merhaba canım biz çok iyiyiz oğluşla siz nasılsınız:) halledebildin mi bari işlerini? canım ya dün bulamadım ben mağazayı eşimin başının etini yiye yiye geldik ocaklara. sen sor iyice anla gel dedi anlamayan kendisi halbuki:4:

merhaba canım biz çok iyiyiz oğluşla siz nasılsınız:) halledebildin mi bari işlerini? canım ya dün bulamadım ben mağazayı eşimin başının etini yiye yiye geldik ocaklara. sen sor iyice anla gel dedi anlamayan kendisi halbuki:4:

hallettim cnm çok şükür dün gece yatarken son gün olduğu aklıma geldi :)
şimdi şöyle tarif edeyim bandırma emniyet müdürlüğünü biliyosunuzdur..ona sırtınızı döndüğünüzde tam karşısında bi cadde var hatta caddenin başında arçelik var genelde mağazalrda orda zaten..cadde biraz ilerleyince sağda cnm..
sevilla diye meşhur bi kuaförü var onun hemen yanında canım camında yazıyor olgun orkun diye bi mağaza..
umarım anlatabilmişimdir..

hallettim cnm çok şükür dün gece yatarken son gün olduğu aklıma geldi :)
şimdi şöyle tarif edeyim bandırma emniyet müdürlüğünü biliyosunuzdur..ona sırtınızı döndüğünüzde tam karşısında bi cadde var hatta caddenin başında arçelik var genelde mağazalrda orda zaten..cadde biraz ilerleyince sağda cnm..
sevilla diye meşhur bi kuaförü var onun hemen yanında canım camında yazıyor olgun orkun diye bi mağaza..
umarım anlatabilmişimdir..

canım emniyetin önüne kadar gittik arçelik'i de biliyorum ama yok göremedim ya ara sokaktamı yoksa o caddenin tam üstünde mi eşim belki ara sokaktadır dedi arabayla geçiyorduk bakamadık ara sokaklara da:19:
sevindim canım halletmene son günmüş birde iyi ki gelmiş aklına ya birde şimdi gelseydi. tam zamanında hatırlamışsın:46:

canım emniyetin önüne kadar gittik arçelik'i de biliyorum ama yok göremedim ya ara sokaktamı yoksa o caddenin tam üstünde mi eşim belki ara sokaktadır dedi arabayla geçiyorduk bakamadık ara sokaklara da:19:
sevindim canım halletmene son günmüş birde iyi ki gelmiş aklına ya birde şimdi gelseydi. tam zamanında hatırlamışsın:46:

evet cnm arçeliğin olduğu ara sokakta.. kusura bakma burda orayada cadde dedikleri için ben sana öyle yazdım bandırmalısın sende diye :)

evet cnm arçeliğin olduğu ara sokakta.. kusura bakma burda orayada cadde dedikleri için ben sana öyle yazdım bandırmalısın sende diye :)

tamamdır şimdi süper anladım çok sağol canım :42:. eşim de ben de bandırmalı değiliz canım annem ocaklarlı istanbulda oturuyorduk yazları geliyorduk aslında hep. buraya taşınalı bu 3.senemiz:31: oyüzden bandırmayı biliyorum tabi ama her yerini çok bilemiyorum eşim çok iyi biliyor ama. ee biliyorda ne oluyor gerçi uyuz işine gelmedi biraz daha aramak:4:

tamamdır şimdi süper anladım çok sağol canım :42:. eşim de ben de bandırmalı değiliz canım annem ocaklarlı istanbulda oturuyorduk yazları geliyorduk aslında hep. buraya taşınalı bu 3.senemiz:31: oyüzden bandırmayı biliyorum tabi ama her yerini çok bilemiyorum eşim çok iyi biliyor ama. ee biliyorda ne oluyor gerçi uyuz işine gelmedi biraz daha aramak:4:

aa bilmiyordum cnm ben kusura bakma :)
bu arada bugün 18 nisan benim sat 18 nisandı :)
bugünlerde 2013 ocak bebeklerinin temmelleri atılıyor olmalı :1:

Back